Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در کیش ،  با حضور غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزادکیش، معاونین و مدیران این سازمان، جلسه کمیسیون تامین سرمایه سازمان منطقه آزاد کیش با محوریت بررسی وضعیت نقشه راه “تله کیش” اپراتور تلفن همراه در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزادکیش، در این نشست بر لزوم نگاه استراتژیک به حوزه ICT و سیاست گذاری صحیح و یکپارچه برای همکاری بخش خصوصی در این حوزه اشاره داشت و افزود: تسری یافتن طرح توسعه اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش به سایر مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی نیازمند به تشکیل کارگروه ویژه تخصصی است تا این مهم محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی نجاری سرپرست و عضو هیئت امنای اپراتور تلفن همراه “تله کیش” بر لزوم توسعه کمی و کیفی این اپراتور اشاره داشت و خاطر نشان کرد: اپراتور  تلفن همراه”تله کیش” به عنوان یکی از چهار پروانه MNO کشور با افزایش سبد محصولات خود در حوزه ICT، ارائه این سرویس ها و خدمات به سایر مناطق آزاد کشور تسری می یابد.

گفتنی است اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش سال ۱۳۷۴ راه اندازی شد و با گذشت نزدیک به بیش از دو دهه از فعالیت خود، بیست هزار شماره دائمی را با پیش شماره های ۰۹۳۴۷۶۹ و ۰۹۳۴۷۶۸ به مشترکین خود اختصاص داده است. سرویس های مکالمه، پیامک، اینترنت و همچنین سامانه های USSD و B۲C از جمله خدمات این اپراتور به ساکنین جزیره کیش می باشد. سرویس ها و خدمات این اپراتور در سرزمین اصلی نیز قابل استفاده بوده و این اپراتور تنها اپراتور کشور می باشد که از مشترکین خود مالیات بر ارزش افزوده دریافت نمی کند.

شایان ذکر است: این اپراتور به منظور ارتقاء نسل شبکه تلفن همراه، گسترش بازار هدف و توسعه خدمات متنوع بر بستر تلفن همراه و حوز ICTبه مشترکین همگام با آخرین پیشرفت‌های روز فن آوری در دنیا، مدیریت و برنامه ریزی هدفمند خود را آغاز کرده است و قصد دارد فعالیت خود را در سایر مناطق آزاد کشور نیز گسترش دهد.

46

کد خبر 1354907

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان هرمزگان سازمان منطقه آزاد کیش اپراتور تلفن همراه تله کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۸۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه که درباره اینترنت ماهواره‌ای نمی‌دانید

به گزارش پارس نیوز به نقل از ثریا این فناوری به استارلینک اجازه می‌دهد تا اتصال پهن باند ماهواره‌ای را برروی تلفن‌های هوشمند در سراسر دنیا ارائه دهد. البته این سرویس برای رقابت با شبکه‌های ۴G و ۵G درنظر گرفته نشده و بیشتر برای مناطق دورافتاده بدون پوشش سلولی مناسب است.

اسپیس ایکس ایلان ماسک، چند ماه پیش اولین سری از ماهواره‌های استارلینک با قابلیت انتقال direct-to-cell را به فضا پرتاب کرد. این تکنولوژی این امکان را برای استارلینک فراهم می‌کند تا اتصال پهن باند ماهواره‌ای‌اش را برروی گوشی‌های هوشمند در سراسر دنیا ارائه کند. این فناوری به علاوه دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) را با استانداردهای رایج موبایل LTEمتصل می‌کند. اما دقیقا فناوری direct-to-cell استارلینک چیست؟ آیا با گوشی‌های معمولی کار می‌کند یا نیاز به اعمال تغییراتی در سخت افزار موبایل‌ها خواهد بود؟

در این مقاله، به سوالاتی در مورد نحوه عملکرد فناوری direct-to-cell استارلینک پاسخ می‌دهیم.

