Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقدم علی گفت: علاوه بر فعالیت در معادن زغال سنگ پرورده شرقی و پرورده 4 در حوزه زغال سنگ های حرارتی نیز در محدوده کوچک علی شمالی اقداماتی در حال انجام می باشد و تلاش می کنیم طرح جامع زغال سنگ حرارتی را در این حوزه تدوین کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، حسام مقدم علی؛ معاون بهره برداری و اکتشاف شرکت در هشتمین کنفرانس مهندسی معدن ایران با اشاره به پتانسیل های خاص خراسان جنوبی در بخش مواد معدنی غیرفلزی گفت: ظرفیت های غیرفلزی این استان در سطح کشور خاص و منحصر بفرد بوده که حتی در کشورهای دیگر ظرفیت تولید پارک های شیمیایی عظیم با صنایع پایین دستی زیادی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جمع کل رکوردهای ثبتی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان خراسان جنوبی را ۴۹ مورد در سامانه کاداستر نام برد و افزود: این ۴۹ مورد شامل ۶ پروانه بهره برداری، ۴ پروانه اکتشاف، ۲ گواهی کشف جدید و ۱۶ مورد درخواست ثبت می باشد .

مقدم علی خاطر نشان کرد: تعداد ۲۱ مورد محدوده نیز در همین رکوردهای ثبتی طی ماه های اخیر پس از بررسی های اکتشافی درخواست ابطال ثبت به سازمان صمت استان و ازادسازی محدوده ارسال شده و این موضوع بیانگر تمرکز قابل توجه فعالیت های اکتشافی ایمپاسکو در استان خراسان جنوبی است.

مقدم علی با اشاره به انجام 85 هزار متر حفاری در خراسان جنوبی بیان کرد: با حضور شرکت تهیه و تولید در این استان رغبت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در استان افزایش یافته است.

وی همچنین به اجرای طرح معادن کوچک مقیاس اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی یکی از استان های پایلوت در اجرای این طرح است.

معاون اکتشاف و بهره برداری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در ادامه بیان کرد: بر اساس طرح جامع سند زغال سنگ کشور، طبس قطب اصلی تولید زغال سنگ در کشور خواهد بود که با تولید 2.5 میلیون تن بالاترین میزان را در کشور خواهد داشت.

وی افزود: در برنامه ریزی های بلند مدت در حوزه زیرساختی و ایمنی در معدن زغالسنگ طرح هایی در دستور کار قرار گرفته است.

مقدم علی ادامه داد: علاوه بر فعالیت در معادن زغال سنگ پرورده شرقی و پرورده 4 در حوزه زغال سنگ های حرارتی نیز در محدوده کوچک علی شمالی اقداماتی در حال انجام می باشد و تلاش می کنیم طرح جامع زغال سنگ حرارتی را در این حوزه تدوین کنیم.

وی شورابه ها را یکی دیگر از فعالیت های شرکت تهیه و تولید مود معدنی ایران در خراسان جنوبی دانست و گفت: در این حوزه نیز  معدن پلایای خور و بیابانک با ذخیره حدود 2 میلیارد متر مکعب، دارای تنها واحد فرآوری کشور در این حوزه است.

مقدم علی افزود: در ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری ۱۵ هزار تن پتاس با خلوص بالا در واحد پتاس خور و بیابانک استحصال شده که ناشی از برداشت ۱۸ میلیون مترمکعب شورابه از پلایای خور و بیابانک می باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیرجند شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران شرکت تهیه و تولید خراسان جنوبی معدنی ایران مواد معدنی زغال سنگ طرح جامع مقدم علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم

چند روزی است که عطر خوش گل‌های محمدی در بیشتر نقاط استان خراسان جنوبی به مشام می‌رسد؛ عطر گل‌های خوش بویی که  از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اردیبهشت ماه که فرا می‌رسد در برخی از استان‌های کویری چون خراسان‌جنوبی عطر و بوی گل محمدی بسیاری از روستاها و باغات را فرا می‌گیرد و زنان و مردان روستایی در سحرگان وارد مزارع خود شده و صبحشان را با برداشت این گل خوشبو آغاز می‌کنند.

شاید در ذهن بسیاری از ما برداشت گل محمدی برابر با تولید گلاب آن هم به روش سنتی باشد ولی امروزه می‌توان با تولید عطر، فروش به صورت غنچه و ... از تولید گل محمدی به درآمدزایی رسید که البته نیاز به آموزش دارد.

نیاز آبی کم، قابلیت کشت نیمه دیم، سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش‌های محیطی، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی از فواید کشت گل محمدی در خراسان جنوبی است. 

.

مهدی جعفری در این باره گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از 439 هکتار از اراضی استان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود 786 تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با 215 هکتار، قاین 53 هکتارو زیرکوه 50 هکتار است. 

وی افزود: 50 درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

جعفری گفت: 352 بهره‌بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت کار برداشت محصول را آغاز کرده و این کار تا نیمه خرداد ادامه دارد. 

انتهای پیام/ 254

دیگر خبرها

  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش سبزوار
  • ۳۸۵ اردوی جهادی در خراسان جنوبی برگزار شد
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • ۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر در یک ماه نخست سال صادر شد
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود