Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-19@10:09:14 GMT

کره جنوبی ۳۱ مورد جدید ابتلا به کرونا گزارش کرد

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۳۸۷۲

کره جنوبی ۳۱ مورد جدید ابتلا به کرونا گزارش کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از یونهاپ، مرکز کنترل و پیشگری از بیماری در کره جنوبی بامداد پنجشنبه اعلام کرد که در روز گذشته ۳۱ مورد جدید از ابتلا به بیماری کرونا در این کشور ثبت شده است.

با تایید این موارد جدید که به جز یک مورد همگی در کلان‌شهر «دئگو» در جنوب این کشور ثبت شده، مجموع مبتلایان به کرونا در کره جنوبی به ۸۲ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کره جنوبی هیچ کسی به دلیل ابتلا به بیماری کرونا فوت نشده، اما روند گسترش این بیماری در چند روز اخیر ناگهان شدت گرفته است.

این موضوع زمینه نگرانی مقام‌ها و مردم این کشور را از احتمال سرعت گرفتن شیوع کرونا فراهم کرده است. بیش از ۵۰ نفر از مواد ابتلا به کرونا در کره جنوبی، در سه روز گذشته تایید شده است.

به نوشته یونهاپ، ۲۳ مورد از مبتلایان جدید احتمالا بیماری خود را از یک زن ۶۱ ساله که در یک کلیسا خدمت می‌کند، گرفته‌اند. به باور مقام‌های کره‌ای، این زن تاکنون ۴۰ نفر را آلوده کرده است.

از آنجایی که بیشتر مبتلایان جدید در کره جنوبی هیچ ارتباط یا رفت‌وآمدی به چین یا دیگر کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا نداشته‌اند، بیم آن می‌رود که شیوع این بیماری در این کشور شدت گرفته باشد.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، تاکنون بیش از ۷۵ هزار نفر در سراسر جهان مبتلا به کرونا شده‌اند که ۷۴ هزار و ۲۸۰ مورد آن در چین بوده است.

همچنین، تاکنون ۲۰۰۶ نفر در سراسر جهان جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست داده‌اند که تنها ۵ مورد از آن مربوط به کشورهای غیر از چین است.

روز گذشته نیز مقام‌های وزارت بهداشت ایران اعلام کردند که دو نفر در شهر قم به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قیام مردم تبریز کرونا در ایران انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب کره جنوبی ویروس کرونا ابتلا به بیماری قیام مردم تبریز کرونا در ایران انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید

سرپرست مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور گفت: مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلاء به بیماری، نقشی در روند درمان بیماری ندارد و افراد باید از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنند.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به میزان ابتلاء به آنفلوانزا در اسفند اظهار کرد: برخی بر این باور هستند که میزان ابتلاء به آنفلوانزا در اسفند روند افزایشی طی کرده است که این باور، باور صحیحی به شمار نمی‌رود؛ در واقع علائم بیماری آنفلوانزا مشابه با علائم سرماخوردگی است و باید مد نظر داشت که میزان شیوع و بروز سرماخوردگی در کشور در نظر گرفته نمی‌شود و ممکن است در میان موارد مبتلا به سرماخوردگی، علائم شدیدتری وجود داشته باشد و با آنفلوانزا اشتباه گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه طی ایام گذشته شاهد افزایش موارد مبتلا به سرماخوردگی بوده‌ایم و هفت نوع ویروس در این بیماری وجود دارد، افزود: پیک اصلی آنفلوانزا با زیرسویه A ایجاد می‌شود که در آذر شاهد شیوع این زیرسویه بودیم؛ پیک دوم آنفلوانزا نیز با زیرسویه B رخ می‌دهد و موارد مبتلا به این زیرسویه در طول اسفند مقداری افزایش یافته است.

سرپرست مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه احتمال بستری بیماران و مرگ‌ومیر در نوع زیرسویه B کمتر است، تصریح کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده، میزان ابتلاء به ویروس کرونا روند افزایشی نداشته است، در حال حاضر موارد ابتلاء به بیماری کرونا نسبت به سرماخوردگی‌های سرپایی، کمتر از ۲ تا ۳ درصد است و نسبت موارد مبتلا به آنفلوانزا نسبت به بیماری کرونا، ۴ تا ۵ درصد بیشتر ارزیابی می‌شود.

عرشی ادامه داد: ویروس سرماخوردگی که شیوع بیشتری دارد، رینو ویروس است که علائم آن شامل گلودرد، سردرد، گوش درد، تب، سرفه، عطسه و آبریزش بینی است و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، علائم شدیدتری تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه سرماخوردگی که به علت رینو ویروس ایجاد می‌شود، خفیف است و افراد به سرعت بهبود می‌یابند، اضافه کرد: مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلاء به سرماخوردگی، نقشی در روند درمان بیماری ندارد و افراد باید از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنند.

سرپرست مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: افرادی که سرماخوردگی را تجربه می‌کنند در صورتی که پس از دو یا سه روز روند بهبودی برای آنها حاصل نشد باید به پزشک مراجعه و در طول این مدت از ماسک استفاده و تلاش کردند تماس کمتری با اطرافیان داشته باشند.

عرشی تصریح کرد: استفاده از مایعات و سوپ گرم و شست‌وشوی مکرر دست‌ها می‌تواند از ابتلاء به سرماخوردگی پیشگیری کند و در روند درمان موفق واقع شود، همچنین افراد باید توجه داشته باشند که در محیط‌های بسته، وجود تهویه مناسب را مد نظر قرار دهند.

کد خبر 733145

دیگر خبرها

  • بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرید
  • آخرین آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • شهروندان ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرند
  • غیبت ماهانه ۲۰ هزار شاغل انگلیسی به علت ابتلا به بیماری‌های روانی
  • افزایش ابتلا به بیماری اسهال و استفراغ و آبله مرغان در کودکان و نوزادان
  • آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • تاثیر تنوع ژنتیکی بر فشار خون
  • ۵ نکته که باید درباره ذات‌الریه بدانیم
  • آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
  • میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید