Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی‌اصغر زارعی» روز پنج‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۴۰ هکتار زعفران، ۵۰ هکتار گل محمدی و ۷۰۰ هکتار انواع گیاهان دارویی دیگر امسال به سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان مرکزی افزوده شده‌است.

وی ادامه داد: با توسعه و کشت این اراضی، سطح زیر کشت گیاهان دارویی در بخش کشاورزی استان مرکزی به ۹۵۰ هکتار، گل محمدی یک هزار هکتار و زعفران به ۳۲۰ هکتار افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد گیاهان دارویی استان مرکزی در اراضی دیم و بقیه در اراضی آبی استان کشت شده‌است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: کشت گیاهان دارویی در ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان امسال برای این سازمان تعهد شده بود که تاکنون هفت برابر این تعهدها محقق شده‌است.

زارعی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و خشک کشور، توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی کشاورزی علاوه بر کاهش مصرف آب در این بخش، افزایش درآمد اقتصادی و اشتغال را برای کشاورزان استان مرکزی به همراه دارد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه گیاهان دارویی از جمله کشت‌های کم آب‌بر بخش کشاورزی به شمار می‌روند جایگزینی و کشت این گیاهان در اراضی دیمزار ارزش افزوده و درآمد اقتصادی چندبرابری را نسبت به سایر کشت‌ها در استان به همراه دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی یادآور شد: کشت زیره سبز در اراضی دیمزار بخش کشاورزی استان موجب درآمد ۱۲۰ میلیون ریالی در هر هکتار از این اراضی شد.

زارعی خاطرنشان کرد: عدم توسعه و رشد متوازن سایر بخش‌ها از جمله فرآوری و بسته‌بندی، با توسعه کشت گیاهان دارویی در استان مرکزی کشاورزان را با مشکل فروش و بازار مواجه کرده که نیاز است رفع این مشکل در دستور کار مسوولان قرار گیرد.

استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.
 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان مرکزی گیاهان دارویی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان مرکزی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی استان مرکزی گیاهان دارویی کشت گیاهان دارویی کشاورزی استان مرکزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرت الله نیکو با بیان اینکه یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی کشاورزی این استان در سال گذشته به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است، افزود: این میزان اراضی کشاورزی در قالب ۴۹ طرح در سطح استان انجام شده است.

وی بیان کرد: همچنین یک هزار و ۹۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب ۱۳۰ طرح با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در دست اجرا برای سامانه‌های نوین آبیاری است.

به گفته وی استان قزوین رتبه ۱۰ در سطح کشور برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری را به خود اختصاص داده است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای اجرای طرح سامانه‌های نوین ابیاری تا کنون بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی به سنانه نوین ابیاری تجهیز شده است.

نیکو اضافه کرد: تعهد اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در این استان ۳ هزار هکتار است که امیدواریم با تأمین بموقع اعتبار بتوان به این هدف دست یافت.

کد خبر 6087945

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد