Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، عبدالهاشم حسن نیا در این سفر یک روزه ضمن بازدید از آزادراه ساوه-تهران و راهدارخانه گلدشت در کیلومتر ۶۰ محور اراک سلفچگان و بازدید از سوله ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی ،با استاندار این استان دیدارو گفتگو کرد .
بر اساس این گزارش حسن نیا در ادامه سفر خود به استان مرکزی در خصوص خرید ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری با مسئولان یکی از شرکتهای خودرو ساز اراک دیدار کرده و در این راستا مذاکرات لازم انجام شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه این سفر یک روزه ضمن بازدید از پایانه بار اراک ، در نشستی صمیمانه با رانندگان  بخش حمل ونقل کالای شهر اراک ، مسایل و مشکلات آنان مورد بررسی قرار گرفت .
حسن نیا همچنین از محور اراک - بروجرد و راهدارخانه دو راهی شازند بازدید کرد و در جلسه ای در خصوص اعتبارات مورد نیاز و تخصیص منابع مالی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی استان مباحثی مطرح شد.
گفتنی است در سفر عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و‌شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به استان مرکزی ، محمد تیموری معاون توسعه مدیریت و منابع و منصور فخاران مشاورریاست و مدیر روابط عمومی سازمان ایشان را همراهی می کردند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی حسن نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ستقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در استان خبر داد. - اخبار استانها -

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی، کلیه تمهیدات لازم، اعم از آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی، استقرار تمام تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین، ناوگان آبرسانی سیار و ایمن‌سازی خطوط برق منابع تولید تا پایان بحران اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: برای مقابله با بحران سیل و جلوگیری از اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم مرکز و جنوب استان، همزمان با اعلام هشدار قرمز هواشناسی جلسه مدیریت بحران تشکیل و اقدامات لازم برای پیشگیری و یا کاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از سیلاب مصوب و ابلاغ شد.

وی افزود: در همین راستا برای روزهای بحرانی پیش‌رو از هم‌اکنون 86 نیروی عملیاتی در قالب 43 تیم واکنش سریع و ماشین‌آلات سنگین در 5 شهرستان زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار مستقر شده است.

قاسمی از ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند خبر داد و گفت: پایش و رصد مستمر کلرمازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه ها و یا از سدها آب تامین می‌شود نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایمن‌سازی و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید ( چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی دور از انتظار نیست نسبت به رفع حوادث نشت خطوط انتقال یا شکستگی خطوط انتقال سریعا اقدام گردد.

رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب در طول بحران

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز در این رابطه بیان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها در شهرستان‌های زرآباد، چابهار، کنارک و دشتیاری، کلیه ماشین آلات حوزه فاضلاب و پمپ‌های لجن‌کش قوی، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران جهت امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند.

احمد دشتی افزود: هماهنگی برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای بکارگیری کلیه ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده تا درصورت نیاز بکارگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین، کلیه مولدهای برق اضطراری در تاسیسات آب و فاضلاب و ناوگان آبرسانی سیار در سطح استان نیز در حالت آماده به کار قرار دارند. 

دشتی اضافه کرد: استقرار و برقراری کشیک پرسنل معاونت بهره‌برداری و توسعه آب و فاضلاب، رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت در طول گذر از بحران است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه مدیریت بحران، مقرر شد با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی و در صورت وارد آمدن آسیب به تأسیسات نسبت به اعزام تیم‌ عملیاتی جهت رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • انسداد ۳۲ محور شریانی و غیرشریانی به دلیل سیل اخیر
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها
  • اضافه شدن ۲۰۰۰ باکس زباله در سطح شهر گرگان
  • ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب
  • مدارس و دانشگاه‌های مناطق جنوبی بوشهر غیرحضوری شد