Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  در چهارمین کنگره سلامت مردان و دوازدهمین کنگره مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری سهم مردان در بروز حوادث مخاطره آمیز را پررنگ تر از زنان اعلام کرد و گفت: امروزه تفاوت های جنسیتی در برخی شاخص‌های توسعه پایدار و در مقابل توجه اندک مردان به این موضوع یکی از دغدغه های نظام سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: سنجه امید به زندگی در مردان ۲.۵ تا ۳.۵ سال نسبت به زنان پایین تر است؛ به طور کلی امروزه در جامعه، آقایان ۳ برابر بیشتر از خانم ها در معرض سقوط، ۹ تا ۱۰ برابر بیشتر در معرض مخاطرات اعتیاد، ۲.۵ تا ۵ برابر بیشتر در معرض حوادث ترافیکی و ۴ تا ۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های روانی منجر به مرگ قرار دارند.
 
 زالی تصریح کرد: در موارد خشونت، از هر ۵ مورد مرگ، ۴ مورد مرد و در مسائل مربوط به جنگ‌ها، از هر ۱۰ مورد مرگ، ۹ مورد مرد گزارش شده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تواتر حداکثری بیماری‌های غیرواگیر در مردان نسبت به خانم‌ها خبر داد و گفت: سهم آقایان در ابتلا به انواع سرطان‌های موجود و نوظهور، ۵۴ درصد است. از طرفی پروفایل سرطان در ایران در مقایسه با جهان تفاوت‌هایی دارد؛ به عناون مثال سرطان ریه در جهان شایع ترین نوع سرطان در آقایان است اما در ایران سرطان معده رتبه اول را داراست. 
 
 زالی با بیان اینکه سرطان پوست، پروستات، روده بزرگ و مثانه نیز به ترتیب رتبه‌های دوم تا پنجم ابتلا در مردان را در اختیار دارند، افزود: آمار ابتلا به سرطان را در سال ، ۱۰۸ تا ۱۱۲ هزار نفر ااست؛ البته سهم آقایان ۱۵۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر و سهم خانم ها ۱۳۵ نفر در ۱۰۰ هزار نفر گزارش شده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بیشترین سرطان مردان در استان‌های یزد، آذربایجان غربی و زنجان دیده می‌شود، افزود: یکی از مشکلات حوزه سلامت، سهم بالای آقایان و تفاوت قابل توجه جنسیتی در ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است؛ البته شیب این تفاوت بعد از ۵۵ سالگی کاهش می‌یابد.
 
وی در خصوص نسبت مراجعات مردان به زنان به مراکز درمانی، اظهار داشت: آقایان از نظر فیزیولوژیک، احساس سلامت بیشتری نسبت به زنان دارند که این موضوع موجب کاهش مراجعات آنها به مراکز درمانی می‌شود؛ به طوری که بیش از ۸۰ درصد مراجعه کنندگان را زنان و ۱۰ الی ۲۰ درصد را مردان تشکیل می‌دهند. همچنین سهم بیمه پایه و تکمیلی زنان ۲ تا ۳ درصد بیشتر از مردان است.
 
زالی ضمن ابراز نگرانی از ضعف فرهنگ حفاظت در مراکز صنعتی، بسیاری از حوادث را قابل پیشگیری دانست و گفت: همکاران در بخش بهداشت محیط در این راستا بسیار تلاش کرده اند، اما بیش از هر زمان به آموزش های لازم نیاز است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه بیشترین توجه در حوزه سلامت جنین، معطوف به مادران است و شکی هم در آن نیست، بیان کرد: سلامت مردان و سبک زندگی آنها هم در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به نگرانی‌ها در خصوص انتشار ویروس کرونا در کشور، اظهار داشت: مطابق مطالعاتی که در زمینه این ویروس در ۲۵ کشور درگیر انجام شده، میزان کشندگی آن در مردان بیشتر از زنان گزارش شده است.

۲۳۵۲۳۵
 
 

کد خبر 1355009

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مردان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه مردان و زنان در بی‌آرتی‌های تهران تغییر کرد

مهدی علیزاده اظهار داشت: جایگاه مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی به وضع گذشته برمی‌گردد.

به گزارش تسنیم، وی افزود: به دلیل حضور گسترده موتورسیکلت‌ها و ماشین‌های شخصی در خطوط ویژه اتوبوس، ترمز‌های ناگهانی راننده اتوبوس برای جلوگیری از برخورد با عابر یا این وسایل گاهاً اجتناب‌ناپذیر است و به دلیل وجود بخش خانم‌ها در جلوی خطوط بی. آر. تی بیشترین صدمات به آن‌ها وارد می‌شود.

وی گفت: در صد‌ها خط متعلق به بخش خصوصی که مانند قدیم آقایان در جلو و خانم‌ها در بخش انتهایی اتوبوس حضور دارند کمتر شاهد آسیب‌دیدگی آقایان بوده‌ایم و این بر اساس رصد آماری ۲ ساله است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اضافه کرد: جایگاه مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی به وضع گذشته برمی‌گردد.

دیگر خبرها

  • دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد
  • جایگاه مردان و زنان در بی‌آرتی‌های تهران تغییر کرد
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد
  • تعویض محل استقرار زنان و مردان در اتوبوس‌های تندروی تهران | علت این تصمیم چیست؟
  • رفتار قانونی، مانع محرومیت زنان و مردان از حقوق شهروندی می‌شود
  • صعود ۵ تیرانداز به مرحله دوم تفنگ سه وضعیت زنان و مردان
  • عامل چاقی مردان و زنان یکسان است؟
  • نتایج بازی‌های چهارم مرحله نیمه پایانی لیگ بسکتبال دسته یک حرفه‌ای مردان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • زنان مریخی مردان ونوسی یا یک تفاوت‌ شخصیتی ساده؟!