Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهوری گفت: پس از شیوع ویروس کرونا در چین و گسترش آن در جهان، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خود را تجهیز کرده و به نوع مناسبی تلاش کرده از ورود این ویروس به کشور جلوگیری کند.

به گزارش ایمنا، محمدباقر نوبخت روز جمعه با حضور در حسینیه جماران و پس از رأی دادن در جمع خبرنگاران در ارتباط با تمهیدات دولت برای مقابله با ویروس کرونا افزود: با توجه جغرافیایی که ایران دارد و تعدد و تنوع مسافرانی که به ایران رفت و آمد دارند، متأسفانه مواردی از این بیماری را در کشور مشاهده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همه امکانات بسیج شده و دولت نیز به طور ویژه از وزارت بهداشت حمایت می‌کند. به دکتر نمکی وزیر بهداشت اعلام کردم که هر مقدار منابعی که لازم باشد با توجه به اینکه از جان مردم مراقبت می‌کنیم، از سوی سازمان برنامه تخصیص می‌دهیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در ۱۰ ماه گذشته بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان فقط برای جبران خسارت سیل پرداخت کردیم. هرچه قدر هم لازم باشد دولت در کنار مردم و برای دفاع و صیانت از آنان هزینه می‌کند.

وی افزود: روز گذشته (پنجشنبه) بار دیگر در جلسه ستاد اقتصادی با حضور رئیس جمهوری، یک بار دیگر ستاد ویژه برای پیشگیری و مقاببله با ویروس کرونا تشکیل شد و شب گذشته اولین جلسه این ستاد غیر از جلساتی که در وزارت بهداشت برگذار می‌شد، برگذار شد. در این مورد همه تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا رفع شود.

نوبخت درباره نبود دوربین‌های حرارتی در فرودگاه‌ها گفت: در این باره اطلاعی نداریم، اما می‌دانیم شایعات مختلفی از سوی عواملی در فضای مجازی پخش می‌شود که جز تضعیف روحیه ملت و نگرانی مردم چیزی دیگری نیست.

وی افزود: تردید نکنید که آنچه وظیفه دولت است در ارتباط با پشتیبانی، برنامه ریزی و حمایت از مردم فروگذار نخواهد شد. باید بدانیم همه کشورها با قدرت‌های مالی مختلف در این زمینه آسیب پذیر بودند. امیدواریم با همراهی مردم از این مشکلات عبور می‌کنیم.

رشد اقتصای ایران در سال ۲۰۲۰ مثبت است

معاون رئیس جمهوری همچنین گفت: براساس آخرین گزارشی که مرکز آمار ایران برای پاییز داشت، رشد مثبتی داشتیم و این گواهی را مراکز بین المللی یعنی هم صندوق بین المللی پول و بانک جهانی اعلام کرده‌اند که رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۰ مثبت است.

نوبخت ادامه داد: با توجه به اینکه روند تورم کاهنده است و دیروز در اولین روز اسفند گزارش تورم ماه بهمن از سوی مرکز امار اعلام شد و خوشبختانه هم تورم سالانه و هم تورم نقطه به نقطه کاهش یافته و گرچه هنوز شرایط عادی نیست، اما باید این را به ذهن داشته باشیم که بعد از ان تحریم‌ها و شوکی که به اقتصاد کشور وارد شد، خوشبختانه مجدداً همه شاخص‌ها به سمت مطلوب در حال تغییر است.

وی افزود: امیدواریم با مجلس قوی و خوبی که سال آینده در کنار دولت است، بتوانیم بیش از پیش شاخص‌ها را اصلاح کنیم، آنچه اهمیت دارد رضایت مردم و اقتدار جمهوری اسلامی در رقابت‌های جهانی است.

کد خبر 411485

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت کرونا ویروس مرکز آمار ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده مردم شاهین شهر درباره استنکاف دستگاه‌ها از وظایف خود که باعث اشکالات توزیع دارو شد، گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش عصر ایران به نقل از خانه ملت؛  حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی