Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون فضای مجازی دادستان کل کشور تاکید کرد که بعد از اجرای رمز دوم پویا پرونده‌های ورودی فیشینگ و کلاهبرداری به دادستانی به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، جواد جاویدنیا درباره کاهش شمار فیشینگ وکلاهبرداری از تراکنش‌های بانکی با الزام بانک‌ها به اجرای رمز دوم پویا برای تراکنش‌های بیشتر از 100هزار تومان، گفت: با ایجاد وحدت و هماهنگی بین بانک‌ها و ورود جدی بانک مرکزی، موضوع رمز دوم پویا اجرایی شد و ما شاهد کاهش چشمگیر پرونده‌های ورودی فیشینگ و کلاهبرداری ظرف روزهای گذشته بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه حتما رمز دوم پویا پایان و خاتمه راه مقابله با کلاهبرداران اینترنتی و فیشینگ نخواهد بود، افزود: حتما افرادی بانیت سواستفاده از تراکنش‌ها به فکر شگردهای جدید برای رمز دوم پویا هم خواهند بود و برای مقابله با این موضوع آگاه‌سازی بیشتر مردم و همچنین اقدامات فنی تکمیلی باید انجام شود.
معاون فضای مجازی دادستان کل کشور اظهار داشت: با هماهنگی بانک مرکزی، نظام بانکی، پلیس فتا و قوه قضاییه موضوع الزام استفاده از رمز دوم پویا در کشور اجرا شد و این موضوع پرونده‌های کلاهبرداری‌های اینترنتی را به شدت کاهش داده که قابل تقدیر است.
جاویدنیا خاطرنشان کرد: طبیعی است که در ابتدای اجرای این پروژه، اشکالات و ایراداتی از جمله دریافت رمز دوم وجود داشته باشد که جای نگرانی نیست و این مسائل حل خواهند شد.
این مقام مسئول درباره میزان کاهش پرونده‌های ورودی مربوط به فیشینگ و کلاهبرداری از حساب‌های بانکی گفت: هفته اول بعد از اجرای رمز دوم پویا در عمده حوزه‌ها، با کاهش 50درصدی در حجم پرونده‌های ورودی روبه‌رو بودیم؛ بخشی از افرادی که مراجعه می‌کردند نیز پرونده‌شان مربوط به قبل از اجرای رمز دوم بود و بعد از پیگیری در مراجع انتظامی، پرونده آنها به دادستانی ارجاع دادهشده بود.
وی تاکید کرد: در حالی که قبل از اجرای رمز دوم پویا شاهد رشدی 300درصدی در حجم پرونده‌های دادستانی در این موضوع بودیم ولی بعد از اجرای رمز دوم پویا، نه تنها رشد پرونده‌های ورودی متوقف شد بلکه روند آن به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.
وی خواستار اطلاع‌رسانی دقیق‌تر آثار مثبت و دستاوردهای رمز دوم پویا برای مردم شد و گفت: باید به مردم امنیتی که استفاده از رمزدوم پویا ایجاد کرده است را توضیح داد؛ به بانک‌ها چندین بار مهلت زمانی داده شد تا این موضوع را اجرایی کنند.
جاویدنیا تصریح کرد: باید به جایی برسیم که مردم خودشان درخواست کنند تا حتی تراکنش‌های کمتر از 100هزار تومان‌شان را با رمزدوم پویا انجام دهند.
معاون فضای مجازی دادستان کل کشور با بیان اینکه بیشتر تراکنش‌های بانکی مبلغی کمتر از 100هزار تومان دارند، افزود: هرچند برای مبالغ بیشتر از 100هزار تومان نگرانی‌های بیشتری وجود دارد اما یکی از شگردهای کلاهبرداران، سواستفاده از چندین نفر مختلف است.
وی درباره کاهش تعداد تراکنش‌های نرم‌افزاری و با استفاده از اپلیکیشن‌های پرداخت بعد از اجرای رمز دوم پویا اظهار داشت: این کاهش آمار نباید حمل بر لطمه دیدن کسب‌وکارهای اینترنتی شود و خدای ناکرده به طرح رمز دوم پویا لطمه بزند.
جاویدنیا ادامه داد: هدف اصلی از اجرای رمز دوم پویا جلوگیری از اقدامات مجرمانه بوده است و عمده مردم نه تنها از تراکنش‌های خودناراضی نیستند بلکه امنیت تراکنش‌ها نیز بالاتر رفته و باعث افزایش رضایتمندی آنها شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه طبیعی است که اجرای طرحی به این بزرگی، مشکلاتی را هم در ابتدا به همراه داشته باشد، گفت: باید ارزیابی‌های دقیق و واقع‌گرایانه‌ای درباره حجم ماهانه تراکنش‌ها و پرونده‌های ورودی به دادستانی انجام شود؛ جمع ارقام‌ فیشینگ و کلاهبرداری که برای شکایت به دادستانی معرفی می‌شد، میلیاردی بود ولی شاهد هستیم که در طول هفته‌های گذشته این موضوع از نظر ارزش و رقم نیز به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی در گفت‌وگو با ایبِنا با بیان اینکه کاهش تراکنش‌ها سود برخی از شرکت‌های پرداخت را کاهش داده است، افزود: با این حال باید توجه داشت که پول‌های سیاه، پولشویی و قمار یا سایر موارد غیرقانونی در تراکنش‌ها استفاده می‌شد و بخشی از کاهش تعداد تراکنش‌ها نیز مربوط به این بخش بوده و افرادی از این بخش سیاه سود می‌بردند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فیشینگ و کلاهبرداری پرونده های ورودی 100هزار تومان تراکنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۹۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبردار میلیاردی در آبادان دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: کلاهبردار خرید و فروش خودرو به ارزش ۶۵ میلیارد ریال در شهرستان آبادان دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سیدمحمود میرفیضی اظهار کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده کلاهبرداری از طریق خرید و فروش خودرو و کشیدن چک بلامحل در شهرستان آبادان، تیمی ویژه‌ای از اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.

وی افزود: متهم با استفاده از شگردهای مختلف و دادن چک، اعتماد آن‌ها را جلب و برای تحویل خودروی خارجی، مقدار قابل توجهی پول از آن‌ها دریافت کرده است.

فرمانده انتظامی استان خوزستان خاطرنشان کرد: مأموران پلیس با بهره برداری از بانک‌های اطلاعاتی و انجام اقدامات فنی و پلیسی هویت کلاهبردار در شهرستان آبادان شناسایی شدند و پس از هماهنگی با مقام قضائی در یک عملیات کاملاً غافلگیرانه آن را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

سردار میرفیضی با بیان اینکه ارزش کلاهبرداری حدود ۶۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود، اضافه کرد: با تشکیل پرونده متهم به همراه مالباختگان برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

کد خبر 747236

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • بازداشت کلاهبردار خرید و فروش خودرو در آبادان
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی در آبادان
  • کلاهبردار میلیاردی در آبادان دستگیر شد
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • کشف کلاهبرداری ۳۸ میلیاردی در بجنورد
  • کلاهبرداری ۳۸ میلیاردی در بجنورد
  • چرا بیماری‌های غیرواگیر در کشور افزایش چشمگیر داشته است؟