Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه تولید تجهیزات و مواد گرافنی، کمپینی برای جمع‌آوری سرمایه به‌منظور توسعه کسب‌وکار خود راه‌اندازی کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت پلنرتک یکی از تولیدکنندگان سامانه‌های تولید گرافن است. این شرکت کمپینی برای جمع‌آوری سرمایه به‌منظور پشتیبانی از پتانسیل‌های رشد این شرکت در آینده راه‌اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پلنرتک یک شرکت بریتانیایی بوده که این کمپین را به‌عنوان بخشی از برنامه‌های توسعه کسب‌وکار خود راه‌اندازی کرده و به دنبال توسعه بیشتر در حوزه گرافن است.
پلنرتک در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد تا تجهیزات CVD را برای تولید ورق‌های گرافنی با کیفیت بالا و همچنین دیگر مواد دوبعدی بسازد. این شرکت روی موسسه‌های تحقیقاتی متمرکز بوده و تاکنون بیش از ۶۵ سامانه را به مشتریان خود فروخته است. در لیست مشتریان این شرکت، دانشگاه منچستر، دانشگاه کمبریج، دانشگاه استنفورد و دانشگاه ملی سنگاپور حضور دارند.

پلنرتک با هدف توسعه کسب‌وکار خود روی تولید تجهیزات تحقیق و توسعه تمرکز دارد. از دیگر فعالیت‌های این شرکت می‌توان به ارائه خدمات پشتیبانی، تلاش برای ارائه سیستم‌های صنعتی و همچنین تولید مواد گرافنی اشاره کرد. در حال حاضر، مشتریانی از صنعت نسبت به فناوری این شرکت علاقه‌مند شده‌اند. پلنرتک علاقه زیادی به سیستم‌های تحقیق و توسعه برای تولید مواد دوبعدی نسل بعد مانند دی‌سولفید مولیبدن دارد.

در حال حاضر، این شرکت منتظر ثبت‌نام علاقه‌مندان و سرمایه‌گذارن در این کمپین است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو گرافن دانشگاه کمبریج توسعه کسب وکار راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که سوم اردیبهشت ماه 1403 در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

بیشتر بخوانید: برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشورها برنامه‌های گوناگون دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محورهای آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228056 برچسب‌ها دانشگاه فنی و حرفه‌ای

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر
  • راه اندازی دکتری رشته شیمی آلی در دانشگاه مراغه
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • تولید بیش از ۶۱۰ هزار تن شکر در شرکت توسعه نیشکر
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود