Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، پس از اعلام خبر قرنطینه اعضای خانواده دو مرحوم مبتلا به ویروس کرونا عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرده است که فوت دو نفر به علت ابتلا به ویروس کرونا نشان می‌دهد که احتمالا افراد دیگری از نزدیکان آنها نیز به این ویروس مبتلا شده‌ و باید قرنطینه شوند و تعداد بیماران احتمالا بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گفته مسعود مردانی ظاهرا قبل از فوت این دو بیمار از آنها آزمایش گرفته شده است اما جواب آزمایش نهایی بعد از فوت آنها مشخص می‌شود. افرادی که با دو فرد فوت شده در تماس بوده‌اند باید به سرعت شناسایی شوند.

وی گفت: این افراد حتما باید جداسازی شوند و تحت درمان قرار بگیرند تا این بیماری به دیگران منتقل نشود.

کد خبر 485477 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: اختلال طیف اوتیسم، طیفی از اختلالات را به خود اختصاص می‌دهد. مهمترین علامت تشخیصی اختلال در ارتباطات اجتماعی از کوچکترین تا پیشرفته‌ترین و پیچیده‌ترین ارتباطات است.

روح‌الله حسینی  افزود: علامت اصلی و مهم دیگر رفتارهای تکرارشونده، به عبارتی رفتارهای تکرارپذیر بدون هدف است. یکی دیگر از زیرعلایم این است که این دسته از کودکان به شدت نسبت به تغییر مقاوم هستند، بنابراین آداب و مناسب خاص خود را دارند. 

حسینی با بیان اینکه کودک اوتیسم می‌تواند در یک موضوع بسیار توانمند ظاهر شود، گفت: در اوتیسم سیستم مغزی به شکلی رشد پیدا کرده که در یک حوزه خاص تخصصی شده و در سایر حوزه‌ها به درستی عمل نمی‌کند. ما همیشه در خصوص ناتوانی‌ها در اوتیسم حرف می‌زنیم اما می‌توانیم در خصوص توانمندی‌ها نیز صحبت کرد.

عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در مغز رویکرد شبکه‌ای وجود دارد. لوکال‌ها در مغز مجزا از هم هستند و هر کدام وظیفه خاصی دارند که در مغز افراد نرمال به درستی عمل می‌کند. تمام لوکال‌ها باید شبکه بزرگی را ایجاد کنند تا مغز به صورت یکپارچه عمل کند. در کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم این یکپارچگی به درستی صورت نمی‌گیرد و خروجی کلی مغز سالم و درست نیست اما از نظر تخصص‌گرایی لوکال‌ها در برخی موارد به قدری تخصصی عمل می‌کنند که رفتارها عجیب و غریب است.

وی گفت: شیوع اختلالات طیف اوتیسم وابسته به فرهنگ بوده، در برخی فرهنگ‌ها شیوع آن پایین‌تر و در برخی نژادها شیوع بالاتر است. اختلال طیف اتیسم وابسته به جنسیت نیز هست که کودکان پسر چهار برابر بیشتر از دختران مبتلا می‌شوند.

حسینی گفت: یکی از مهمترین بخش‌های مغز که در اختلالات عصبی رشدی درگیر بوده، کرتکس پیشانی حدقه‌ای است. تجارب اولیه زندگی از جمله رابطه کودک با والد در قدم اول مادر و بعد پدر در رشد این ناحیه بسیار تاثیرگذار بوده و کیفیت این ارتباط مهم است. کیفیت والدگری به عنوان یکی از فاکتورهای تعیین‌کننده بعدی رشد این ناحیه مغز مطرح می‌شود. مغز این کودکان به سمت فعالیت‌های متشنج پیش می‌رود، بنابراین میزان تشنج و صرع در این کودکان ۳۰ درصد است.

 

 

دیگر خبرها

  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • همه‌گیری بعدی احتمالا از ویروس آنفلوانزا ایجاد می‌شود