Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهمین کنگره کشوری سوختگی گفت: برای پیشگیری از سوختگی، دولت کارآمد به همراه وزارت بهداشت به روز و پیگیر قانون مداری لازم داریم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حمید صالحی، دبیر علمی نهمین کنگره کشوری سوختگی در نهمین کنگره کشوری سوختگی با اشاره به ارائه آخرین دستاورد‌های سوختگی در کنگره، افزود: ما از طریق کنگره، از آخرین پژوهش‌های داخلی در حیطه سوختگی مطلع می‌شویم و دستاورد‌های دنیا در زمینه سوختگی را به بحث می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برگزاری این کنگره فرصت مناسبی است که با مسئولین و رسانه ها، از معضلات سوختگی صحبت کنیم.

دبیر علمی نهمین کنگره کشوری سوختگی، با اشاره به شعار امسال کنگره که آسیب‌های سوختگی الکتریکی و چالش‌های پیش رو نامگذاری شده است، گفت: تلاش کرده ایم در این کنگره، راهکار‌های عملی و اجرایی را به مسئولین مربوطه ارائه بدهیم.

صالحی در ادامه با عنوان این مطلب که متاسفانه حال سوختگی در کشور خوب نیست، تاکید کرد: ما امیدواریم مسئولین کمی بیشتر به مسائل و معضلات سوختگی در کشور توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه در گذشته شاهد فعالیت کمیته‌های کشوری سوختگی در وزارت بهداشت بودیم که باعث می‌شد تا حد وزیر هم از وضعیت سوختگی مطلع شود، افزود: متاسفانه طی دو سال گذشته به نوعی صدای ما غیر از کنگره، جای دیگری به گوش نمی‌رسد.

دبیر علمی نهمین کنگره کشوری سوختگی ابراز امیدواری کرد: در کنگره سال آینده، آمار خیلی بهتری از سوختگی در کشور ارائه بدهیم؛ زیرا بیماران ما شایستگی دریافت بهترین خدمات را دارند.

محمد جواد فاطمی، رئیس نهمین کنگره کشوری سوختگی نیز در نهمین کنگره کشوری سوختگی با اشاره به چاپ کتاب «پیشگیری از سوختگی، داستان موفقیت ها»، گفت: این کتاب بهترین مرجع برای آموزش و آشنایی با راهکار‌های پیشگیری از سوختگی است؛ همچنین، این کتاب می‌تواند برای کار‌های تحقیقاتی در این زمینه مورد مطالعه و استفاده قرار گیرد.

رئیس نهمین کنگره کشوری سوختگی افزود: کتاب پیشگیری از سوختگی، با حداقل قیمت چاپ شده و توزیع گسترده آن می‌تواند به پیشگیری از سوختگی در کشور کمک کند.

فاطمی با عنوان این مطلب که برای حل مشکل بزرگ سوختگی در کشور نیازمند چند فاکتور هستیم، ادامه داد: داشتن فرهنگ قوی ارتقا یافته که مردم بدانند چگونه از بروز سوختگی پیشگیری کنند و اینکه با بیماران سوخته چگونه رفتار کنند. همچنین، انتقاد قدرتمند می‌خواهیم که به سوختگی کمک کند.

وی افزود: دولت کارآمد به همراه وزارت بهداشت به روز و پیگیر قانون مداری برای پیشگیری از سوختگی لازم داریم.

رئیس نهمین کنگره کشوری سوختگی با عنوان این مطلب که در حال حاضر هیچ کدام از این فاکتور‌ها را نداریم، گفت: در چنین شرایطی سالیان دراز با مشکل سوختگی در کشور مواجه خواهیم بود.

فاطمی تاکید کرد: حل مشکلات سوختگی، همه جانبه است و می‌دانیم که اگر همه کمک کنیم، می‌شود مشکل سوختگی را حل کرد.

رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران سوخته بر استفاده از ظرفیت نهاد‌های مردمی در پیشگیری از سوختگی در کشور تاکید کرد و افزود: نهاد‌های مردمی، در جایی که نمی‌شو با کمک دولت‌ها مشکلات را حل کرد، می‌توانند موثر باشند.

وی اظهار داشت: انجمن حمایت از بیماران سوخته، امیدوار است روزی بتواند در کاهش سوختگی و درمان بهتر بیماران سوخته و همچنین زندگی راحت‌تر برای آنها، موثر باشد؛ البته باید بدانیم راه حل مشکل سوختگی در کشور، از پیشگیری می‌گذرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت بهداشت سوختگی رسانه آسیب سوختگی پیشگیری از سوختگی سوختگی در کشور بیماران سوخته وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۹۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱ فروردین، برگزاری مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی صدر، معاون آزمون‌های سازمان سنجش گفت: مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، علوم جغرافیا، علوم اقتصادی، الهیات و معارف اسلامی، علوم تربیتی، حقوق، روانشناسی، علوم زمین، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، آمار، ریاضی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت برگزار خواهد شد.
وی گفت: دانشگاه‌های تربیت مدرس، مازندران، تبریز، بوعلی سینا همدان، رازی کرمانشاه، اصفهان، شیراز، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز و فردوسی مشهد مراکز برگزارکننده این آزمون هستند.
به گفته صدر، منتخبان المپیاد غیرمتمرکز به همراه منتخبان مرحله اول المپیاد متمرکز (آزمون کارشناسی ارشد) که اسامی آنها از طریق درگاه مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام خواهد شد، می‌توانند در آزمون تشریحی مرحله دوم (نهایی) المپیاد علمی دانشجویی کشور در اوایل مرداد ۱۴۰۳ شرکت کنند.

دیگر خبرها

  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • اختلال در سامانه صدور پروانه وزارت بهداشت از زبان متقاضیان
  • ۳۱ فروردین، برگزاری مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد