Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-16@20:45:27 GMT

زنگ «انشا» تمام می شود! نوبت «حساب» می‌رسد!

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۴۱۳۹

زنگ «انشا» تمام می شود! نوبت «حساب» می‌رسد!

هر یک از داوطلبان با ایده و سخنی به میدان رقابت آمده اند؛ از اشتغال جوانان تا عمران و آبادانی منطقه ،از یارانه یک میلیون تومانی تا ارضای حلال غریزه جنسی جوانان !،از جشن و نورافشانی افتتاح ستاد تا ستاد کباب خوران! ،از اصلاح نظام بانکی تا مبارزه با فساد ،از شفافیت تا نظارت، از جابجایی مدیران تا شهرستان شدن شهرها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..... از تبلیغات انتخاباتی نیز جز این انتظار دیگری نیست،اما آنچه مطالبه است تطبیق شعارها و وعده هابر وظایف و اختیارات نمایندگان مجلس وقابل تحقق و دست‌یافتنی بودن آنهاست، نه اینکه با شعارهای رویایی وفریبنده به شعور و شخصیت مردم توهین شود.

 یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین شعارهای انتخاباتی «عدالت‌خواهی »است. شعاری که با توجه به رنجش مردم از تبعیض وبی عدالتی در جامعه با مطالبات امروز مردم نیز مطابقت و همخوانی دارد.اما عدالت بدون پیشرفت و تولید ثروت مفهومی ندارد و در شرایط رونق و پیشرفت است که می‌توان از توزیع عادلانه درآمد سخن گفت، همچنانکه پیشرفت بدون عدالت نیزبی مفهوم است. شاید مهمترین وجه ممیزه جمهوری اسلامی با دیگر نظام های سیاسی جهان همین «عدالت خواهی» باشد. نظام های سوسیالیستی پرچمدار«مساوات»هستندودر نظام های سرمایه داری «رقابت» حرف اول است . اما در اندیشه اسلامی «عدالت »کلیدی ترین مشخصه جامعه اسلامی است .اما«عدالت و پیشرفت» دو روی یک سکه هستند؛ عدالت بدون پیشرفت به «توزیع عادلانه فقر» می انجامد و پیشرفت و تولید ثروت بدون عدالت «تبعیض» و«شکاف طبقاتی» را دامن می زند.در چهار دهه گذشته نیز همه دولت‌ها و مجلس ها، عدالت و پیشرفت را وعده دادند اما اگر امروزه هنوز این دو مطالبه اصلی مردم ماست بیانگر این واقعیت است که آنها در تحقق این وعده موفق نبوده اند. هنوز بی عدالتی در ساختارهای اداره کشور نمودی آشکار دارد و تبعیض و شکاف طبقاتی  مردم را می رنجاند.

 اکنون فرصت آن است که سران ائتلاف ها و داوطلبان وکالت مردم راهکارهای روشن عملیاتی و قابل دسترس خود را برای دستیابی به عدالت و پیشرفت با توجه به امکانات و داشته‌های کشور و شرایط جهانی به روشنی بیان کنند. سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیزاقتصاد کشور را«درون زا و برون نگر»تعریف کرده است وبه تعبیر رهبر فرزانه انقلاب «آرمان‌خواهی بدون توجه به واقعیت‌ها»می‌تواند منجر به «خیالبافی» شود.
 داوطلبان نمایندگی مجلس و به ویژه سردمداران ائتلاف های جریان های سیاسی که در مقاطع و ادوار گوناگون نیز هر یک بخشی از ارکان حاکمیت را در اختیار داشته‌اند باید برنامه‌ها و راهکارهای علمی و عملی خود را برای دستیابی به «عدالت همراه پیشرفت» را ارائه دهند.

 همچنین یکی از سکه های رایج این روزها«مبارزه با فساد»و نمایش «پاکدستی» است .یکی از نمایندگان ادوار مجلس را می‌شناسم که پیش از ورود به مجلس با دوچرخه رفت و آمد می‌کردومی گفت برای تبلیغات انتخاباتی پول قرض گرفته است! اما امروز به جرم اختلاس چند صد میلیاردی محبوس است .راستی آزمایی این شعار با بررسی رفتار های دیروز و امروز داوطلبان میسر است و به آنچه در آینده از خود بروز خواهند داد بستگی دارد؛جوجه هایی که آخر پاییز شمرده می‌شوند!

 سرانجام دوم اسفند _ روز انتخابات مردم فرا خواهد رسید و صندوق‌های رای ترکیب مجلس یازدهم را مشخص خواهد کرد، اما نامزدهای امروز _که همه آن ها این روزها خود را بر روی کرسی سبز مجلس می بینند باید باور کنند که زنگ «انشا»تمام می شود و به زودی_ در صورت راهیابی به مجلس_ باید درکلاس «حساب »بنشیند و توانمندی‌های خود را درتدوین و تصویب قوانین جامع و کاربردی برای حل مشکلات کشورنشان دهندونظارت بر اجرای آنهارا در عمل به نمایش بگذارند؛ زنگ «حساب »دور نیست!

کد خبر 1354760

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رقابت انتخاباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه می‌کنند چه چیزی مردم را آزار می‌دهد تا انجامش دهند | کاظم صدیقی محاکمه نشد، حالا طلبکار شده

جعفرزاده ایمن آبادی گفت: از اقامه نماز جمعه تهران توسط صدیقی بعد از افشای تخلفات مالی گرفته تا نشستن علیرضا پناهیان در کنار ابراهیم رئیسی بعد از توهین به پیامبر و شرکت سعید طوسی در مسابقات قرآنی عراق و زمزمه بازگشت گشت ارشاد، نشان می‌دهد شکاف مردم و حاکمیت خیلی زیاده است.

