Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ساعاتی قبل حمایت چهره‌ها و تشکل‌های مختلف از لیست مجمع نیروهای انقلاب آغاز شده و بیانیه گروه‌های مختلف از این لیست در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، تنها یک روز دیگر تا آغاز رسمی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی زمان باقی مانده و بحث پیرامون این سؤال که «به چه کسی باید رأی داد؟» داغ‌تر از همیشه در فضای مجازی و حقیقی دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اخباری که نیمه شب گذشته مخابره شد، لیست وحدت پس از کش و قوس فراوان نهایی شد تا جریان انقلابی در تهران با لیست وحدت در انتخابات شرکت کند، نتیجه‌ای که اگر زودتر حاصل شده بود امید بیشتری به موفقیتش وجود داشت.

از وحدت با تأخیر پایتخت نشینان که بگذریم، اتفاق نامیمونی که در اصفهان شکل گرفت و ادامه پیدا کرد، شکافی بود که درست مشابه سال 96 در نهایت منجر به ارائه دو لیست شده است، گویی در این دوره از انتخابات مجلس، رقابتی درون گفتمانی شکل گرفته و اصلاً رقیبی وجود ندارد.

تحلیلی که یک بار سال 92 در ریاست جمهوری نیروهای انقلابی را سرخورده کرد و بار دیگر در سال 96 و در انتخابات شوراهای شهر اصفهان، اما انگار که قرار نیست چهره‌ها و گروه‌های مدعی اصولگرایی از این تجارب درس بگیرند و هر بار خود را پیروز نهایی می‌دانند.

با این حال، از ساعاتی قبل حمایت گروه‌های مختلف از لیست مجمع نیروهای انقلاب آغاز شده و بیانیه گروه‌های مختلف از این لیست در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.

حمایت گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی استان اصفهان در بیانیه‌ای خطاب به مردم اصفهان اعلام کرد: از شما مردم بصیر اصفهان دعوت می‌کنیم با حضور گسترده و هوشمندانه خود در پای صندوق‌های رأی گیری در روز جمعه ۲ اسفند ۹۸، بمنظور حفظ اتحاد در شکل گیری مجلس قوی و انقلابی، به هر ۵ نفر نامزد منتخب مجمع نیروهای انقلاب اصفهان رأی دهید.

کانون اندیشه و تمدن اسلامی نیز ضمن تشکر از حضور مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن و مراسم‌های گرامیداشت سردار دل‌ها، سرباز ولایت حاج قاسم سلیمانی، ۵ منتخب مجمع نیروهای انقلاب اصفهان را که در فرایندی مبتنی بر مشارکت نخبگان و خرد جمعی برگزیده شده‌اند را معرفی کرد.

همچنین جمعیت پیشرفت و عدالت اصفهان در بیانیه ای تاکید کرده است: با توجه به انتشار پیامکی تبلیغاتی منتسب به حامیان دکتر قالیباف برای یکی از نامزدهای انتخابات مجلس، لازم است اعلام نماییم که یگانه مرجع رسمی اعلام موضع از سوی حامیان قالیباف، جمعیت پیشرفت و عدالت اصفهان است که به این وسیله حمایت قاطع و رسمی خود را از نامزدهای مجمع نیروهای انقلاب اعلام می‌دارد.

در بیانیه ای دیگر که به امضای شورای عالی جبهه ایستادگی استان اصفهان رسیده آمده است: از همه مردم باصفای اصفهان دعوت می‌کنیم ضمن حضور در پای صندوق‌های رأی، به فهرست مجمع نیروهای انقلاب رأی دهند؛ ما این فهرست را شایسته و لایق مردم اصفهان دانسته و انتخاب آنان را هوشمندانه و تغییر آفرین می‌دانیم.

حمایت علما و ائمه جمعه

در کنار بیانیه‌ها، آیت الله جوادی از اساتید برجسته حوزه، آیت الله شوشتری امام جمعه سابق سپاهان‌شهر، حجت‌الاسلام بهشتی‌نژاد و حجت الاسلام میردامادی به همراه بسیاری از علما و اساتید حوزه علمیه نیز از لیست نیروهای مجمع انقلاب اعلام حمایت کرده‌اند.

پیش از این هم، آیت الله ابوالحسن مهدوی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان و امام جمعه موقت اصفهان بر الزام حمایت همه گروه‌های انقلابی از این لیست تاکید کرده و از ارائه لیست‌های موازی انتقاد کرده بود.

حمایت نمایندگان ادوار مجلس

حجت الاسلام احمد سالک و حمیدرضا فولادگر نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دوره ضمن حمایت از لیست مجمع نیروهای انقلاب و با هدف از ورود جوانان به عرصه مدیریتی کشور از حضور دوباره در انتخابات کناره گیری کردند.

به گزارش فارس، لیست مجمع نیروهای انقلاب اسلامی با ۵ نفر زیر با شعار «نجات» کاندیداهای نهایی جریان انقلابی و اصولگرای شهرستان اصفهان برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هستند و لیست های متفرقه طبیعتاً هیچ وابستگی به این جریان سیاسی ندارد:

۱- دکتر مهدی طغیانی
۲-دکتر امیرحسین بانکی
۳- دکتر زهرا شیخی
۴-دکتر عباس مقتدایی
۵- حجت الاسلام حسین میرزایی

انتهای پیام/63064/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان شبکه های اجتماعی مجلس شورای اسلامی انقلاب لیست مجمع نیروهای انقلاب حجت الاسلام مردم اصفهان گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • رائفی پور برای دور دوم انتخابات مجلس لیست می‌دهد؟
  • رائفی‌پور برای دور دوم هم لیست می‌دهد!
  • پایان انتخابات چالش برانگیز؛ تیغ تیغ‌ساز بُرنده ماند