Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود ثمینی در سخنانی با بیان اینکه فرآیند برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از بیش از دو ماه پیش در لرستان آغاز شده است، اظهار داشت: ثبت نام کاندیداها، تشکیل هیئت‌های اجرایی، بررسی صلاحیت‌ها و… از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.

رقابت ۱۷۶ کاندیدا در صحنه انتخابات

وی با بیان اینکه در نهایت تأیید صلاحیت ۲۲۸ کاندیدای استان لرستان از سوی شورای نگهبان اعلام شد، گفت: تا شب چهارشنبه ۸۷ نفر کاندیدا انصراف خود را از ادامه رقابت‌ها اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد انتخابات لرستان، بیان داشت: در حال حاضر ۱۷۶ کاندیدا در صحنه باقی هستند، البته ممکن است که باز هم انصرافی داشته باشیم.

ثمینی با تاکید بر اینکه از مجموع کاندیداهای فعال در صحنه ۱۶۶ نفر مرد و ۱۰ نفر نیز زن هستند، تصریح کرد: تمهیدات برگزاری انتخابات توسط ستاد انتخابات و فرمانداران اندیشیده شده و با توجه به سوابق برگزاری انتخابات گذشته برای سهولت حضور مردم در پای صندوق‌های رأی حدود ۵۰ شعبه اخذ رأی در سطح استان به مجموع شعب اخذ رأی اضافه شده که به عدالت در شهرستان‌ها به تراکم جمعیت و میزان جمعیت توزیع شده‌اند.

استقرار ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی در شعب اخذ رأی

وی با اشاره به اینکه هزار و ۴۸۹ شعبه اخذ رأی در سطح استان پیش بینی شده است، عنوان کرد: در این شعب اخذ رأی، عوامل اجرایی، انتظامی، بازرس و هیئت نظارت مستقر هستند و به جز تعداد اعضای هیئت نظارت، حدود ۱۰ هزار و ۱۱۱ نفر عوامل اجرایی شعب اخذ رأی در سطح استان داریم.

رئیس ستاد انتخابات لرستان، گفت: همچنین هزار و ۵۶۳ بازرس، سربازرس، بازرس ویژه و… در سطح شعب اخذ رأی مستقر هستند.

ثمینی، تصریح کرد: در مجموع بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نفر از عوامل انتظامی و امنیت در شعب اخذ رأی در برقراری نظم و امنیت شعب اخذ رأی فعال خواهند بود و تمام شرایط و بستر برای برگزاری انتخاباتی سالم، آزاد، قانونمند و با نشاط تا کنون فراهم کرده‌ایم.

آغاز رأی گیری انتخابات از ساعت ۸ صبح روز جمعه

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه باید از مردم خوب استان لرستان به واسطه اینکه بسیار خوب، فعال و با نشاط در ایام تبلیغات کاندیداها حاضر شدند تقدیر و تشکر کرد، گفت: از کاندیداها هم باید تشکر کرد چرا که تا جایی که توانسته‌اند تلاش کرده‌اند که قانون را رعایت کنند، گرچه برخی از نکات از سوی برخی کاندیداها مورد توجه قرار نگرفت که تذکرات لازم توسط فرمانداران به آنها داده شده است.

رئیس ستاد انتخابات لرستان با تاکید بر اینکه هر گونه بی توجهی به قانون به عنوان یک نکته تذکری و منفی برای کاندیداها محسوب خواهد شد، بیان داشت: در این راستا نمی‌خواهیم برای هیچ کاندیدای مشکلی پیش آید و آسیبی ببیند.

ثمینی، گفت: پایان ساعت تبلیغات انتخاباتی تا ساعت هشت صبح روز پنج شنبه اول اسفندماه است، گفت: همچنین ساعت هشت صبح روز جمعه دوم اسفندماه نیز آغاز رأی گیری از مردم خوب در استان لرستان خواهد بود.

مردم با هر سلیقه و دیدگاهی پای صندوق رأی بیایند

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استان لرستان پس از پیروزی انقلاب در تمام انتخابات‌ها خوش درخشیده است و مشارکت بسیار خوب و بالا در انتخابات داشته‌اند، گفت: متوسط مشارکت مردم در انتخابات‌ها بالای ۶۷ درصد بوده است.

رئیس ستاد انتخابات لرستان با بیان اینکه لرستان در این زمینه در سطح کشور جز استان‌های بسیار خوب است، گفت: پیش بینی ما این است که مشارکت بسیار جدی و خوبی را از طرف مردم در این دوره انتخابات مجلس داشته باشیم، در عین حال به عنوان یک وظیفه، ایرانی و مسئول از مردم دعوت می‌کنم که با هر سلیقه و دیدگاهی پای صندوق رأی بیایند و نظر خود را اعلام کنند.

ثمینی، گفت: این حضور و مشارکت مردم در امر انتخابات برای اقتدار ملی ما بسیار مؤثر است، بنابراین مردم به عنوان یک ایرانی پای صندوق رأی بیایند و نظر خود را هر چه که هست داخل صندوق رأی بیاندازند.

۶۸ هزار رأی اولی لرستان در پای صندوق رأی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۵، جمعیت لرستان یک میلیون و ۷۶۰ هزار و ۶۴۹ نفر اعلام شده است، گفت: از این میزان یک میلیون و ۴۸۰ هزار و ۶۴۴ نفر واجد شرایط برای حضور در انتخابات شناخته شده‌اند.

رئیس ستاد انتخابات لرستان، افزود: از این میزان ۶۸ هزار و ۴۳۸ نفر جز رأی اولی‌های لرستان هستند و برای اولین بار به طور قانونی می‌توانند پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و در استان رأی خود را به صندوق بیاندازند.

ثمینی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برخی از مناطق استان هم صعب العبور هستند و هم ممکن است بارندگی داشته باشیم، گفت: در این راستا به دلیل اینکه طبق قانون باید هشت صبح روز جمعه دوم اسفندماه رأس ساعت در همه جای استان انتخابات را آغاز کنیم تمهیداتی را برای این مناطق اندیشیده‌ایم.

آماده باش به دستگاه‌های مختلف

وی، بیان داشت: هم جلسه مدیریت بحران در این رابطه در استانداری با هدف رفع موانع پیش رو برای راههای استان برگزار شده است، گفت: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده هیچ راهی در استان نباید بسته باشد و هیئت‌های اجرایی برای انجام انتخابات به موقع در مناطق مختلف حضور پیدا کنند.

رئیس ستاد انتخابات لرستان، افزود: برای برخی از مناطقی که شاید امکان عبور خودرو به راحتی وجود نداشته باشد بالگرد پیش بینی شده است.

ثمینی، بیان داشت: دستگاه‌های خدماتی، امدادی، اورژانس، نیروهای امنیتی، انتظامی و همه دستگاه‌های ما در آماده باش کامل برای ارائه خدمت و برگزاری انتخابات درست، قانونمند و سالم هستند و وظایف آنها نیز مشخص شده است.

برخورد با متخلفان در اطراف و داخل شعب اخذ رأی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه مردم برای برگزاری انتخابات در شکل سالم به هیچ عنوان نگران نباشند، ادامه داد: همچنین به هر دلیلی اگر در اطراف شعب اخذ رأی کسانی مشاهده شوند و در حمایت از کاندیدا و یا به هر شکلی بخواهند رفتار غیر معمول و غیر قانونی داشته باشند، توصیه، تاکید و تحمیلی حاکی از بر هم زدن آرامش رأی دهنده داشته باشند بدون ملاحظه مورد برخورد قانونی قرار خواهند گرفت.