فناوری direct-to-cell استارلینک دقیقا چطور کار می‌کند؟

استارلینک اعلام کرده که ماهواره‌هایش با قابلیت direct-to-ell دارای مودم‌های پیشرفته‌ای هستند که با نام eNode Bs شناخته می‌شوند. این مودم‌ها شبیه دکل‌های تلفن‌های همراه هستند ولی در فضا کار می‌کنند. زمانی که ماهواره‌ها در مدار قرار می‌گیرند، فورا از طریق یک بک هال لیزری به تجهیزات استارلینک در مدار پائین زمین (LEO)متصل می‌شوند تا اتصال جهانی را فراهم کنند. ماهواره‌های استارلینک که با مودم‌های eNodeB بارگیری می‌شوند، مستقیما اینترنت را به تلفن‌های هوشمند در هر مکانی از کره زمین ارسال می‌کنند . اولین دسته از ماهواره‌های استارلینک با قابلیت direct-to-cell دوم ژانویه با موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس به فضا پرتاب شدند.

چه زمانی خدمات direct-to-cell با سامانه SATCOM (یک سامانه مخابراتی سیار جهانی که سرویس‌های ارتباطی داده و صوت را برای هواپیماها فراهم می‌آورد) روی تلفن‌های همراه در دسترس خواهند بود؟

طبق اعلام وب سایت استارلینک، امکال ارسال پیغام در سال ۲۰۲۴ فراهم خواهد شد و خدمات صوتی و دیتا به همراه اتصال به دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) از سال آینده میلادی در دسترس خواهند بود.

آیا تکنولوژی direct-to-cell با گوشی‌های هوشمند فعلی سازگار است؟

طبق اعلام استارلینک، این تکنولوژی با گوشی‌های فعلی LTE (یعنی گوشی‌های ۴G و ۵G) در هر کجا که آسمان قابل مشاهده باشد کار می‌کند. بر طبق آنچه در این وب سایت اعلام شده، نیاز به هیچ تغییری در سخت‌افزار و سیستم‌عامل گوشی تلفن هوشمند و همچنین نیازی به نصب اپلیکیشن خاصی برای فعال کردن اتصال اینترنت ماهواره‌ای در گوشی های LTE نخواهد بود.

آیا استارلینک برای ارائه پهنای باند ماهواره‌ای در تلفن‌های هوشمند با شرکت‌های مخابراتی همکاری خواهد کرد؟

استارلینک اعلام کرده که یک ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه با استفاده از قابلیت direct-to-cell از دسترسی جهانی متقابل در کشورهای شریک برخوردار خواهد بود. این هماهنگی‌ها ادغام سیستم ماهواره‌ای استارلینک را با شبکه تلفن همراه شریک مخابراتی امکان‌پذیر خواهد کرد؛ چیزی مشابه با قرارداد استاندارد رومینگ.

ماهواره‌های استالینک با استفاده از طیف شرکای مخابراتی، برای اجرای این سرویس در کشورهای مربوطه وارد عمل می‌شوند. به عنوان مثال استارلینک با همکاری T-Mobile، پوشش ماهواره‌ای direct-to-cell را بر روی تلفن‌های همراه، در ابتدا در مناطق دورافتاده آمریکا که هیچ گونه پوشش آنتن دهی وجود ندارد فراهم می‌کند. در حال حاضر دیگر شرکای مخابراتی جهانی استارلینک شامل: Optus (استرالیا)، Rogers (کانادا)، KDDI (ژاپن)، One-NZ (نیوزیلند)، Salt (سوئیس) و Entel (شیلی و پرو) هستند.

آیا سرویس direct-to-cell استارلینک، در رقابت با سرویس‌های ۴G و ۵G نخواهد بود؟

ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیس ایکس اعلام کرده که سرویس direct-to-cell استالینک بسیار کند خواهد بود و به شکل معناداری با شبکه‌های فعلی موبایل رقابت نخواهد کرد. در واقع این سرویس برای ارائه پهنای باند برای تلفن‌های همراه در مناطق دور دست که پوشش تلفن همراه وجود ندارد، بهترین گزینه خواهد بود.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • تصادفات شهری در آذربایجان شرقی ۶ فوتی به جا گذاشت
  • فوت ۶ نفر در تصادفات درون شهری استان آذربایجان شرقی
  • آموزش: چگونه گوشی سرقت شده یا گم شده را پیدا کنیم؟
  • آنچه که درباره اینترنت ماهواره‌ای نمی‌دانید
  • بعد از سرقت گوشی چه کار کنیم؟
  • ردیابی گوشی سرقتی با چند ترفند ساده
  • مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش میهمان ویژه برنامه کیشانه
  • استقبال مسافران نوروزی و شهروندان از برنامه های جشن بهار در بهار منطقه آزاد ماکو
  • ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی منطقه آزاد ماکو
  • دستگیری سارقان تلفن همراه در شهرضا