تداوم برخی رفتارهای سیاسی و فرهنگی با نگاه از بالا به پایین، جامعه را آزرده و درگیر سؤالاتی کرده است؛ رفتارهایی چون اقامه نماز جمعه به امامت کاظم صدیقی بعد از افشای تخلفات مالی او گرفته تا استاندارد دوگانه حاکمیت در برخورد با چهره‌ای چون علیرضا پناهیان بعد از توهین به پیامبر و حتی حضور سعید طوسی، قاری قرآن پرحاشیه در مسابقات قرآنی عراق.

بنابر روایت رویداد ۲۴، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، فعال سیاسی اعتدالگرا، در گفتگویی در این رابطه تاکید کرد: این رفتارها به منزله «لجاجت با مردم» است که نه تنها موجب عدالت و وحدت نمی‌شود بلکه به شکاف بین مردم و حاکمیت هم دامن خواهد زد.

حضور آقای صدیقی در نماز جمعه تهران این هفته با چه ایده‌ای صورت گرفت؟ آیا عده‌ای دنبال لجبازی با جامعه‌اند یا تصور می‌کنند برگزاری نماز جمعه با حضور صدیقی کار درستی است؟

کشور اینقدر قحط‌ الرجال نیست که آقای صدیقی فقط برای امامت جمعه تهران باقی مانده باشد. او شخصاً نسبت به اتفاقات اخیر اعتراف و عذرخواهی کرده. رهبری در سخنرانی اخیر به وحدت ملی و عدالت اجتماعی اشاره کردند. لجاجت با مردم در این بین اصلاً منطقی نیست و موجب عدالت و وحدت نمی‌شود. من نمی‌گویم هر چه اکثریت گفت درست است، اما سه شرط عقلانیت و منطق و مشروعیت اگر در خواست عمومی باشد، نباید با آن لجاجت کرد.

به نظر شما تداوم اینگونه رفتارها که با نارضایتی بخش قابل توجهی از جامعه روبروست، در میان‌مدت چه نتایجی به دنبال خواهد داشت؟

شکاف بین حاکمیت و مردم با تداوم این رفتارها خیلی زیادتر می‌شود. آقای صدیقی محاکمه نشد و شفاف‌سازی هم نکرد، اما حالا طلبکار شده است. دشمنان کجا به مردم توهین کردند؟ اگر آقای صدیقی نماز جمعه نمی‌آمد چه اشکالی بر اسلام وارد می‌شد؟ آقای پناهیان بعد از اینکه به پیامبر و حضرت علی توهین کرد در کنار رئیس جمهور نشست. می‌گوید حسودان می‌گویند، خب شما بیخود کردید که درست نمی‌توانید درباره پیامبر صحبت کنید.

سعید طوسی به مسابقات قرآن اعزام می‌شود که تلویزیون عراق هم ما را مسخره کند، چرا اینگونه رفتارها را انجام می‌دهند؟ چرا مجدد می‌خواهند گشت ارشاد راه بیندازند؟ عده‌ای نگاه می‌کنند چه چیزهایی مردم را آزار می‌دهد، همان را انجام می‌دهند. اگر شما درست رفتار کنید، مردم هم شما را تأیید می‌کنند، ۸۰ میلیون نفر که اشتباه نمی‌کنند.

به نظر شما حضور کاظم صدیقی در نماز جمعه تهران، چه پیام سیاسی داشت؟ به طور کلی نتایج سیاسی این انتخاب را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

خلوت‌ترین نمازجمعه بعد از انقلاب انجام شد و برخی فرادا نماز خواندند. بالاخره آقای صدیقی خطا کرده است، اینکه اطرافیان گولش‌زده‌اند بحث دیگری است، اما خطا کرده است و چرا حالا باید نماز جمعه بخواند؟ این رفتارها چگونه وحدت ایجاد می‌کند؟ این همه آدم با تقوا و فیلسوف در روحانیت داریم، آقای ابوترابی و اکبری و... وجود داشتند، اما چرا آدمی که مردم روی او حساس هستند را امام جمعه می‌گذارید؟ اقدامات اخیر اصلاً قابل دفاع نیست و به وحدت ملی و انسجام ملی ضربه می‌زند و جایگاه عدالت اجتماعی را تضعیف می‌کند. ما در اجرا قانون نباید تعارف داشته باشیم. ما نباید خودی و غیرخودی کنیم.

دیگر خبرها

  • مهمترین بخش بازار سرمایه اعتمادسازی و مشارکت مردم است/ احتمال پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت در خرداد ماه
  • بارش‌های زیبای بهاری در فارس؛ با برکت، بدون خسارت
  • ماجرای شکوائیه‌نویسان تهران و ضرب و شتم دادخواهان | نخستین صندوق‌ عدالت کی راه‌اندازی شد؟
  • ارائه خدمات بانکی به افراد بالای 65 سال بدون صف در شعب بانک ملت
  • ۳.۵ میلیارد نفر امکان سفر بدون روادید به ایران را دارند
  • ارایه خدمات بانکی به افراد بالای ۶۵ سال بدون صف در بانک ملت
  • نگاه می‌کنند چه چیزی مردم را آزار می‌دهد تا انجامش دهند | کاظم صدیقی محاکمه نشد، حالا طلبکار شده
  • اجرای عدالت عامل جذب مردم به نظام است/تقدیر از عملیات وعده صادق
  • اقدام تنبیهی ایران بیانگر توجه به عدالت بین‌المللی است
  • پیشرفت عدالت در جامعه متناسب با ظرفیت موجود نیست