Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبارعلی ذاکری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره توقع دانشگاهیان از مجلس یازدهم شورای اسلامی اظهار کرد: انتظار داریم نمایندگان مجلس واقعیات را از نزدیک ببینند. با توجه به مشکلاتی که در حوزه آموزش عالی وجود دارد باید قانون‌گذاری‌های مناسب و کارگشایی در این حوزه صورت بگیرد. نمایندگان مجلس باید تصمیمات، روابط و مقررات حوزه آموزش عالی را با علم به مشکلات ببینند و ان‌شاءالله جرئت کنند مصوبات خوبی را با شجاعت درباره ساماندهی آموزش عالی مصوب کنند؛ مصوباتی که خواسته عموم دانشگاهیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس باید جهت‌گیری‌های منطقه‌ای را کمتر کنند و به‌جای آن جهت‌گیری‌های کلی اتخاذ کنند، به‌طور مثال در راستای تجمیع واحدهای کوچک‌تر و ارتقای کیفی دانشگاه‌ها گام بردارند. نمایندگان مجلس باید به دانشگاه‌ها کمک کنند و دیدگاه‌ها را از منطقه فراتر برده و موضوعات را کلی‌تر ببینند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران خاطرنشان کرد: باید تصمیمات کلانی گرفته شود تا ان‌شاءالله آموزش عالی به جایگاهی که در طرح ساماندهی دیده شده، برسد. همچنین نمایندگان مجلس باید تصمیمات کلان‌تری در حوزه مباحث اقتصادی بگیرند و یک‌سری ضوابط و مقررات محدودکننده برای بحث‌های اقتصادی بگذارند تا بخشی از بار سنگینی که مرتبط با حوزه قانون‌گذاری است را با وضع قوانین خوب، از روی دوش مردم بردارند.

تعداد قابل توجهی از کاندیداها، آموزش عالی را مد نظر قرار نمی‌دهند

ذاکری در مورد کمرنگ بودن دانشگاه و آموزش عالی در شعارهای انتخاباتی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کاندیداها، مخاطب را عامه مردم در نظر می‌گیرند و به همین دلیل متأسفانه تعداد قابل توجهی از کاندیداها، آموزش عالی و توسعه علمی کشور را مد نظر قرار نمی‌دهند؛ چون جامعه هدف را جامعه دانشگاهی نمی‌دانند و متأسفانه این موضوع، یکی از اشتباهاتی است که صورت می‌گیرد.

وی افزود: اگر کاندیداهای ما نگاه کلی و علمی به موضوعات داشته باشند، طبیعتاً موارد و مشکلات از طریق مباحث و دستاوردهای علمی همکاران در حوزه‌های مختلف قابل حل خواهد بود. دانشگاه‌ها می‌توانند به مجلس، کمک فکری دهند، همان‌طور که برای کمک به دولت اعلام آمادگی کردیم و نشست‌های هم‌اندیشی متعددی برگزار شد، برای کمک به مجلس نیز اعلام آمادگی می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران یادآور شد: متأسفانه نمایندگان مجلس به کمک دانشگاه‌ها کمتر توجه می‌کنند که امیدواریم این امر با پیگیری‌ها در مجلس آینده محقق شود. نکته ظریفی است که نمایندگان در شعارهای خود به دانشگاه کمتر پرداخته‌اند و بنده نیز معتقدم کمتر از 10 درصد کاندیداها به حوزه آموزش عالی و حتی مباحث فرهنگی ورود کرده‌اند.

ذاکری در پایان تأکید کرد: البته برخی کاندیداها، شعارهای کلی در حوزه فرهنگ سر داده‌اند؛ اما بحث آموزش عالی بسیار کمرنگ بوده است. زمان تبلیغات که تقریباً به پایان رسیده؛ اما معتقدم منتخبان مردم باید برای برون‌رفت از شرایط فعلی به دانشگاه‌ها روی بیاورند و به دانشگاه‌ها اعتماد کنند تا از ظرفیت مراکز آموزش عالی برای حل چالش‌های کشور استفاده شود.

انتهای پیام/

168 / 320 جبارعلی ذاکری دانشگاه علم و صنعت دانشگاهیان جامعه دانشگاهی انتخابات مجلس آموزش عالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت دانشگاهیان جامعه دانشگاهی انتخابات مجلس آموزش عالی نمایندگان مجلس حوزه آموزش عالی آموزش عالی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری شرکت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین؛ قاسم زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین گفت: ۶ هزار و ۶۴۷ در رشته تجربی، ۹۹۰ نفر در رشته زبان، ۶۲۶ نفر در رشته هنر، هزار و ۶۴۲ نفر در رشته ریاضی و ۵ هزار و ۶۳۷ نفر در رشته انسانی در دو نوبت صبح و عصر ششم و هفتم اردیبهشت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

به گفته وی، آزمون سراسری در موسسه آموزش عالی کارقزوین - البرز، موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک، مرکز آموزش علوم و فنون -قزوین- محمدیه، دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا، آموزش و پرورش تاکستان، دانشگاه پیام نور مرکز قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دانشگاه بین المللی امامن خمینی (ره) برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • کمتر از نیم درصد مردم مشمول «قانون مالیات بر سوداگری» می‌شوند
  • کمتر از نیم درصد جمعیت مشمول قانون مالیات بر سوداگری هستند
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • بیش از ۱۵ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری شرکت می‌کنند
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند
  • شورای وحدت در تهران و سایر حوزه‌ها لیست می‌دهد/نامزدها برای مرحله دوم برنامه ارائه دهند
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه‌بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می گیرند