Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سندروم موبیوس را یکی از بیماری‌های حوزه نورولوژی یا مغز و اعصاب کودکان خواند و گفت: علائم این بیماری از بدو تولد ظاهر می‌شود و این کودکان دچار مشکل در قسمت ساقه مغزشان هستند. اعصاب جمجمه که در این منطقه وجود دارد، از جمله اعصاب شماره ۵ تا ۸ در این بیماری درگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین زمینه ادامه داد: درگیر شدن عصب ۵ منجر می‌شود که حس و حرکات صورت کودک محدود شود، عصب ۶ موجب مختل شدن حرکت چشم‌ها به خارج می‌شود و هردو چشم این بیماران به سمت داخل منحرف می‌شود و هنگامی که می‌خواهند اطراف را نگاه کنند باید سر خود را به اطراف بچرخانند. عصب شماره ۷ نیز حرکات صورت، چهره کودک و بستن پلک را مختل می‌کند؛ بروز اختلال در عصب شماره ۷ در کودکان باعث می‌شود قادر به بستن پلک‌هایشان نباشند؛ همچنین کودک توانایی خندیدن و گریه کردن را از دست می‌دهد به این صورت که هنگام گریه چهره‌اش احساس او را نشان نداده و هنگام خنده نیز دهانش باز نمی‌شود. درگیری عصب ۸ نیز سبب ناشنوایی کودک خواهد شد.

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان این را هم یادآور شد که ممکن است کودکی تنها دو عصب از اعصاب یاد شده‌اش درگیر بیماری شود اما، درگیری چهار عصب نام برده شده به طور معمول بیشتر اتفاق می‌افتد.

کریم‌زاده با بیان اینکه درصدی از مبتلایان به سندروم موبیوس با مشکل تاخیر تکاملی، ذهنی و علائم اوتیسم روبرو هستند، خاطر نشان کرد:، اما علت بروز این بیماری ناشناخته است و برخی متخصصین معتقد هستند علت ژنتیکی مطرح است، اما هنوز ژن مشخصی برای این بیماری یافت نشده است. از این رو زمینه‌های ژنتکی و عوامل محیطی مصرف کوکایین توسط مادر در دوران بارداری همزمان می‌توانند در بروز بیماری موثر باشند.

وی در خصوص آمار ابتلا به سندروم موبیوس در ایران، گفت: متاسفانه آمار ابتلای ثابتی در ایران وجود ندارد چراکه سامانه ثابتی برای ثبت بیماری وجود ندارد، اما آمار بین‌المللی می‌گوید هر یک نفر در ۵۰ هزار نفر به سندروم موبیوس مبتلا می‌شوند.

این فوق تخصص مغز و اعصاب درباره درمان بیماری، خاطرنشان کرد: این کودکان معمولا در خطر ابتلا به تشنج قرار دارند که سعی می‌کنیم آن را درمان کنیم. همچنین با انجام اعمال جراحی بر روی چشم‌های کودکان می‌توانیم تا حد زیادی مشکلات چشمی که درگیری عصب ۶ آن را به وجود آورده است را برطرف کنیم. عصب ۷ درمان پذیر نخواهد بود، اما درمان عصب ۸ و حل مشکل ناشنوایی کودک می‌تواند با استفاده از سمعک یا کاشت حلزون تا حدودی محقق شود.

وی ضمن آنکه طول عمر این بیماران را عادی خواند و تاکید کرد: مبتلایان به سندروم موبیوس دارای طول عمر طبیعی هستند چراکه بیماری آن‌ها جزو بیماری‌های تحلیل رونده مغز و اعصاب نیست. نکته قابل اهمیت درخصوص تشخیص سندروم موبیوس این است که این سندروم پیش از تولد و در غربالگری‌های دوره بارداری مشخص نخواهد شد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سندروم عجیب بیماری نادر مغز و اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • سلبریتی ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • چطور اسباب بازی ها می توانند به رشد کودکان کمک کنند؟
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • خانم معلمی که کلاس درسش را در بیمارستان بر پا کرد
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • سندروم درس (Dress) بیماری مرموز ترانه عیلدوستی چیست؟ | این بیماری با بدن ترانه چه کرد و آیا درمان دارد؟
  • خبر مهم درباره یارانه کودکان شیرخوار؛ طرح یسنا چیست و چه کسانی آن را دریافت می‌کنند
  • جزئیات بیماری ترانه علیدوستی؛ ابتلا به یک سندروم خاص؟!