Web Analytics Made Easy - Statcounter

گراوند با اشاره به ظرفیت‌های بندری استان بوشهر در دیر و کنگان اظهار داشت: ضمن تأمین نیازمندی‌ها در بنادر دیر و کنگان، تقویت این دو بندر می‌تواند نقش تاثیرگذاری در راستای توسعه استان بوشهر داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، «عبدالکریم گراوند» ظهر پنجشنبه (1 اسفند) در نشست کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان بوشهر با بیان اینکه یکی از نیازهای بخش کشاورزی، تنوع ‌بخشی به تولیدات کشاورزی است تصریح کرد: باید از ظرفیت بازار کشورهای همسایه برای صادرات محصولات تولیدی استان بوشهر استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار بوشهر مطالعه نیازمندی‌های کشورهای همسایه در بخش کشاورزی را ضروری دانست و اضافه کرد: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر  در عرصه صادرات غیرنفتی، دستگاه‌ های اجرایی حوزه صادرات راهکارهای افزایش صادرات از استان را شناسایی کنند.

 

گراوند با اشاره به ظرفیت‌های بندری استان بوشهر در دیر و کنگان اظهار داشت: ضمن تأمین نیازمندی‌ها در بنادر دیر و کنگان، تقویت این دو بندر می‌تواند نقش تاثیرگذاری در راستای توسعه استان  بوشهر داشته باشد.

 

استاندار بوشهر با اشاره به اهمیت برپایی نمایشگاه‌های عرضه کالاهای عمومی در استان خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر نمایشگاه‌های عرضه کالاهای عمومی باید از سوی دستگاه‌های اجرایی مرتبط صورت گیرد.

 

وی با تاکید بر اهمیت توسعه صنعت کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در بخش کشاورزی استان باید موردتوجه ویژه قرار گیرد، بسته‌بندی محصولات تولیدی کشاورزی است که می‌تواند نقش مهمی برای صادرات ایفا کند.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: تجارت دریایی بنادر و دریانوردی استان بوشهر توسعه خبرگزاری شبستان دیر و کنگان استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان

سفیر تاجیکستان در ایران با اشاره به افزایش حجم مبادلات تجاری ۲ کشور گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان سال قبل به ۲۷۰ میلیون دلار رسید و امسال به ۷۰۰ میلیون دلار هدف‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نظام‌الدین زاهدی، ظهر امروز در نشست با استاندار بوشهر ظرفیت‌های مختلف این کشور را مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: تاجیکستان محصولات مختلف کشاورزی و صنعتی داد که ضمن تأمین نیاز داخلی برخی صادر می‌شود.

سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار تاجیکستان در جمهوری اسلامی ایران ، واردات فرش ماشینی از ایران را یکی از محصولات صادراتی ایران به این کشور نام برد و افزود: بازار خرما در کشور تاجیکستان از محصولات جمهوری اسلامی ایران است.

وی واردات محصولات پتروشیمی و لاستیکی را از ایران را از دیگر موارد اعلام و خاطرنشان کرد: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان در دولت سیزدهم افزایش یافت و در مجموع از 57 میلیون دلار در 5 سال قبل، در سال گذشته به 270 میلیون دلار رسید و هدف‌گذاری امسال 700 میلیون دلار است.

زاهدی با بیان اینکه قیمت ارز در این کشور ثابت است گفت: ارتباط ایران و تاجیکستان توسعه یافته و با اجرایی شدن، اسناد دوجانبه این روابط افزایش قابل توجهی می‌یابد.

راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان

احمد محمدی‌زاده هم با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با 5 کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید 74 درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت 23 مجتمع پتروشیمی و تولید 50 درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: 93 درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود 6 میلیون اصله نخل، تولید 20 درصد خرما کشور، 50 درصد محصول میگو پرورشی از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای 16 بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی‌ یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز با اشاره به تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان گفت: با تشکیل کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، تجاری، فنی و صنعتی ایران و تاجیکستان فرصت مناسبی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و تبادل تجارب با کشور تاجیکستان فراهم شده است.

علی باستین با اشاره به فراهم شدن ظرفیت سرمایه‌گذاری در استان بوشهر برای توسعه صنایع پتروشیمی برای سرمایه‌گذاران کشور تاجیکستان افزود: در استان بوشهر مواد مورد نیاز صنایع این کشور در عرصه پتروشیمی فراهم است.

وی قطب تولید محصولات پتروشیمی ایران را منطقه پارس جنوبی در عسلویه و کنگان دانست و تصریح کرد: مناطق ویژه اقتصادی در استان آمادگی همکاری برای سرمایه‌گذاری در عرصه ایجاد مجتمع‌های پتروشیمی و صنایع پایین دستی است.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • پرداخت تسهیلات کم بهره، راهکار توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • مسؤولان قضائی شهرستان کنگان در حل مشکلات اهتمام ورزند
  • نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است
  • سهم ۲۵ درصدی تجدیدپذیر‌ها از ظرفیت صادراتی برق کشور
  • توجه به آبخیزداری و آبخوانداری در راستای حفظ محیط‌زیست و رونق کشاورزی