Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی با عنوان «چرا انتخابات ایران مهم است» نوشت که انتظار می‌رود اصولگراها در این انتخابات پیروز شوند. ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۴ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پایگاه اینترنتی روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در ابتدای گزارش خود به توصیف ساختار سیاسی ایران بویژه مجلس پرداخته است که قوانین و بودجه را تصویب می‌کند و می‌تواند به مثابه‌‌ وزنه‌ای درمقابل رئیس جمهور از طریق استیضاح وزرا و رد لوایح عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این گزارش آمده است، سیستم سیاسی ایران از طریق احزاب سنتی سازماندهی نمی‌شود بلکه شامل نامزدهای انفرادی می‌شود که در لیست‌های مختلف حضور دارند.

وال استریت ژورنال نوشته انتظار می‌رود اصولگراها در انتخابات پیروز شوند.

این نشریه آمریکایی در ادامه خاطر نشان کرده اینکه چه کسی رئیس مجلس خواهد شد مهم است و گزینه اصلی جانشینی علی لاریجانی رئیس کنونی مجلس محمد باقر قالیباف است، کسی که قبلا شهردار تهران بود.

وال استریت ژورنال همچنین نوشته مشارکت در انتخابات مجلس اغلب بیشتر از مشارکت آمریکایی‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است. 

انتخابات ایران| 66 کاندیدا در عرصه انتخابات استان بوشهر با هم رقابت می‌کنندگزارش خبرنگاران تسنیم| حضور پرشور مردم در 4 ساعت اولیه اخذ رای در تهران و دیگر شهرها/ مشارک در قم بالاستانتخابات ایران| آیت‌الله دری نجف‌آبادی: انتخابات یک حق و وظیفه شرعی است‌انتخابات ایران| آیت‌الله دژکام: نمایندگان منتخب بر پاسخ‌گویی به مطالبات مردم تلاش کنند


انتهای پیام/

R1016169/P/S8,95/CT10 واژه های کاربردی مرتبط یازدهمین دوره انتخابات مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یازدهمین دوره انتخابات مجلس یازدهمین دوره انتخابات مجلس وال استریت ژورنال انتخابات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند

به گزارش قدس آنلاین آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچ کدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و افزود: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد
  • چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • جزئیات وال‌استریت‌ژورنال از طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • رئیسی: ایران میز مذاکره را ترک نکرد و در برابر فشارهای آمریکایی‌ها گزینه مقاومت را برگزید