Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@01:52:22 GMT

انتزاع و واقعیت زیر سقف چهارسوی هنر

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۹۶۷۹

انتزاع و واقعیت زیر سقف چهارسوی هنر

بخش چارسوی هنر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حضور ۳۳ گالری از تهران و شهرستان‌ها در موسسه صبا برپاست. در این بخش که با هدف رونق بازار هنر از سال گذشته آغاز به کار کرده ا، بیشتر آثار برای فروش ارائه می‌شوند اما تعدادی از گالری‌ها نیز تنها به نمایش آثار هنرمندان خود پرداختند.

 غرفه گالری هگمتانه همدان با آثار نگارگری، خوشنویسی و نقاشی در این دوره از جشنواره حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابلوهای نگارگری از حسین نجومی، قطعات خوشنویسی از عبدالله کجوری، نقاشی‌های طبیعت اثر محسن سماوات و علی‌اصغر شیری آثاری هستند که در این گالری ارائه شده و به مبلغی بین یک میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۶ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده‌اند.

گالری شیث با آثاری از محمدحسین سوقندی در این نمایشگاه حضور دارد و پنج تابلو از این هنرمند با میانگین قیمت ۴ میلیون تومان در جشنواره عرضه شده است. هرکدام از تابلوها فضایی رنگارنگ و شلوغ دارد که فیگور انسان در میان رنگ‌ها، و سطوح و اشیاء گوناگون دیده می‌شود.

در غرفه گالری هونره از اصفهان تابلوهای نقاشی در سبک‌های گوناگون به نمایش درآمده است. آرزو صفوی پور، گلناز رامین فر، مریم نجفی، منیره کلاهدوزان هنرمندانی هستند که تابلوهایی به سبک آبستره، فیگوراتیو و طبیعت‌گرایانه آنها با قیمت‌هایی بین ۵۰۰ هزار تا بیش از ۴ میلیون تومان به نمایش درآمده است.

گالری احسان آثار متنوع عکس، نقاشی و خوشنویسی را نمایش داده است. عکس‌های محمدحسین زاده هاشمی از طبیعت، انسان و حیوان، بخشی از آثار این گالری است. تابلوهای نقاشی از سمیه زاهد و کارینا اولقیگه هلم در کنار قطعه سیاه‌مشقی اثر حسین خاتمی و تابلوی نقاشی‌خطی از فاطمه اسلام جهان به نمایش درآمده است.
غرفه گالری آسوریک از سلمان شهر مازندران میزبان آثار عکس و نقاشی است؛ عکس‌های محمد بنایی با مناظر شهری و طبیعت و تابلوهای آبرنگ از مناظر از حجت عیسی پور در کنار نقاشی های آبرنگ سید رضا مهدی نیا از نبرد گاومیش‌ها. مهشید موچانی نیز در تابلوهای خود نگاهی به قالی‌های ایرانی داشته و آنها را زمینه‌ای برای روایت داستانی مانند بیژن و منیژه قرار داده است.

دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۲۹ بهمن کار خود را آغاز کرده است و تا ۵ اسفند در موسسه فرهنگی هنری صبا  واقع در خیابان طالقانی، ابتدای خیابان برادران مظفر برگزار می شود.

برچسب‌ها عکاسی جشنواره تجسمی فجر هنرهای تجسمی نقاشی پروندهٔ خبری دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عکاسی جشنواره تجسمی فجر هنرهای تجسمی نقاشی عکاسی جشنواره تجسمی فجر هنرهای تجسمی نقاشی هنرهای تجسمی تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، خلاف پنل‌های خورشیدی روی زمین، یک نیروگاه خورشیدی در فضا منبع تغذیه ثابت ۲۴/۷ را فراهم می‌کند و نخستین نمایش آزمایشگاهی در نوع خود، نشان می‌دهد که چگونه انتقال انرژی خورشیدی از فضا می‌تواند شکل واقعیت به خود بگیرد.

در این نمایش که توسط استارت‌آپ «اسپیس‌سولار» (Space Solar) مستقر در انگلیس انجام شد، دستگاه پرتوی ویژه‌ای آزمایش شد که می‌تواند به صورت بی‌سیم انرژی را ۳۶۰ درجه به اطراف منتقل کند. این میزان از آنجایی برای نیروگاه فضایی مهم می‌شود که موقعیت آن نسبت به خورشید و زمین در طول هر روز به دلیل چرخش سیاره ما تغییر می‌کند.

مارتین سولتائو، مدیر این طرح، در جریان کنفرانسی که در ۲۷ آوریل گذشته در لندن برگزار شد اعلام کرد که تمام فناوری‌های مورد نیاز برای ساخت و راه اندازی این نیروگاه فضایی که «CASSIOPeiA» نام گرفته، هم اکنون وجود دارد و چالش اصلی در این پروژه، تعیین انداز بزرگی آن است، اما در حال حاضر این چالش نیز برطرف شده و توسعه آن به واقعیت نزدیک شده است.

این شرکت پیش‌بینی می‌کند که نیروگاه فضایی مذکور می‌تواند ظرف یک دهه در فضا باشد و گیگاوات انرژی پاک را بسیار کارآمدتر از نیروگاه‌های خورشیدی روی زمین ارائه کند.

 سولتاو در بیانیه‌ای ایمیلی گفت: ما از اینکه می‌توانیم مرحله بعدی توسعه فناوری خود را به نمایش بگذاریم، هیجان زده هستیم و آزمایش موفقیت‌آمیز این پروژه (فناوری تابش انرژی ۳۶۰ درجه)، لحظه‌ای مهم در مأموریت ما برای ایجاد انقلابی در انرژی خورشیدی مبتنی بر فضا است.

این نیروگاه خورشیدی درنهایت در مدار۲۲۰۰۰ مایلی بالای سیاره ما (۳۶۰۰۰ کیلومتری) قرار می‌گیرد و حرکت آن در این مدار نیز بگونه‌ای طراحی شده است که همواره رو به خورشید باشد؛ که در آن سرعت مداری یک ماهواره با سرعت چرخش زمین مطابقت دارد. در نتیجه، یک فضاپیما در این ارتفاع به نظر می‌رسد که در بالای یک منطقه ثابت روی زمین معلق است.

این آزمایش با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، توانست به صورت موفقیت‌آمیز انرژی خورشیدی را از فضا به زمین منتقل کند و نشان دهد که این فناوری قابلیت اجرا دارد.

این پیشرفت مهم می‌تواند راهی برای تولید انرژی پاک و پایدار در زمین باز کند و به کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی کمک کند. توسعه این نیروگاه یک گام مهم در راه بهبود محیط زیست و کاهش گاز‌های گلخانه‌ای است و نشان می‌دهد که تکنولوژی فضایی می‌تواند نقش مهمی در تأمین انرژی برق پایدار در آینده ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام اجرای عمومی آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی 
  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد
  • راهیابی پنج نمایش از قم به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • تاکید مدیر کل هنر‌های تجسمی وزارت ارشاد بر رونق اقتصاد هنر
  • بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • نماینده شهرستان‌ها در پایتخت هستیم/بعد از اجرا نمایش همراهتان است
  • اعلام جدول اجراهای عمومی آثار جشنواره ملی تئاتر رضوی
  • جدول اجرای عمومی آثار صحنه‌ای جشنواره ملی تئاتر رضوی