Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی گفت: آئین تجلیل از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) ۵ اسفند در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

حمید احمدی، دبیر چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: آئین تجلیل از برگزیدگان چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) ۵ اسفند ماه مصادف با روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدی به منظور ایجاد بستری مناسب برای شناسایی، حمایت و تشویق دانشجویان مستعد و متعاقباً هدایت این استعداد‌های درخشان به سمت اولویت‌های راهبردی کشور، دانشگاه تبریز برای چهارمین سال پیاپی، در قالب برگزاری جشنواره‌ای دانشجویی، جایزه‌ای تحت عنوان جایزه بزرگ علمی دانشجویی (جایزه علی پولاد) را به حائزین شرایط اعطا می‌کند.

دبیر چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی مطرح کرد: دانشجویان شاغل به تحصیل و همچنین دانش آموختگانی که در سال ۹۸ فارغ التحصیل شده اند، مشروط بر این که بالاترین مقطع تحصیلی خود را در یکی از ۱۰ دانشگاه منتخب استان آذربایجان شرقی شامل دانشگاه تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه مراغه، دانشگاه بناب، دانشگاه پیام نور (واحد‌های استان آذربایجان شرقی)، دانشگاه آزاد اسلامی (واحد‌های استان آذربایجان شرقی) و دانشگاه جامع علمی- کاربردی (واحد‌های استان آذربایجان شرقی) سپری نموده باشند، تا ۲۹ مهر ماه فرصت داشتند نسبت به تهیه و ارسال مدارک جهت شرکت در این رقابت اقدام می‌کنند.
وی مطرح کرد: مجموعاً ۳۲۲ پرونده توسط دبیرخانه جایزه مستقر در گروه حمایت از استعداد‌های درخشان دانشگاه تبریز وصول شد که از این تعداد، ۱۸۳ پرونده مربوط به دانشجویان مقطع دکتری تخصصی، ۸۷ پرونده مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای و ۵۲ پرونده مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی بود.
احمدی گفت: هیئت داوران متشکل از ۸۳ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های تبریز، علوم پزشکی تبریز، صنعتی سهند و شهید مدنی آذربایجان، بررسی پرونده‌های واصله را بر عهده داشتند، نحوه امتیازدهی به سوابق مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری متقاضیان بر مبنای شیوه نامه اجرایی چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی که توسط گروه حمایت از استعداد‌های درخشان دانشگاه تبریز تدوین و به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رسیده بود، انجام گرفته است.
دبیر چهارمین دوره جایزه بزرگ علمی دانشجویی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ نفر از دانشجویان به عنوان نفرات برتر برگزیده شدند که از این تعداد، ۴۴ نفر در مقطع دکتری تخصصی، ۳۴ نفر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه¬ای و ۲۲ نفر در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل بوده اند.
وی بیان کرد: در این مراسم، با اهدای لوح سپاس، تندیس افتخار و جایزه نقدی از این دانشجویان مستعد تقدیر به عمل خواهد آمد. مجموع جوایز نقدی در نظر گرفته شده برای نفرات منتخب، سه میلیارد و سیصد و ده میلیون ریال است که توسط علی پولاد تقبل شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشجویان نخبه استان آذربایجان شرقی جایزه علی پولاد دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۳ پس از کش و قوس‌های فراوان در روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. البته اطلاعات مربوط به تخصیص منابع همانند سال‌های گذشته بحث‌ها و حواشی بسیاری به همراه داشت. اما هر ساله یکی از مهم‌ترین بخش‌های بودجه مربوط به منابع تخصیصی دانشگاه‌ها و آموزش عالی است.

بیشتر بخوانید: بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی اولویت صندوق رفاه وزارت علوم /۲۹ هزار ظرفیت خوابگاهی در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده‌ است

شاید برای دانشجویان دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جالب باشد که بدانند آیا می‌توانند به افزایش کیفیت و کمیت امکانات رفاهی دانشگاه‌ها در پی تخصیص بودجه صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی آینده امیدوار باشند یا خیر؟

افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان قابل قبول است

برای دریافت پاسخ این سوال با مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز خرسندی از افزایش بودجه صندوق در ۱۴۰۳ اظهار کرد: بودجه رشد داشته است. البته به علت اینکه این افزایش بسیار بوده، بهتر است که بیان نشود چرا که ایجاد حساسیت می‌کند.

وی با بیان اینکه ما از افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رضایت داریم، گفت: با توجه به گشایش‌های بودجه‌ای که صورت می‌گیرد؛ صندوق رفاه نیز وام‌های دانشجویی را افزایش می‌دهد.

گنجی ادامه داد: هیئت امنا صندوق رفاه دانشجویان مردادماه تشکیل جلسه خواهد داد و ما تلاش داریم در آنجا مشکلات را مطرح و بودجه را بهبود ببخشیم تا امکانات رفاهی دانشجویی مناسب و تاثیر گذار باشد.

افزایش وام ودیعه مسکن برای سال تحصیلی آینده

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به وام ودیعه مسکن بیان کرد: بودجه این وام به صورت کامل در اختیار صندوق رفاه است. این وام در سال ۹۹ برای شهرستان‌های کوچک حدودا ۱۵ میلیون تومان بود؛ اما اکنون این وام ۶۰ میلیون تومان است. به این معنا که وام ودیعه مسکن ۴۰۰ درصد رشد داشته یا چهار برابر شده است. همچنین این وام برای شهرهای بزرگ از ۲۰ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان رسیده است. یعنی چهار و نیم برابر رشد داشته است.

وی ادامه داد: وام ودیعه مسکن برای دانشجویان ساکن تهران حدود ۲۵ میلیون تومان بود که برای سال تحصیلی کنونی به ۱۲۰ میلیون است. به عقیده من؛ افزایش رقم این وام راهگشا زندگی دانشجویان است.

تامین بودجه وام شهریه برعهده صندوق رفاه نیست

گنجی با تصریح بر اینکه ردیف بودجه وام شهریه دانشجویی از بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جدا است، گفت: دولت‌های گذشته از سال‌های ۸۶ تا ۹۹ ردیف بودجه‌ای را تعریف کرده و از آن به دانشجویان وام شهریه پرداخت می‌کرد. این ردیف بودجه در دولت سیزدهم حذف می‌شود. در حال حاضر نیز ما به دنبال احیا این بودجه هستیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: دولت‌های احمدی نژاد یعنی نهم و دهم، ردیف بودجه مستقل و مجزائی را برای وام شهریه دانشجویان اختصاص می‌دهد. هر سال نیز بر اساس این بودجه، مبالغ وام‌ها به دانشجویان پرداخت می‌شود. این روند تا زمان دولت دوازدهم نیز ادامه داشته است. ما نمی‌دانیم بر اساس چه اتفاق و تصمیمی سازمان برنامه و بودجه این ردیف بودجه را از دولت حذف کرده است.

وی مطرح کرد: ما تلاش داریم تا این ردیف بودجه را به دولت یا صندوق بازگردانیم تا دوباره بتوانیم دوباره وام شهریه را از سال ۱۴۰۴ پرداخت کنیم. البته تا زمانیکه که این موارد ابلاغ نشود، بنده نمی‌توانم قول دهم که مشکل ردیف بودجه وام شهریه حل شده است یا خیر.

اختصاص بودجه قابل قبول به دانشگاه‌ها از سوی دولت

گنجی با بیان اینکه تامین بودجه و تهیه زمین برای خوابگاه‌های دانشجویی(مجردی-متاهلی) برعهده دانشگاه‌ها است، گفت: در واقع تامین بودجه تا ساخت و تاسیس خوابگاه بر عهده دانشگاه است و صندوق در این باره مسئولیتی ندارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دولت امسال بودجه خوبی را برای خوابگاه‌های دانشجویی به دانشگاه‌ها تخصیص داده است. بنابراین بودجه خوابگاه ها به حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم واریز نمی‌شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228131 برچسب‌ها بودجه

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی