Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شکست یا موفقیت جوانان در زندگی زناشویی ریشه در رفتار والدین با نوجوانان از "تیتریک"؛ کارشناس خانواده  گفت: در نوجوانی دو مکانیسم اصلی مورد استفاده توسط توجوان شامل ریاضت کشی و خرد گرایی است.


فرزانه پیرمرادی ادامه داد: در مرحله بلوغ نوجوان با توجه به وحشت از نیروی غرایز خود به طور متناوب بین دو مکانیسم دفاعی ریاضت کشی و خردگرایی در حرکت است در ریاضت کشی که فرم ابتدایی سرکوب است نوجوان به هرگونه تمایل غریزی بدون تبعیض نه می‌گوید و، چون برخلاف سایر مکانیسم‌های دفاعی جانشینی برای تمایل سرکوب شده ندارد متناوباً از ریاضت کشی به سمت ارضاء افراطی در حرکت است مثل کم‌خوری و پرخوری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در خردگرایی نوجوان سعی می‌کند با تبدیل خواسته‌های غریزی به واژه‌ها آن‌ها را در یک سطحی از ساختار ذهنی خود قرار دهد که قابل کنترل باشند نوجوان به سمت تفکر غیر انتزاعی می‌رود بحث می‌کند نظر می‌دهد، اما رفتارش اصلاً تحت تاثیر اندیشه‌هایی که بر زبان می‌آورد نیست بلکه رفتارش تحت تاثیر چیز‌های دیگر از جمله محدودیت‌ها و امکانات محیط زندگی است نوجوان مکرر موضوع عاطفی خود را عوض می‌کند و در هر تعویض سعی می‌کند که به شکل آن موضوع در آید و نسبت به موضوع قبلی ابراز تنفر کند، چون فکر می‌کند موضوع فعلی باید از قبلی متنفر باشد.


این کارشناس تاکید کرد: باید به نوجوان مجال داد که صحبت کند اظهار نظر کند و خرد گرایی خود را پرورش دهد گاهی ریاضت کشی هم بد نیست و نباید او را به خاطر افراطی گری به دنبال ریاضت کشی مورد تمسخر قرار داد، عدم درک والدین از فرآیند‌های بلوغ و برخورد‌های پرخاشگرانه با نوجوان پرخاشگری بیشتر و تسلیم کودک به فشار‌های غریزی را به دنبال دارد که در نهایت شخصیتی هم که کودک در دوران نهفتگی به دست آورده است تخریب می‌شود و فردی وارد روابط زناشویی می‌شود که پرخاشگری نسبت به مراجع قدرت صفت اصلی شخصیت اوست و یا دچار سرکوب امیال غریزی شده و فردی است که دچار مهار شدگی و محدودیت‌های افراطی من می‌باشد و طبیعی است که زندگی زناشویی سالمی نداشته باشد.

پیر مردای ادامه داد: در دوران بلوغ نوجوانان باید با او مدارا کرد به او احترام گذاشت و به او فهماند که قدرت غریزه جنسی مهار شدنی است و نباید از آن زیاد بترسد والدین باید وجود غریزه جنسی را در نوجوان بپذیرند و کشش و جاذبه‌ای را که در دل نوجوان نسبت به جنس مخالف ایجاد می‌شود طبیعی بدانند و او را توجیه کنند که تو مستحق داشتن زندگی اش جنسی و عشقی خوبی هستی و باید برای به دست آوردن چنین زندگی‌ای توانایی‌ها و مهارت‌های خود را افزایش دهی و مدتی صبر کنی.

شکست یا موفقیت جوانان در زندگی زناشویی ریشه در رفتار والدین با نوجوانان از

وی افزود: غریزه جنسی را می‌توان مثل غریزه خوردن و نوشیدن مهار و کنترل کرد قدرت غریزه جنسی از قدرت روح و روان انسان کمتر است انسان از غریزه جنسی باید استفاده کند، ولی نباید برده آن باشد پس به نوجوان القاء قدرت روحی می‌کنیم و برای مهار و کنترل غریزه جنسی راهکار‌هایی مثل برنامه‌ریزی برای کار بدنی، رفتن به رختخواب با خستگی و خواب آلودگی، سحرخیزی، خروج فوری از رختخواب، دوری از محیط‌های شهوت برانگیز، برنامه ریزی برای اوقات فراغت و تغذیه مناسب را پیشنهاد می‌کنیم.

این کارشناس در خاتمه خاطر نشان کرد: باید نوجوان را طوری پرورش داد که فردی پخته شود که نیاز کمی به سرکوب امیال جنسی و پرخاشگرانه خود داشته باشد و تغییر شکل این غرایزبه شکل والایش بوده و در جهت برآورده کردن اهداف ارزشمند انسانی باشد و عقده ادیپ درآن‌ها کاملا حل شده و لیبدوی آن‌ها که قبلاً به سمت والدین هدایت شده بود در جهت عشق مهر آمیز و شهوانی آزاد شود به امید روزی که والدین بتوانند با رفتار درست پایه‌های زندگی زناشویی سالم را برای فرزندان خود برقرار کنند و به امید روزی که فرزندانمان از عواقب عقده ادیپ، همانندسازی با والد جنس مخالف، همانندسازی با پرخاشگر و انتقام جویی از والد متخاصم در زندگی زناشویی رها شوند و به عنوان بزرگسال سالم و متعادل وارد عرصه زندگی زناشویی شوند.

منبع: تییر۱

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: والدین کودکان خشونت ها زندگی زناشویی غریزه جنسی ریاضت کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،حسین رضایی زاده دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی  طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با تمرکز بر روی سه قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد کرد که مخاطبان آن شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانش آموزان و والدین است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه طب ایرانی روشمند و علمی به دلیل آمیختگی با فرهنگ مردم یکی از بهترین ظرفیت‌های اصلاح سبک زندگی است ، گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی، با هدف آموزش‌های ساده و کاربردی با زبان کودکان برای دانش آموزان مقطع اول تا ششم تدوین شده تا با بهره گیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزه‌های سبک زندگی را در قالب داستان به ایشان بیاموزد.

وی افزود: در مرحله اول طرح بیش از ۱۰۰۰ مدرسه در ۱۰ استان تهران، قم، البرز، قزوین، اصفهان، کرمان، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و اردبیل و مازندران و ۳۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان قرار است آموزش‌های کلی سبک زندگی و سلامت و تغذیه سالم را فرا بگیرند تا بتوانیم سلامت خانواده را در کنار نظام آموزشی داشته باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیچیدگی و عظمت ساختار جسمی و روانی انسان از یک سو و ابعاد مختلف زندگی فردی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی از سوی دیگر، همواره این سوال را در ذهن ما ایجاد می‌کند که چگونه می‌توانیم تعادل و سلامت خود و عزیزانمان را در این شرایط حفظ کنیم، زیرا ما به عنوان پدر و مادر می‌خواهیم بهترین کار ممکن را برای سلامتی فرزندانمان انجام دهیم و در این نقش، بهترین باشیم.

دکتر رضایی زاده افزود: وظیفه اصلی و مهم این است که برای حفظ سلامت خود به شیوه‌ای درست سواد سلامت بیاموزیم. بدانیم که چه چیز‌هایی لازم است بیاموزیم و چگونه آموخته‌هایمان را انجام دهیم، تا سبک زندگی ما سلامت محور شود.

دیگر خبرها

  • الو؟ من یک نوجوانم!
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • مشاوره؛ حریمی امن برای بازیابی، تقویت و پیشرفت
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات
  • حفظ سلامتی با استفاده صحیح از مکمل‌های بدنسازی
  • اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»
  • راهکار کنترل اجاره‌بها چیست؟
  • واکنش پاکستان به تحریم شرکت‌های وابسته به برنامه‌ موشکی