Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@01:34:11 GMT

زشت ترین گیاه روی کره زمین را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۱۵۰۹

زشت ترین گیاه روی کره زمین را بشناسید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روی کره زمین چیز‌های عجیب زیاد دیده می‌شود مانند این گیاه که بسیار زشت است و در عین حال عجیب و غریب هم می‌باشد. بسیاری از مردم برای دیدن گیاه ویلوچیا میرابیلیس (Welwitschia Mirabilis) از سراتاسر جهان به نامبیا سفر می‌کنند. این گیاه به‌علت ظاهر عجیب و برگ‌های تورفته‌ی خود، لقب زشت‌ترین گیاه دنیا را به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب‌ترین مسئله در مورد این گیاه این است که فقط ۲ برگ دارد که به طور مداوم رشد می‌کند. ویلوچیا میرابیلیس گیاه منحصر به فردی است که تنها در بیابان نامیبیا یافت می‌شود. طول عمر تخمینی برای این گیاه عجیب و غریب بین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ سال است و به‌نظر می‌رسد یادگاری از دوره ژوراسیک باشد. این گیاه می‌تواند در بسیاری از شرایط بد آب و هوایی زنده بماند. این تیره تنها دارای یک سرده و یک گونه به نام ویلوچیا میرابیلیس است و شباهت بسیاری به هشت‌پا دارد. از نظر ظاهری دارای چنان جذابیت و ویژگی‌هایی است که برخی تنها برای دیدن این گیاه عجیب به نامیبیا مسافرت می‌کنند. این گیاه نخستین بار در سال ۱۸۵۹ توسط فردریک ولویچ محقق استرالیایی در آنگولا کشف شد. نام گیاه از نام کاشف آن گرفته شده است.

در مناطقی که گیاه انتشار دارد باران در درون خاک نفوذ نکرده بلکه در هنگام بارندگی بصورت رود جاری می‌شود. در هنگام روز دمای هوا بسیار بالاست و بارش باران بسیار نادر بوده و در برخی مناطق امکان دارد چند سال باران نبارد. برای زنده ماندن گیاهان در چنین شرایطی تطابق گیاه با خشکی محیط بسیار حیاتی است.

ویلوچیا میرابیلیس در واقع گیاه پرتحملی دربرابر خشکی نیست بلکه خود را جهت تهیه آب بسیار مجهز کرده است. برای مثال برگ‌های گیاه توانایی جذب رطوبت هوا را دارند. این گیاه در جا‌هایی که آب‌های زیرزمینی وجود دارند یافت می‌شود و گیاه با ریشه‌های بلند خود قدرت جذب بالا آوردن این آب‌های زیرزمینی را دارد.

راشل ساسمن که دور دنیا را برای کشف و عکاسی قدیمی‌ترین ارگانیسم‌های جهان زیرپا گذاشته است، در مورد این گیاه می‌گوید: شنیده‌ام بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین ویلوچیای جهان باید عمری بین ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ سال داشته باشد. اما نمونه‌ای که او در صحرای ناکلافت نامیبیا موفق به عکاسی آن شده، احتمالا عمری ۲ هزارساله دارد.

ویلوچیا تیره‌ای منحصر به فرد است. تنها گونه این گیاه برای رشد و تکثیر نیاز به شرایط آب وهوایی ویژه‌ای دارد که تنها در سواحل نامیبیا و آنگولا، آن جا که مه ساحلی صحرا را در برمی‌گیرد، مهیا می‌شود؛ تکامل برای جذب رطوبت موجود در مه ساحلی به کمک این گیاه آمده است. ویلوچیا تنها یک ساقه غده‌ای کوتاه دارد و برگ‌های چندین متری آن به مرور زمان ظاهری بریده بریده، پیدا کرده‌اند. علاوه بر این گیاه ریشه عمیقی دارد که هم می‌تواند به ذخیره آب‌های زیرزمینی دست پیدا کند و هم در برابر باد‌های تند صحرا هم، چون لنگری، گیاه را ثابت نگه دارد. ویلوچیا میرابیلیس گیاه بسیار تنهایی است.

خانواده‎ی ویلوچیا میرابیلیس

این گیاه تنها گونه‎ی باقی‌مانده از خانواده‎ی خود است. خانواده‎ی ویلوچیا حدود ۱۴۰ میلیون سال پیش زمان دایناسور‌ها در زمین حضور داشتند. با گذشت زمان تمامی گونه‎های آن ناپدید شدند و فقط خود ویلوچیا باقی ماند. ضخامت برگ‎های ویلوچیا میرابیلیس بسیار زیاد بوده و در حدود ۱.۴ سانتی‎متر است که باعث خنک و مرطوب شدن خاکی که زیر گیاه قرار دارد می‎شود و این برای بقای گیاه در شرایط کویری بسیار لازم است.

ویلوچیا میرابیلیس به آهستگی رشد می‎کند و ارتفاع آن ممکن است ۱.۵ متر بالاتر از سطح زمین باشد، هرچند اکثر گونه‎های آن زیر یک متر طول دارند. میزان رشد برگ‎های آن به طور متوسط ۸ الی ۱۵ سانتی‌متر در سال است. بزرگترین ویلوچیا که تاکنون دیده شده است. ارتفاع آن به حدود یک و نیم می‌رسد و گستردگی آن دارای قطری در حدود ۴ متر است.

منبع: پارس ناز

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عجیب ترین گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟

به‌گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصرایران، مثانه‌ای بیش‌فعال می‌تواند موجبات خجالت و شرمساری فرد را فراهم کند، به‌ویژه با در نظر گرفتن این نکته که نشت ادرار می‌تواند با یک سرفه، عطسه، خنده، یا حرکتی ناگهانی رخ دهد.

اگر در نگه‌داشتن ادرار خود با مشکل مواجه هستید، ممکن است به بی‌اختیاری ادرار مبتلا باشید. خبر خوب این است که برخی کمک‌های طبیعی برای مقابله با مثانه بیش فعال وجود دارند.

دنبال کردن میزان مایعات مصرفی

همانند زمانی‌که برای کاهش وزن خود رژیم می‌گیرید و از یک دفتر برای ثبت غذاهای مصرفی خود در طول روز استفاده می‌کنید، اگر مثانه‌ای بیش فعال دارید می‌توانید از روشی مشابه برای ثبت نوع، زمان، میزان مایعات مصرفی و شناسایی نوشیدنی‌های مشکل‌ساز استفاده کنید.

تمرین‌دادن مثانه

تمرین‌دادن مثانه یکی از رایج‌ترین درمان‌های غیردارویی تجویزی برای بهبود شرایط مثانه بیش‌فعال است. این شامل تنظیم یک برنامه دقیق برای دفع ادرار می‌شود.

گیاه بوچو

گیاه بوچو از خواص ضدالتهاب، ضدباکتری و ادرارآور برخوردار است که دستگاه ادراری را پاکسازی و شرایط آن را بهبود می‌بخشد. این یکی از درمان‌های گیاهی پر استفاده برای عفونت‌های مثانه و کلیه در آفریقای جنوبی است.

پدهای جاذب

تا زمانی‌ که چگونگی کنترل دفع ادرار خود را فرا بگیرید، پدهای جاذب که زیر لباس استفاده می‌شوند می‌توانند نشت‌های تصادفی را از دید دیگران پنهان کنند.

نخل اره‌ای

مطالعات نشان داده‌اند که خواص ضدالتهاب نخل‌اره‌ای (Saw Palmetto) با کاهش فوریت دفع ادرار، به‌ویژه در مردان دارای غده پروستات بزرگ شده پیوند خورده است.

تمرینات عضلات کف لگن

تمرینات عضلات کف لگن که به‌نام کگل نیز شناخته می‌شوند به تقویت عضلات کنترل‌کننده دفع ادرار و جریان آن کمک می‌کنند.

ویتامین C

مصرف مکمل‌های ویتامین C به‌واسطه توانایی آنها در مبارزه با استرس اکسیداتیو توصیه می شوند. استرس اکسیداتیو می‌تواند اعصاب اطراف مثانه را تحریک کرده و به از دست دادن کنترل ادرار منجر شود.

کاهش وزن

حمل وزن اضافه برای مفاصل انسان مضر است، و همچنین می‌تواند موجب کاهش انعطاف‌پذیری در عضلات پشتیبان مثانه شود که بی‌اختیاری ادراری یکی از عوارض آن است.

کوئرستین

کوئرستین، نوعی فلاونوئید و یک درمان ضدالتهاب طبیعی است که به کاهش فوریت دفع ادرار مرتبط با مثانه بیش‌فعال کمک می‌کند.

گوشا جینکی‌گان

برخی مطالعات در ژاپن نشان داده‌اند که گوشا جینکی‌گان (Gosha-jinki-gan)، دارویی که از ترکیب چند گیاه دارویی تهیه می‌شود، با کاهش تکرر ادرار، انقباض‌های مثانه، و دفع ادرار شبانه برای مردان و زنان پیوند خورده است.

کد خبر 845326 برچسب‌ها خبر مهم کلیه

دیگر خبرها

  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • خواص گیاه رازیانه + فیلم
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟
  • ببینید | سلطان گل به خودی را بشناسید؛ باورتان می‌شود انقدر سریع؟
  • انواع چای و خواص آن را بشناسید (فیلم)
  • چگونه با کمک عسل، گیاه آلوئه ورا را در خانه تکثیر و پرورش دهیم؟ (فیلم)
  • موثرترین بازیکن جوان لیگ را بشناسید
  • سامانه‌های پدتفندی ایران برای مقابله با حمله اسرائیل را بشناسید | تصویر
  • توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفید است