Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@03:22:01 GMT

مقام پنتاگون:باید برای جنگ با چین آماده شویم

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۳۸۶۶

مقام پنتاگون:باید برای جنگ با چین آماده شویم

روزنامه ساوث چاینا مورنینگ پست زیرمجموعه رسانه ای شرکت علی بابا چین نوشت که چاد اسبراگیا معاون وزیر دفاع آمریکا در امور چین بر آمادگی کشورش برای رویارویی نظامی باپکن تاکید کرده است.

وی گفت که ما باید تسلیحاتی پیشرفته در اختیار داشته باشیم. چابک و فرز و باهوش باشیم .زیرا این یک فرایند درازمدت است.

مقام پنتاگون  ساخت تسلیحات و تقویت روابط با متحدان و افزایش قابلیت های پنتاگون را برای این درگیری نظامی احتمالی با چین لازم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام ارشد نظامی آمریکا احتمال برخورد نظامی با چین را بسیار قوی دانست و گفت که برای همین باید در یک فرایند درازمدت زیرکی و چابکی و باهوشی خود را داشته باشیم.

وابسته پیشین دفاعی آمریکا در چین در کمیسیون بررسی امور امنیتی و اقتصادی چین و آمریکا از آنچه جاه طلبی های چین و قویتر شدن روزمره ارتش این کشور خواند ، ابراز نگرانی کرد.

وی گفت که همین سبب می شود تا حضور نظامی چین در دنیا افزایش یابد. ارتش این کشور قویتر و مدرن تر شود و این به معنای به چالش کشیده شدن منافع آمریکاست.

اسبراگیا تاکید کرد : به همان نسبت که چین پا را از مرزهای خود فراتر می گذارد ما باید نیرویی مرگبارتر و مقاومتر باشیم. باید به سمت ساخت تسلیحات بسیار پیشرفته رباتیک ، لیزری ، هوشمند و فوق صوت برویم.

معاون وزیر دفاع آمریکا در زمینه اقتصادی و تجاری نیز خواستار بازشدن مرزها و گسترش ارتباطات و پیدا کردن شرکای بیشتر شد و گفت : اینها مزیت هایی است که می تواند آمریکا را از چین متمایز کند.

وی در مورد کاهش ارتباطات نظامی فیلیپین و آمریکا مستقیم اظهار نظر نکرد ، اما گفت که پکن برای دور کردن متحدان ما از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند. این کشورها تحت فشار هستند. این یک رقابت است و ما این را می دانیم.

این اظهارات در حالی است که آمارهای رسمی نشان می دهد بودجه ارتش آمریکا برای سال ۲۰۲۰ میلادی ۷۴۸ میلیارد دلار است. بودجه ارتش چین برای سال ۲۰۱۹ میلادی ۱‍۷۷ میلیارد دلار اعلام شده است.

منبع: ساوث چاینا مورنینگ پست برچسب‌ها نظامی چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نظامی چین ایالات متحده آمریکا نظامی چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون: آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست

به گزارش قدس آنلاین، «سابرینا سینگ» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در گفت‌گویی در پاسخ به این که آیا آمریکا در صورت پاسخ نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران در پی عملیات «وعده صادق»، از این عملیات حمایت خواهد کرد یا نه، گفت: ما نمی‌خواهیم شاهد گسترش جنگ غزه و اسراییل در منطقه باشیم و این دلیل مستقر کردن جنگ‌افزارهایمان در منطقه است.

سینگ با اشاره به همکاری نیروهای آمریکایی با رژیم صهیونیستی برای مقابله با حمله گسترده موشکی و پهپادی ایران علیه اراضی اشغالی که در پاسخ به اقدامات متجاوزانه این رژیم انجام گرفت، ادعا کرد: این جنگ‌افزارها توانستند پاسخی قوی از سوی نیروی هوایی ما، ارتش اسراییل و دیگر کشورهای شریک برای منهدم کردن حدود ۳۰۰ موشک بالستیک، کروز و پهپادی شکل بدهند که به سمت اسراییل شلیک شده بود. بنابراین، ما به اقدامات خود و دستاوردمان در آخری هفته(شامگاه شنبه و بامداد یکشنبه) مفتخریم.

ایران، شامگاه شنبه، عملیات «وعده صادق» را علیه رژیم صهیونیستی و در پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اجرا کرد. ایران این حمله را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه علیه منافع خود و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانسته است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قبل از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، سیل پهپادهای شاهد ۱۳۶ و موشک‌های بالستیک ایران را به آسمان سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین را درگیر کردند. بسیاری از موشک‌ها از این سپر دفاعی عبور کرده و به اهداف مورد نظر برخورد کردند. هدف موشک‌های سپاه، پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود.

اظهارات سخنگوی پنتاگون درباره همکاری قابل توجه نیروهای آمریکایی با شرکای آن  و ارتش رژیم صهیونیستی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی و تلاش برای ناموفق جلوه دادن این اقدام ایران در حالی است که رسانه‌های عبری گزارش دادند: حمله ۱۴ آوریل ایران متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق (موشک‌های هدایت‌شونده) در تاریخ امنیت جهانی بود. پهپادها از پایگاه‌های زیادی و از مسافت بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند.

در این راستا، یک مسئول صهیونیست نیز به روزنامه فایننشال‌تایمز گفت: پهپادهایی که ایران به سمت اسرائیل شلیک کرد با هدف بررسی واکنش‌های اسرائیل و ردیابی پایگاه‌ها و مسیرهای سامانه‌های دفاعی آن طرح‌ریزی شده بود.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: پاسخ ایران از نظر اهمیت و گستردگی سخت‌ترین حمله از زمان تشکیل اسرائیل بود.

سینگ در بخش دیگری از گفت‌وگو با بلومبرگ در پاسخ به این که با توجه به این که آمریکا به طور علنی حمایت خود از پاسخ نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را اعلام نکرده است، آیا می‌توان گفت که آمریکا در صورت وقوع چنین عملیاتی، به اسراییل کمک‌های نظامی و اطلاعاتی ارائه نخواهد کرد، گفت: چیزی در این باره برای گفتن ندارم. این تصمیمی است که اسراییل باید اتخاذ کند. آنچه می‌توانم بگویم و به طور علنی و غیرعلنی در تماس‌های وزیر دفاع با همتای او «گالانت» و دیگر تماس‌های این وزارت‌‎خانه  و در واقع، دولت مطرح شده، این است که ما نمی‌خواهیم شاهد یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر باشیم. آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پنتاگون درباره پاسخ تنبیهی ایران ضد رژیم صهیونیستی چه گفت؟
  • آماده‌باش ارتش چین در پی پرواز هواپیمای آمریکا بر فراز تایوان
  • اسرائیل: برای یورش گسترده به رفح آماده می شویم
  • ارتش رژیم صهیونیستی: برای یورش گسترده به رفح آماده می‌شویم
  • همکاری هوافضای سپاه و ارتش در عملیات موشکی علیه اسرائیل به روایت یک مقام نظامی
  • آمریکا انتظار حمله «محدود» اسرائیل علیه ایران را دارد
  • جدیدترین جهت گیری پنتاگون درباره حمله ایران
  • پنتاگون: آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست
  • تجهیزات نظامی آمریکا از خاورمیانه خارج نمی‌شود
  • آمریکا: نمی‌خواهیم شاهد جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر باشیم