Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان گفت:در شهرستان اصفهان شمارش آرا بلافاصله پس از پایان ساعت مقرر رأی‌گیری شروع می‌شود، اعلام نتیجه قطعی و نهایی پس از تطبیق لیست‌های هیأت اجرایی و هیأت نظارت اعلام می‌شود اما امکان اعلام مرحله‌ای هم وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حیدر قاسمی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: مهلت تبلیغات انتخابات مجلس ساعت 8 صبح روز پنج‌شنبه یکم اسفند 1398 به طور قانونی به پایان رسید و اگر هرکسی تحت هر عنوانی تبلیغات را دنبال کند تخلف محسوب می‌شود، بنابراین از نامزدها و طرفداران درخواست می‌شود نسبت به رعایت قانون توجه لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان گفت: از این زمان به بعد تبلیغات در فضای مجازی و  حقیقی به طور جد پیگیری و با تخلفات صورت گرفته برخورد خواهد شد، عمده تخلفات انتخاباتی و آنچه تحت عنوان این موضوع تلقی می‌شد بیشتر مربوط به محیط‌هایی مانند خیابان‌ها، بزرگراه و چهارراه‌ها بود که به جز در ستادها برای تبلیغات از آن‌ها استفاده  شد.

وی افزود: بخش دیگری از تخلفات که بیشتر مشهود بود ابعاد تصاویر، اقلام و بنرهایی استفاده شده بود،  طبق قانون ابعاد تصاویر 50 در 70 باید باشد و استفاده از تصاویر بزرگ‌تر ایراد قانونی دارد  و ستاد پیشگیری از تخلفات موظف به رسیدگی  است که اغلب نامزدها این مورد را داشتند ، البته بعضی‌ها هم موارد را رعایت کردند بخشی توسط اکیپ‌هایی ستاد اجرایی پاکسازی و جمع‌آوری‌شده و امروز مابقی آثار تبلیغات خلاف و غیرقانونی همچنان دنبال می‌شود.

 قاسمی خاطرنشان کرد:  تعداد واجدین شرایط حوزه انتخابیه اصفهان یک میلیون و 605 هزار و 925 نفر است، پس از آن بالاترین میزان آمار واجدین شرایط در کاشان، نجف‌آباد، فلاورجان، شاهین‌شهر و میمه است، تا آخر وقت روز گذشته که آخرین روز تبلیغات محسوب می‌شد 375 نفر از ابتدای بعد از ثبت‌نام کاندیداها انصراف دادند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان تصریح کرد:  نامزدهای انتخاباتی تا پایان امروز فرصت انصراف دارند و حتی در صورت انصراف در روز انتخابات  اگر آگاهی در محل اخذ رأی نصب شده باشد امکان خط زدن اسم متقاضی انصراف وجود دارد، تا روز 30 بهمن 1398 تعداد 306 نفر در عرصه رقابت در سطح استان باقی ماندند.

وی با اشاره به زمان اعلام نتایج قطعی آرا تأکید کرد: شمارش آرا بلافاصله پس از پایان ساعت مقرر رأی‌گیری شروع می‌شود و زمان اعلام نهایی بستگی به  تعداد صندوق‌ها دارد،در شهرستان‌ها با صندوق کمتر اعلام آرا زودتر خواهد بود اما در شهرستان اصفهان اعلام نتیجه قطعی و نهایی پس از تطبیق لیست‌های هیأت اجرایی و هیأت نظارت اعلام می‌شود اما امکان اعلام مرحله‌ای هم وجود دارد.

قاسمی اذعان داشت: تنها کلیه آثار تبلیغاتی در محدوده شعبه‌های اخذ رأی پاکسازی می‌شود و حدود 60 هزار نفر در سطح استان اصفهان در فرآیند برگزاری انتخابات اعم از نیروی انتظامی، ناظران، پشتیبانی و لجستیک، بازرسان، ستادهای پشتیبانی و نماینده فرماندار و... به طور مستقیم حضور دارند و این انتخابات را پوشش می‌دهند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان  یادآور شد: تعداد شعب اخذ رأی در اصفهان دو هزار و 838 است و در تمام حوزه‌های انتخابیه و شعب اخذ رأی دستگاه احراز هویت نصب می‌شود، تعدادی در حدود 15 تا 20 درصد بین‌شهری و روستایی در نظر گرفته شده تا اگر در حین  کار  دچار اختلال شد وقفه‌ای در روند انتخابات وارد نشود.

وی افزود: مسؤولیت نظم عمومی در انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است  و نیروی انتظامی حق ورود در مباحث انتخابات و امور رأی‌گیری را ندارند و اصل بر حفظ سلامت،  نظم و امنیت شعبه در زمان انتخابات است.

قاسمی در پایان تأکید کرد: قانون نظارت و شفافیت بر منابع مالی نامزدها به تأیید هیأت نظارت رسیده و ابلاغ شد، از طریق فرمانداری‌ها برای همه نامزدهای انتخاباتی از لحاظ قانونی اعلام شده  تا نماینده مالی  و حساب مربوطه را اعلام کنند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان عنوان کرد: احتمالا در شهرستان‌ها شمارش آرا تا صبح روز شنبه به پایان می رسد و مدارس تعطیل نخواهندبود، تعطیلی مدارس روز شنبه اصفهان متعابا اعلام خواهدشد.

انتهای پیام/63095/م20/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان انتخابات مجلس انتخابات تخلفات انتخاباتی قاسمی معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان انتخابات 98 مجلس یازدهم معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان اخذ رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلات پایان هفته پس از پاسخ نامه‌ اتاق، تعیین‌تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی ایران، به دنبال تصویب کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، کاهش ساعات کاری و افزایش تعطیلات هفتگی به دو روز، موضوع انتخاب بین پنجشنبه و شنبه به عنوان دومین روز تعطیل هفته مورد بحث قرار گرفت.

در این رابطه نقطه‌نظرات متعددی وجود دارد و با اینکه اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس که مسؤولیت بررسی موضوع را به عهده داشتند، روی پنجشنبه و جمعه به جمع‌بندی رسیدند؛ فعالان و کارشناسان اقتصادی با تکیه بر لزوم ساماندهی تعطیلات هفته و هماهنگی بیشتر با بازارهای بین‌المللی تأکید دارند که روزهای جمعه و شنبه به عنوان روزهای تعطیل هفته، تعیین شوند.

در همین راستا اتاق ایران نیز پیگیری‌هایی را انجام داد و تلاش کرد با استناد به شرایط اقتصادی حاکم و بررسی‌های کارشناسی انجام شده، نمایندگان را متقاعد کند که تعطیلی روز شنبه می‌تواند به جهش تولید و بهبود نسبی شرایط تجاری کشور کمک کند.

واحد پژوهشی اتاق اصفهان نیز مطالعه‌ای روی موضوع انجام داد و گزارش آن را با عنوان مزیت‌های تعطیلی آخر هفته جمعه و شنبه در مقایسه با تعطیلی پنجشنبه و جمعه در کشور ارائه داد.

بر اساس آنچه در این گزارش آمده، تعطیلی روزهای جمعه و شنبه می‌تواند حجم صادرات و تعاملات ایران با سایر کشورها را بهبود بخشد. از طرف دیگر تعطیلی پنجشنبه‌ها زیانی بیش از ۲۲ میلیارد دلار به بدنه تجارت خارجی کشور تحمیل می‌کند. بنابراین تعطیلات جمعه و شنبه به عنوان بهترین گزینه برای ساماندهی تعطیلات آخر هفته توصیه می‌شود.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران نیز در نامه‌های جداگانه به دفتر رهبری، رئیس‌جمهور و رئیس مجلس نکات مهم و کارشناسی درباره تغییر تعطیلات آخر هفته و مواضع بخش خصوصی در این زمینه یادآور شد و در این رابطه، پنج نکته کلیدی را تشریح کرد.

رئیس اتاق ایران در نامه به دفتر مقام معظم رهبری، تقاضا کرد: با توجه به جمیع موارد اشاره شده و نظر به حسن ظن همیشگی معظم له نسبت به بخش خصوصی و پیگیری همیشگی در خصوص رفع دغدغه‌های فعالان اقتصادی، دستور فرمایند تدابیری اتخاذ شود تا مراتب به نحو مقتضی حل‌وفصل شده و روز شنبه به‌جای پنجشنبه به‌عنوان دومین روز تعطیل رسمی پذیرفته شود.

در نامه حسن‌زاده به دفتر رئیس‌جمهوری نیز این‌گونه آمد: موضوع اعلام تعطیلی روزهای کاری قبلاً در ماده (۲۶) قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار مطرح شده است و طبق آن «دولت مجاز نیست روزهای کاری سال را مگر در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه یا بروز خطرات جانی، تعطیل اعلام کند.» اگرچه این حکم مربوط به روزهای کاری در محیط داخل کشور است؛ اما با برداشت موسع از آن درخواست داریم که به دلیل ضرورت انطباق روزهای کاری در داخل با روزهای کار طرف‌های تجاری، از اعلام روز پنجشنبه به‌عنوان تعطیل رسمی خودداری شده و تدبیر لازم در انتخاب روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی پایان هفته اتخاذ شود.

همچنین در نامه به رئیس مجلس شورای اسلامی نیز درخواست شد: فرصتی در اختیار اتاق ایران و نمایندگان آن هنگام طرح موضوع در صحن علنی مجلس قرار گیرد تا نکات مورد نظر و دلایل توجیهی بخش خصوصی برای مخالفت با تعیین روز پنجشنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات در صحن علنی مطرح شود تا نمایندگان مجلس با اطلاع کامل، نسبت به تصمیم‌گیری نهایی، اقدام کنند.

به دنبال پیگیری‌هایی که از طرف اتاق ایران صورت گرفت، روز گذشته (۲ اردیبهشت‌ماه) اعضای هیأت رئیسه اتاق ایران با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس جلسه‌ای داشتند تا درباره همین موضوع به جمع‌بندی برسند که البته بر اساس اظهارات حسین پیرموذن، نایب‌رئیس اتاق ایران این جلسه بدون نتیجه‌گیری نهایی درباره انتخاب روزهای تعطیل به پایان رسید.

او تصریح کرد: بخش خصوصی روی انتخاب روزهای جمعه و شنبه به عنوان تعطیلات پایان هفته متمرکز است و پیشنهاد خود را بر اساس مطالعات اقتصادی در اختیار نهادهای تصمیم‌گیر قرار داده است.

پیرموذن تاکید کرد: در این جلسه، بحث‌های کارشناسی زیادی مطرح شد و طبق جمع‌بندی که انجام دادیم، قرار شد طرح اقتصادی از مزیت‌های اقتصادی تعطیلی شنبه از سوی مرکز پژوهش‌های اتاق ایران تهیه شده و در اختیار اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس قرار گیرد. همچنین باید پاسخ نامه‌نگاری‌هایی که رئیس اتاق ایران با دفتر مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور انجام داده است، دریافت شود و ملاک تصمیم‌گیری قرار گیرد.

در همین رابطه ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هم اعلام کرد: در این نشست به جمع‌بندی درباره انتخاب تعطیلی بین شنبه و پنجشنبه نرسیدیم و موضوع برای ادامه بحث کارشناسی مراعا ماند.

بر اساس اظهارات این نماینده مجلس، در نشست با هیأت رئیسه اتاق ایران ضمن بحث‌های مختلف درباره برنامه‌های مربوط به تحقق شعار سال درباره تعطیلات آخر هفته و لایحه‌ای که دولت در قالب اصلاح ماده (۷۸) قانون خدمات کشوری ارائه کرده بود، بحث‌های مختلفی حول تعطیلی روز شنبه یا پنجشنبه که از صحن علنی مجلس برای اصلاح به کمیسیون اجتماعی برگشت داده شده، صورت گرفت.

او تأکید کرد: نظر نهایی و کارشناسی اتاق ایران به عنوان متولی اصلی تجارت خارجی کشور این بود که اگر پنجشنبه تعطیل شود در مجموع ارتباط کشور با دنیا برای ۴ روز قطع می‌شود که سالانه نزدیک به ۲۲ میلیارد دلار در مناسبات اقتصادی کشور تأثیر منفی می‌گذارد. بنابراین پیشنهاد شد با توجه به شاخص‌های اقتصادی، ارتباط با کشورهای همسایه و اعمال تحریم‌هایی که فعالان اقتصادی را مجبور به انجام تعاملات اقتصادی و بانکی با چندین واسطه می‌کند و نمی‌توانند مانند سایر کشورها کارهای روتین و مناسبات بانکی را انجام دهند، روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلی هفته تعیین شود.

کد خبر 6085669 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیلی شنبه موافق است/ منتظر پاسخ استعلام از دفتر رهبری هستیم
  • اظهارات عجیب معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته/ تعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست؟
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟
  • تعطیلات پایان هفته پس از پاسخ نامه اتاق، تعیین تکلیف می شود
  • تعطیلات پایان هفته پس از پاسخ نامه‌ اتاق، تعیین‌تکلیف می‌شود
  • تاکید استاندار همدان بر بهبود وضعیت نمازخانه‌‌ مدارس
  • بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل می‌شوند؟
  •  بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل می‌شوند؟
  • بانک‌ها پنج‌شنبه ها باز هستند
  • جزئیات جدید از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ بانک‌ها و مدارس هم تعطیل می‌شوند؟