Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه تاکنون ابتلای 5 نفر به ویروس کرونا در ایران قطعی شده است، گفت: متاسفانه دو نفر از مبتلایان به کرونا فوت کرده‌اند و در حال حاضر دو نفر از مبتلایان به این بیماری در بیمارستان‌های قم و یک پزشک که از قم به اراک رفته بود، در بیمارستان این شهر در قرنطینه کامل به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامگاه پنجشنبه پس از پایان جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا که به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در نخستین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، تصمیمات خوبی درخصوص هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها برای مهار بیماری کرونا اتخاذ شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با تصمیمات اتخاذ شده بتوانیم به حداقل ضایعه در این زمینه برسیم، تصریح کرد: ملت شریف ایران بدانند که ما ویروس آنفولانزای H1N1 را در پاییز امسال با لطف خدا و هوشمندی مردم مهار کردیم و میزان کشندگی و بیماری‌زایی این ویروس به مراتب از ویروس کرونا بالاتر بود و خوشبختانه میزان مرگ و میر در کشور ما بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت در حد اروپای غربی بود.

وزیر بهداشت گفت:‌حتما ویروس کرونا را با هوشمندی مردم و تلاش عزیزان من در حوزه بهداشت و درمان و همکاری بین بخشی سایر دستگاه‌ها در اسرع وقت به حد تعادل و مهار خواهیم رساند.

نمکی با بیان اینکه بزرگترین کمک رسانه‌ها درخصوص پیشگیری و مقابله با کرونا، اشاعه آموزش‌های لازم است، پرهیز از روبوسی کردن، استفاده از ماسک برای جلوگیری از انتشار ترشحات تنفسی در صورت ابتلا به آنفولانزا و مراجعه به مراکز بهداشتی در صورت بروز علائم آنفولانزای سرماخوردگی را از جمله مواردی عنوان کرد که در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا تاثیرگذار است.

او در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره آمار متبلایان به ویروس کرونا در سطح کشور با تاکید بر اینکه آنچه که درباره ویروس کرونا باشد در لحظه به مردم اعلام خواهم کرد خاطرنشان کرد: ما پیکی از آنفولانزای تیپ B را که پیک زمستانه است در استان‌های مختلف داشته و داریم؛ در شهرستان قم نیز تعدادی از موارد مراجعه کننده پس از بررسی‌های انجام شده آنفولانزای تیپ B تشخیص داده شد.

وزیر بهداشت ادامه داد: بر اساس پروتکل‌های سازمان جهانی بهداشت اگر مواردی از آنفولانزا و شبه آنفولانزا در کشوری بروز کرد و این موارد افرادی بودند که از مناطق آلوده نیامده بودند و یا اینکه با فردی که از این مناطق آمده تماسی نداشتند، بر اساس پروتکل مشکوک به کرونا تلقی نمی‌شوند و ما نیز بر همین اساس عمل کرده‌ایم. اما متاسفانه حدود 3 روز پیش دو مورد به یکی از بیمارستان‌های قم مراجعه کردند و شدیدا در حالت نارسایی تنفسی قرار گرفتند و آزمایش‌های انجام شده از این افراد سینه پهلو دو طرفه را نشان می‌داد که از دید همکاران ما شکل بالینی این دو بیمار با انفولانزا همخوانی نداشت. بلافاصله تست‌های مربوطه انجام شد اما سرعت پیشرفت بیماری به قدری بود که متاسفانه این دو نفر خیلی سریع از دست رفتند؛ نتایج تست‌های این افراد مثبت اعلام شد و بلافاصله همکاران ما روی قم تمرکز کردند و تیم‌های متعددی برای انجام بررسی‌های گسترده به این شهر اعزام کردیم.

نمکی گفت: در حال حاضر تعدادی در قم به دلیل نگرانی خود و همچنین دعوت ما که فقط سندرم‌های آنفولانزا و شبه آنفولانزا دارند مورد آزمایش قرار گرفته‌اند و تاکنون 5 مورد مثبت شناسایی شده‌اند که دو مورد از آن‌ها افراد فوتی و سه مورد دیگر در حال حاضر به این ویروس مبتلا شده‌اند. دو نفر از این افراد در قم و یک نفر نیز پزشکی است که از قم به اراک رفته بود. این سه نفر در شرایط ایزوله قرار گرفته‌اند.

او خاطرنشان کرد: تاکنون موارد مشکوک دیگری نیز به ما ارائه شده و ما در حال حاضر انجام تست‌های مربوطه هستیم وبه محض اینکه نتایج آزمایش این افراد قطعی شود حتما مراتب را به استحضار مردم خواهیم رساند.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي ویروس کرونا وزیر بهداشت حال حاضر دو نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در سامانه صدور پروانه وزارت بهداشت از زبان متقاضیان

وزارت بهداشت و آموزش کشور با هدف ارائه خدمات به افرادی که قصد دریافت پروانه برای فعالیت در وزارت بهداشت را دارند،  سایت صدور پروانه‌ها را راه اندازی کرده است. اما به گفته شهروند خبرنگار ما مدتی است که سامانه صدور پروانه دچار مشکلاتی شده است و امکان دریافت پروانه بهره برداری وجود ندارد.

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیام خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

متن پیام شهروندخبرنگار

با سلام. در حاضر یک هفته است که سامانه صدور پروانه‌ها دچار مشکل شده و تمامی کلینیک‌ها در سطح کشور نمی توانند پروانه بهره برداری اخذ کنند. از آنجا که دولت در صدور مجوز و تسهیل آن اهتمام دارد و پیگیری‌های ما از بخش معاونت فناوری وزارت بهداشت و درمان نیز به جایی نرسید، لطف بفرمایید خبری در این مورد منتشر کرده تا پزشکان سراسر کشور از این سردرگمی خارج شوند. با تشکر از رسانه خوب شما

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • آمار شهدای غزه به مرز ۳۴ هزار نفر رسید
  • اختلال در سامانه صدور پروانه وزارت بهداشت از زبان متقاضیان
  • ارتباط میان سکته قلبی و ریزش مو کشف شد
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • هشتگ داغ میان کاربران عرب زبان ؛ شکراً ایران
  • آمار ۱.۵ میلیاردی بازدید برنامه‌های نوروزی و رمضانی رسانه ملی در فضای مجازی
  • طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد