Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سعید نمکی شامگاه پنجشنبه بعد از نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری در وزارت بهداشت برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به ایرنا افزود: حدود ۲۴ نفر دیگر مشکوک به کرونا در بیمارستان بستری هستند که بعد از مشخص شدن نتیجه آزمایش، وضعیت آنها به مردم اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی وزارت بهداشت این است که اکثر این بیماران به ویروس کرونا مبتلا نیستند.

وی گفت: از نظر وزارت بهداشت افراد و بیماران تنفسی که با اتباع خارجی مراوده نداشته اند، مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا نیستند اما دو نفر سه روز پیش با علایم شدید عفونت تنفسی در قم مراجعه کردند که بلافاصله از آنها تست گرفته شد و مشخص شد که به ویروس کرونا مبتلا هستند و به علت شدت بیماری جان خود را از دست دادند.

وی ادامه داد: بعد از این موارد همکاران روی قم تمرکز کردند به خصوص اینکه نگرانی‌هایی ایجاد شده و مراجعات مردم به بیمارستان زیاد شده بود. از عده ای از افرادی که با بیماران فوتی مراوده داشتند دعوت کردیم و از آنها هم آزمایش گرفته شده اما فعلا موارد قطعی پنج نفر است.

وزیر بهداشت افزود: وضعیت اکنون در قم پایدار است، موارد جدید به ندرت به بیمارستان مراجعه دارند و در ۲۴ ساعت گذشته شدت مراجعات به بیمارستان کم شده است اما هر فردی که مشکوک به کرونا باشد تحت نظر قرار گرفته است. جای نگرانی نیست به خصوص اینکه شدت کشندگی ویروس کرونا از آنفلوانزای H۱N۱ که پاییز امسال آن را کنترل کردیم، کمتر است ضمن اینکه هنوز با مواردی از بیماری ضعیف تر آنفلوانزای B در کشور مواجهیم و بیشتر بیماران تنفسی از این نوع است البته ویروس کرونا برای بیماران مزمن از جمله دیابت‌ ها، بیماران قلبی، افراد دارای عفونت مزمن و نقص ایمنی می‌تواند خطرناک باشد اما مهم این است که مردم اصول بهداشتی مانند شست و شوی مداوم دست و استفاده از ماسک را هنگام بیماری رعایت کنند.

وی در پاسخ به ایرنا درباره تعطیلی مدارس نیز گفت: فعلا بر اساس تصمیم ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا مدارس قم شنبه تعطیل اعلام شده اما در مورد روزهای بعد با توجه به شرایط و ضرورت تصمیم گیری می‌شود.
وزیر بهداشت افزود: آمارهایی که برخی در مورد تعداد مبتلایان و فوتی‌های ویروس کرونا اعلام می کنند درست نیست و وزارت بهداشت صادقانه هر موردی اثبات شود به مردم اعلام می کند.. به هر حال هر بیماری تنفسی کرونا نیست زیرا هنوز در فصل زمستان هستیم و شیوع آنفلوانزای B تمام نشده است.

نمکی ادامه داد: اولین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با حضور تعدادی از وزرا، سازمان مدیریت بحران, سازمان پدافند غیر عامل و ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد و برای مهار این بیماری تصمیماتی گرفته شده است. همکاری های بین بخشی تقویت شده است. پیام ما به مردم این است که نگران نباشند و همان طور که شیوع آنفلوانزا را در پاییز امسال مهار کردیم این بیماری نیز کنترل می‌شود. بزرگترین وظیفه رسانه‌ها نیز این است که اصول پیشگیری از این بیماری را به مردم آموزش دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزیر بهداشت ویروس کرونا سعید نمکی وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت

بر اساس این گزارش، مهدی برادران، معاون وزیر صمت درباره صنعت داروسازی و مکمل و پرداخت تسهیلات اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوبی که با سازمان غذا و دارو داشتیم و اقداماتی که در جامعه صنعتی شکل گرفته با توجه به اینکه ما در حوزه مواد اولیه کشور ظرفیت‌های بسیار خوبی داریم، امروز بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید مکمل‌ها و بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید بدون کارخانه در وزارت صنعت، معدن و تجارت پروانه تولید دارند که می‌توانند محصولات خود را تحت نظارت وزارت بهداشت تولید کنند.

وی افزود: این مکمل‌ها روند تولید داخلی را طی می‌کنند. در سال ۱۳۹۷ حدود ۱۱۸ میلیون دلار مواد اولیه برای این صنعت تامین کردیم و  در سال ۱۴۰۲ این میزان به حدود ۸ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار رسیده که نسبت سال ۱۴۰۱ حدود ۵۳ درصد کاهش داشته است. امیدواریم با همین روند که در تولید ملی مکمل‌ها طی می‌کنیم تا پایان سال بتوانیم به جهش تولید و خودکفایی در این صنعت برسیم و تراز خودمان را مثبت کنیم.

برادران تاکید کرد: در حال حاضر بیشتر نیازهای داخلی تامین می‌شود و کیفیت مناسبی نیز دارند البته در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵ درصد افزایش صادرات داشته‌ایم. نمایشگاه امروز ( همایش مکمل‌های غذایی و دارویی) و نمایشگاهی که در حوزه افزایش توانایی صادراتی در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد؛ ۲۰۰۰ تاجر از سراسر جهان به کشور ما می‌آیند و ۷۰ هیئت خارجی در سطح وزرا و بالاتر نیز در حوزه تجاری به کشور ما سفر خواهند کرد که فرصت بسیار مناسبی است که هم در مقیاس کشورهای منطقه و هم در سطح کشورهای عضو پیمان شانگهای و بریکس و همچنین کشورهای آفریقایی از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین تمام ۷۰ هیئت خارجی و ۲۰۰۰ تاجر حضور خود را در این نمایشگاه به صورت قطعی اعلام کرده‌اند.

وی افزود: تلاش ما این است که ظرفیت تولید داخل خود را افزایش دهیم و میزان تولیدات در حد زیاد باشد هر چقدر که این روند ادامه پیدا کند در مدیریت قیمت تمام شده می‌توانیم عملکرد مناسبی داشته باشیم.

معاون وزیر صمت با اشاره به دغدغه صادرات اظهار کرد: با تفاهم های انجام شده با وزارت بهداشت امکان صادرات مهیا شده و طبق دستور وزیر بهداشت تا سقف ۲۰ درصد خارج از روال اخذ مجوز اقدام می‌کنند و سایر موارد نیز با هماهنگی وزارت بهداشت امکان صادرات برای آنها فراهم می‌شود، امیدوارم که در سال جهش تولید بتوانیم از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های دیگر، مسئله تسهیلات است با توجه به اینکه این صنعت بسیار جوان و دانش بنیان است جزو اولویت‌های اصلی وزارت صنعت معدن و تجارت قرار گرفته است. به نظام بانکی و به استان‌ها نیز اعلام کرده‌ایم که به جای سرمایه‌گذاری در صنایعی که در آنها اشباع هستیم در این صنایع و به ویژه امنیت داخلی‌سازی این صنعت سرمایه‌گذاری شود که امیدواریم ظرف چند ماه آینده بر اساس تفاهم های انجام شده میان وزارت بهداشت، صنعت، معدن و تجارت و همچنین نظام بانکی بتوانیم تسهیلات مناسب را هم در قالب تامین مالی و هم در قالب تسهیلات در اختیار صنایع قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری‌های بی‌دلیل بیماران
  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران
  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری های بی دلیل بیماران
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • صحت سنجی ادعای وجود ۵۰ هزار خودروی خارجی در گمرکات کشور
  • صحت سنجی ادعای ورود ۵۰ هزار خودروی خارجی به گمرکات
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت