Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله موسوی اصفهانی، گفت: نباید در شرایط فعلی که مردم و روستاها نیازمند مبلّغ توانمند هستند، طلبه در قم بماند و هجرت نکند.

به گزارش خبرگزاری شبستان: آیت الله «سید مصطفی موسوی اصفهانی» ظهر امروز در گردهمایی طلاب و فضلای همدانی مقیم قم که در دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی برگزار شد، با تأکید بر لزوم هجرت روحانیون و مبلغان به روستاها و مساجد، اظهار کرد: متأسفانه امروز روستاهای زیادی وجود دارد که فاقد مبلّغ است و این یک آسیب برای آن مناطق محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر حوزه علمیه استان همدان با بیان اینکه هر جا مبلغ حضور داشته، آن منطقه از هر نوع آسیبی بیمه شده است، ابراز داشت: امروز آنچه به عنوان وظیفه اصلی مبلغان مطرح است، بحث تبلیغ است، چرا که اگر تاکنون انقلاب تداوم داشته و اسلام ماندگار بوده، به دلیل حضور روحانیت و از خودگذشتگی این قشر است.

 

وی با اشاره به اهمیت هجرت در تاریخ اسلام، یادآور شد: یکی از موضوعاتی که قرآن هم بر آن تأکید دارد، مسأله هجرت است و لذا اگر امروز روحانیون به شهرها و روستاها هجرت نکنند، در برابر آسیب‌ها مسئول خواهند بود.

 

وی با بیان اینکه برخی از روستاهای استان همدان، فاقد مبلغ است، تأکید کرد: نباید در شرایط فعلی که مردم و روستاها نیازمند مبلغ توانمند هستند، طلبه در قم بماند و هجرت نکند.

 

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در گذشته علما و مراجعی که صاحب رساله بودند، در قم نمی‌ماندند و اکثرا به روستاها برای امر تبلیغ هجرت می‌کردند، که می‌توان به مرحوم آیت الله سید احمد خوانساری اشاره کرد که هم درس می‌خواندند و هم به وظیفه شرعی خود عمل می کردند؛ نه این که تنها درس بخوانند و زندگی خود را اداره کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه خدامحوری اقتضا می کند تا مبلغان در قم نمانند و به روستاها برای تبلیغ بروند، گفت: امروز مبلغ و مسئولی موفق است که اهل تهذیب نفس، خودسازی و تهجد شبانه باشد.

 

آیت الله موسوی اصفهانی با اشاره به رد صلاحیت تعدادی از نمایندگان فعلی مجلس به دلیل فساد مالی، یادآور شد: اگر مشکلی در جامعه است، علت آن در عدم خودسازی افراد است، چرا که اگر این خودسازی شکل گرفته بود، شاهد فساد ۹۰ نفر از نمایندگان مجلس در جامعه‌ای که این همه شهید داده است، نبودیم.

 

وی در ادامه خواستار توجه طلاب به درس اخلاق و تهجد شبانه شد و گفت: بی توجهی به مباحث اخلاقی و نماز شب، مشکلات را دو چندان می‌کند و توفقیات انسان را نیز سلب خواهد کرد.

 

مدیر حوزه علمیه استان همدان با تأکید بر لزوم ارتباط طلاب با قرآن اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از مسائلی که امروز باید نسبت به آن حساس باشیم، حفظ خط و مکتب فکری و مبانی دینی امام خمینی(ره) و امام خامنه ای است و جدا شدن از این خطوط، زمینه ساز گرفتاری در مسائلی است که غیر قابل جبران است.

 

وی در پایان با دعوت از مردم برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: طلاب بدانند که حضور حداکثری در انتخابات به معنای حفظ آبروی نظام و انقلاب است و باید در تبیین این موضوع در جامعه تلاش کنند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری حوزه

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: حوزه علمیه همدان همدان آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی خضری صبح دوشنبه در نشست با بخشدار ویژه خارگ اظهار داشت: حوزه‌های علمیه از اساسی‌ترین و کاربردی‌ترین پایگاه‌های دینی و فرهنگی در جامعه هستند که نقش بارزی در ارتقای امنیت اخلاقی و سلامت جامعه دارند.

وی افزود: ارتقای فضای دینی و انقلابی نیازمند ارتباط بیش‌ازپیش با حوزه‌های علمیه است.

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان بوشهر تصریح کرد: گسترش منابع پایدار ضرورت دارد، و آمادگی لازم جهت زمینه‌های تعامل بیشتر در سطح جزیره خارگ را داریم.

نقش روحانیت در تقویت باورهای مردم

در ادامه این نشست محمدرضا دشتی زاده بخشدار ویژه خارگ نیز اظهار داشت: نقش علما و روحانیت در فرهنگ سازی و رشد و اعتلای مبانی دینی و اخلاقی جامعه بسیار مهم و بی بدیل است به نحوی که تبیین درست و دقیق حقیقت اسلام، معارف اهل بیت (ع) و انقلاب برای مردم به خصوص نسل جوان به عنوان یکی از وظایف محوری روحانیون، بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کند.

وی افزود: روحانیت قدیمی‌ترین نهادی است که توانسته نقش هدایت جامعه را در حوزه‌های مختلف اخلاقی، تربیتی، اجتماعی و سیاسی و تقویت باورهای مردم به خوبی ایفا کند.

بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری حوزه‌های علمیه همواره پیشتاز و هدایت گر جامعه در پیروزی و حراست از دستاوردهای اصیل و ناب انقلاب اسلامی است و ما از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح تعامل و همکاری سازنده در سطح جزیره استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 6085446

دیگر خبرها

  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • کارگر قشری تاثیرگذار در رشد وشکوفایی اقتصاد درکشور
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند
  • حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند
  • حفظ جایگاه طلاب از وظایف دادگاه ویژه روحانیت است
  • آیت الله مکارم شیرازی: دادگاه ویژه سبب می‌شود که روحانیت ملاحظه بیشتری داشته باشند
  • آقای رئیسی! قرار نبود مشکل بورس و دلار یک هفته ای حل شود؟/مقاومت در برابر تغییر وزرای اقتصادی دولت به قیمت بدترشدن معیشت مردم
  • تقی آزاد ارمکی : رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند/ امروز با دولت ضعیف در برابر جامعه قوی روبرو هستیم
  • آزاد ارمکی: رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند/ امروز با دولت ضعیف در برابر جامعه قوی روبرو هستیم