رئیس ستاد انتخابات لرستان که در گفت و گوی ویژه خبری شبکه افلاک سخن می‌گفت، تاکید کرد: مردم باید آزادانه و بدون هیچ گونه مزاحمتی خارج و داخل شعبه اخذ رأی، بر اساس انتخاب خود، رأی بدهند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا انتخابات انقلاب خودرو مجلس شورای اسلامی نیروهای امنیتی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رئیس ستاد انتخابات لرستان برگزاری انتخابات پای صندوق رأی استان لرستان عوامل اجرایی سخنان خود شعب اخذ رأی اخذ رأی صبح روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با عوامل خسارتزا در ۱۰۵ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل خسارتزا در مزارع گندم و جو استان، گفت: از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تاکنون با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۰۵ هزار و ۱۸۵ هکتار مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

او با اشاره به مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۹۶ هزار و ۳۵۶ هکتار مزارع گندم استان، افزود: با آفات در ۵ هزار و ۵۶۵ هکتار از مزارع گندم استان مبارزه شد که ۵ هزار و ۲۳۲ هکتار آن علیه حلزون، ۲۸۰ هکتار با سوسک سیاه زابروس و ۵۳ هکتار با کرم مفتولی بود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه با علف‌های هرز در ۵۲ هزار و ۴۷۲ هکتار مزارع گندم مبارزه شد، گفت: با علف‌های هرز پهن برگ در ۱۶ هزار و ۴۰۴ هکتار، کشیده برگ در ۱۷ هزار و ۹۵۱ هکتار و توام (دومنظوره) در ۱۸ هزار و ۱۱۷ هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

او افزود: مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم گرانستار، توفوردی، تاپیک، پوماسوپر، آکسیال، آتلانتیس، آپیروس، لنتور، آتللو، تیفیس و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی گفت: مبارزه با بیماری‌ها در ۳۸ هزار و ۳۱۹ هکتار مزارع گندم استان انجام شد که ۹۷۶ هکتار علیه سپتوریوز برگی، ۱۲ هزار و ۵۵ هکتار زنگ زرد، ۱۳ هزار و ۲۸۵ هکتار با سفیدک سطحی، ۸ هزار و ۷۸۵ هکتار با لکه برگی‌ها، ۲ هزار و ۲۴۹ هکتار با فوزاریوم خوشه و ۳۵۹ هکتار علیه لکه خرمایی بود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درخصوص مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در مزارع جو استان در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تاکنون، افزود: مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۸ هزار و ۸۲۹ هکتار مزارع جو استان انجام شد.

بیگی با اشاره به مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و ۲۷۲ هکتار مزارع جو استان، گفت: علیه علف‌های هرز کشیده برگ در ۲ هزار و ۱۹۳ هکتار، پهن برگ در ۲ هزار و ۱۵۰ هکتار و دو منظوره در ۸۲ هکتار و با بیماری‌های سفیدک سطحی در ۳۸۸ هکتار، زنگ زرد در ۲۷۹ هکتار، لکه خرمایی در ۲۸۳ هکتار، سپتوریوز برگی در ۳۹۲ هکتار، فوزاریوم ۲۵ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۲ هکتار و توام در ۷۶۳ هکتار مزارع جو استان با استفاده از سموم تیلت، فولیکور مبارزه شیمیایی شد. 

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جاده‌های خونین و مسافران بی‌دفاع
  • «سر سفره خدا» در طول سال تولید و پخش می‌شود
  • «سر سفره خدا» در طول سال هم روی آنتن می رود/ عوامل تجلیل شدند
  • تجلیل ارتش از «آسمان غرب»
  • طعم و بوی نامطبوع آب همدان تا چند روز آینده برطرف می‌شود
  • از دستگاه‌های اجرایی ونظارتی در دور دوم انتخابات پشتیبانی می‌کنیم
  • پاکسازی ۱۴۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی لرستان در برابر بیماری قارچی زنگ زرد
  • دلیل پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • (ویدئو) کتک‌کاری در پارلمان گرجستان بر سر قانون حضور عوامل خارجی
  • مبارزه با عوامل خسارتزا در ۱۰۵ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران