Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا رحمانی فضلی گفت: هموطنان عزیز، اول وقت برای رای دادن اقدام کنند. پس از ساعت 12 شب رای گیری صورت نمی‌گیرد.

مازندمجلس: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور پس از بازدید از ستاد انتخابات کشور در مورد انتخابات دوم اسفند، گفت: حدود ۱۵۰ متخصص در ستاد انتخابات کشور بیش از ۵۵ هزار شعبه اخذ رای در ۲۰۸ حوزه انتخابیه را رصد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه داده ها در ستاد انتخابات قابل رصد است و اگر در حوزه‌ای، اشکالی صورت گیرد، دستورات لازم داده می‌شود. از لحظه‌ای که شمارش آرا شروع شود مرتب در ستاد انتخابات کشور داده ها منعکس می شود و هر ساعت از روز می‌دانیم که چه تعداد رای داده‌اند.

وزیر کشور تاکید کرد: ان‌شالله در انتخابات بعدی همین روند را در اخذ و شمارش آرا داشته باشیم.

رحمانی فضلی گفت: استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، نیروی انتظامی، هیات‌های اجرایی و هیات‌های نظارت آمادگی دارند که همه فردا شاهد خلق یک حماسه پرشکوه باشیم.

وزیر کشور اظهار داشت: خواهش بنده این است که هموطنان عزیز واقعا تلاش کنند از اول وقت به شعب اخذ رای مراجعه کنند. ما در انتخابات گذشته (ریاست‌جمهوری) موضوعی که برای لحظات آخر پیش آمد و شورای نگهبان به حق مطرح کرد همین است که از ساعت ۱۲ شب به بعد انتخابات غیرقانونی می شود زیرا انتخابات باید در روز جمعه و در یک روز برگزار شود.

وی بیان داشت: بنابراین مردم به گونه‌ای مراجعه کنند که تجمع در آخر وقت صورت نگیرد هرچند اتخاذ تصمیمی که با شورای نگهبان انجام دادیم این بوده که ساعت ختم رای گیری را به گونه‌ای اعلام خواهیم کرد که کسانی که در شعبه هستند تا ساعت ۱۲ رای گیری از آن‌ها باید تمام شود.

وزیر کشور اظهار داشت: حدود ۶ هزار شعبه اخذ رای را افزایش داده ایم تا شرمنده مردم نشویم.


منبع : فارس

برچسب ها : #وزیر-کشور #انتخابات #مجلس-یازدهم #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: وزیر کشور انتخابات مجلس یازدهم مازندمجلس ستاد انتخابات وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را توجیه کرده که بین اهمال‌کنندگان و ساختارشکنان تفاوت قائل شوند

وزیر کشور گفت: فراجا نیرو‌های خود را توجیه کرده که حتما بین کسی که اهمال دارد و کسی که تلاش بر ساختارشکنی دارد، تفاوت قائل باشد. این کار از وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قوه قضاییه است و اگر مشکلی باشد، طبیعتا باید به مرجع قضایی ارجاع دهند.

به گزارش ایلنا، احمد وحیدی وزیر کشور در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگارات درباره مشارکت وزارت کشور در طرح نور گفت: موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست و غالب بانوان ما خود را متعهد می‌دانند و درصد اندکی رعایت نمی‌کنند که بخش قابل توجهی با تذکر رعایت می‌کنند؛ بین آن‌ها نیز تعداد انگشت‌شماری هستند که ممکن است مقابل قانون مقاومت کنند و فراجا طبق وظایف قانونی‌اش موضوع را به مراجع قضایی دلالت می‌کند. این کل ماجرا است که در چارچوب‌های قانونی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه فراجا نیرو‌های خود را توجیه کرده که حتما بین کسی که اهمال دارد و کسی که تلاش بر ساختارشکنی دارد، تفاوت قائل باشد، گفت: اساس هم همین است که با تذکر آن فرد اصلاح شود. غالب افراد هم با تذکر توجه می‌کنند و رعایت می‌کنند از همین جا از همه بانوان محترمی که احیانا ممکن است توجه نداشته باشند به اینکه این مساله یک امر قانونی و مهمی در زندگی اجتماعی است، می‌خواهیم که این موارد را رعایت کنند.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان وظایف وزارت کشور این طرح اجرا می‌شود، گفت: این کار از وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قوه قضاییه است و اگر مشکلی باشد، طبیعتا باید به مرجع قضایی ارجاع دهند.

وی درباره آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب، گفت: هنوز مصوبه نهایی ندارد در مجلس و شورای نگهبان به مراحل انتهایی و ابلاغ نرسیده است.

وحیدی درباره جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس گفت: انتخابات در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود و در این انتخابات در مرحله دوم ۴۵ نماینده جدید باید در ۲۲ حوزه انتخاب شوند. از این تعداد در ۸ حوزه انتخابات تمام الکترونیکی انجام می‌شود از جمله در تهران و در واقع در حوزه‌هایی که بیش از دو نماینده در مرحله دوم دارد انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

وی افزود: آموزش‌های لازم شروع شده از طریق صدا و سیما و سایر امکانات اطلاع رسانی به مردم اعلام می‌شود در دوره قبل هم این کار را در چند حوزه انجام دادیم که خیلی کار موفقی بود. تبلیغات هم مثل دوره قبل از یک هفته قبل آغاز می‌شود از همین جا می‌خواهم همه رسانه‌ها دست اندر کار باشند و زمینه خوبی را برای برگزاری انتخاباتی پرشور در مرحله دوم فراهم کنند.

وزیر کشور درباره دیدار‌های خود در پاکستان عنوان کرد: جلسات خوبی در معیت ریاست محترم جمهور با مقامات پاکستانی داشتیم گفتگو‌هایی با مقامات امنیتی این کشور انجام شد و نظرات دو طرف بر ضرورت برقراری امنیت بین دو کشور، یکی بود و نظر‌ها این‌گونه بود که جریانات تروریستی هدایت‌شده از سوی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند. هم‌چنین توافقات خوبی در زمینه هماهنگی برای برخورد با گروهک‌های تروریستی و هماهنگی‌های اطلاعات و کنترل مرز صورت گرفت. امیدواریم در عمل شاهد نتایج خوبی باشیم.

دیگر خبرها

  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را در برخورد با بی حجابی توجیه کرده
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را توجیه کرده که بین اهمال‌کنندگان و ساختارشکنان تفاوت قائل شوند
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره گشت ارشاد، حجاب و توجیه نیروهای فراجا
  • برگزاری انتخابات دور دوم در ۸ حوزه کشور به صورت الکترونیک
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد