Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-03-29@05:43:25 GMT

#انتخابات_مجلس

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۳۵۳۰

#انتخابات_مجلس

وقتی شبکه‌های اجتماعی فراگیر و به همه بخش‌های زندگی‌مان وارد شده طبیعی است که انتخابات و حرف زدن از آن دیگر محدود به کوچه و خیابان‌ و گپ‌های رودررو نباشد. این چند روز بازار بحث درباره انتخابات مجلس حسابی داغ بود و حالا که فرصت کمی تا برگزاری مانده این بحث‌ها بیشتر هم شده است.

خیلی‌ها از ضرورت رأی دادن می‌گویند و فضا را پیش‌بینی می‌کنند و خیلی‌ها هم به تبلیغات و شعارهای نامزدها می‌پردازند و آنها را نقد می‌کنند: «‏همه دنیا متمرکز شده روی انتخابات ایران ولی هیچ‌کس از خودش سؤال نمی‌کنه چرا توی عربستان و امارات همچین چیزی ندارن، «خبرنگار فرانسه از کدخدایی پرسیده که اگر درصد مشارکت زیر ۵۰ باشه چی میشه؟! اونم گفته تازه میشیم مثل فرانسه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بالاترین درصد مشارکت در فرانسه ۲۲ درصده!»، «‏برای شرکت در انتخابات دلیل می‌خواهید؟! چه دلیلی بالاتر از اینکه اگر قاسم سلیمانی امروز بود در انتخابات شرکت می‌کرد. مثل قهرمانتان باشید»، «‏نمی‌دونم اما یکی از کاندیداهای مجلس از دغدغه ما جوانان حرفی نزد. نگفت من فیلترینگ را حل خواهم کرد. اجازه قطع اینترنت یا کاهش سرعت آن را نخواهم داد و از این حرفا. چون خواسته و اولین اولویت ما ورود به دنیای تکنولوژی هست»، «طرف اسم خودش را گذاشته تحلیلگر بعد میگه میزان مشارکت در انتخابات مجلس 10 درصده. یعنی فکر کنم فقط مجریان و ناظران پای صندوق هم رأی بدن از 10 درصد بیشتر میشه بعد ایشون با کدوم داده مشارکت را 10 درصد تخمین زده؟!»،
«لطفاً در انتخابات مجلس شرکت نکنید؛ اگر می‌خواهید به شخصی که حقوقدان نیست رأی دهید لطفاً شرکت نکنید. مجلس جای معلم و مهندس و پزشک نیست. مجلس جای حقوقدان است.»، «‏اینو کجای دلم بزارم؟!؟ وارد شدن وانت به مسجد و حسینیه برای توزیع غذای انتخاباتی! لااقل حرمت خونه خدا رو نگه دارید! چهار تا رأی ارزش نداره. پ.ن: تا الان هیچ تکذیبیه‌ای مبنی بر اینکه این کلیپ برای انتخابات نیست؛ صادر نشده»، «‏رأی من مربوط به خودم است! به هیچ‌کس ربطی ندارد که انتخاب من کیست، مهم این است که من در انتخابات شرکت می‌کنم چون دوست دارم در آینده کشورم حتی شده به اندازه یک رأی تأثیر‌گذار باشم!»، «‏حالا می‌خواهید ‎تبلیغات انتخابات بکنید اوکی ولی چرا ‎شهر رو کثیف می‌کنید. تمام در و دیوار کثافت گرفته. شما اول فرهنگ شهرنشینی ‎و نظافت شهری رو یاد بگیرید بعد برید مجلس و ‌تو‌ی دهن دشمن بزنید فعلاً که دارید تو دهن شهر و ملت می‌زنید»، «‏یه بنده خدایی اومده ‎کاندیدای مجلس شده، تنها جایی که اسم و عکسش نیست آینه اتاقمه. روی دیوار دانشگاه چسبوندن، روی جعبه برق چسبوندن، روی دیوار ادارات چسبوندن، روی هر جایی که ‎تبلیغات ممنوعه. حاجی تو خودت قانون‌شکنی، بفرستنت ‎مجلس قانون تدوین کنی؟»، «‏جمعه ‎انتخابات هم تموم میشه... لطفاً یه ذره احترام رو برای سلام و علیک بعد از انتخابات نگه دارید»، «‏شما می‌توانید منتقد باشید ولی من از این بابت که کاندیداها در کمپین انتخاباتی شادی، نشاط می‌آورند و لبخند را بر لبان مردم می‌نشانند از آنها ممنونم و خوشحالم این انتخابات دور دوم دارد تا محدودیت‌های روزمره، همچنان در ایام انتخابات برای مردم آزاد باشد».
 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیور؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

بیشتر بخوانید؛ جبهه پایداری در مجلس دوازدهم استقلال رای ندارد/ مجلس از ابزار نظارتی خود استفاده کند

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرات‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1225441 برچسب‌ها برجام

دیگر خبرها

  • ۳۸ رأی در انتخابات مجلس بدست آوردم؛ ناراحت شدم
  • مشارکت مردمی ضریب امنیت را بالا می‌برد
  • ماجرای رأی لحظه آخری احمدی نژاد در انتخابات مجلس
  • (ویدیو) مصطفی معین: از انتخابات مجلس هفتم دیگر رای نداده‌ام جز یک بار به روحانی
  • پشت پرده رأی لحظه آخری احمدی‌نژاد در انتخابات بعد از عمل پلک
  • احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند
  • روایت محمد مهاجری از دو شبهه انتخاباتی
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • شریعتی: پایگاه رأی قالیباف در انتخابات شرکت نکرد/ اگر شورای نگهبان و رئیسی بیعت کنند، اصول‌گرایان هم در انتخابات بعدی رای نمی دهند
  • خشم انگلیس از حملات سایبری چین