Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه قم ضمن تقدیر از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، مراسم‌های اربعین سردار سلیمانی و انتخابات امروز گفت: این حضور گسترده نشان از گسترش روح ایمان، اخلاص و روحیه انقلابی در جامعه اسلامی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، آیت‌الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم که در مصلی قدس برگزارشد با اشاره به اینکه نزدیک به 70 آیه ما را در قرآن کریم به تقوا فراخوانده است، گفت: یکی از عوامل و نمودهای تقوا همراهی انسان با پاکان، صادقان و درستکاران است و انسان متقی فردی است که زندگی خود را با در کنار خوبان رقم می‌زند و به خوبان نیز رأی می‌دهد و با آن‌ها دوستی و رفاقت می‌کند که این رفاقت و دوستی در زندگی انسان عاملی برای شکل‌گیری شخصیت اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر انسان با صالحان نشست و برخاست داشت در تاثیر عقیده و اخلاق آن‌ها قرار می‌گیرد و به جایگاه متفاوتی خواهد رسید.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه در اسلام به موضوع دوستی و حلقه‌های معاشرت تاکید شده است، عنوان کرد: انسان متقی به حلقه‌های غیر متقین نیز وارد می‌شود تا در میان آن‌ها اثر گذاشته و امر به معروف و نهی از منکر کند اما ذات او در محدوده دوستان درست تعریف می‌شود؛ بنابر این دوستی با دوستان خوب از عوامل و نشانه‌های تقواست که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی مطرح کرد: ماه رجب، شعبان و رمضان بهترین فرصت‌های خودسازی و سلوک به سمت خداوند متعال است و شروع ماه رجب شروع یک دوره خودسازی است و ما باید دقت داشته باشیم که شاید این ماه‌ها آخرین ماه‌های زندگی و عمر ما باشد.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: ملائکه الهی همه را به ماه رجب و آغاز یک دوره جدید خودسازی فرا می‌خوانند؛ این چند روز باید برای ماه‌های شریف آماده شویم تا از این ماه‌ها برای نزدیکی به خداوند متعال بهره‌مند شویم.

وی از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن، مراسم‌های اربعین سردار سلیمانی و انتخابات امروز تقدیر کرد و گفت: این حضور گسترده نشان از گسترش روح ایمان، اخلاص و روحیه انقلابی در جامعه اسلامی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟

ایتنا - استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.

به گزارش ایتنا، افرادی که از گوشی هوشمند استفاده نمی‌کنند اغلب از چیزی که آن را «تلفن صامت» توصیف می‌کنند، یعنی یک تلفن سنتی یا با قابلیت‌های کمتر (نسبت به گوشی‌های هوشمند) استفاده می‌کنند.

تحقیقات جدید دانشگاه آلتو نشان می‌دهد که چرا برخی افراد از گوشی‌های هوشمند استفاده نمی‌کنند و عواقب این رها کردن چیست.

این تحقیق بر اساس مصاحبه با شرکت‌کنندگانی بود که تصمیم گرفتند گوشی‌های هوشمند خود را کنار بگذارند یا هرگز صاحب آن نبودند، و نشان داد که این تصمیم می‌تواند زندگی روزمره را دشوارتر کند، گزینه‌ها را محدود کند و گاهی اوقات خطرات را افزایش دهد.

پروفسور جان لیندکویست، رئیس گروه علوم کامپیوتر، گفت: «تلفن‌های صامت اختصاصی ممکن است گران‌قیمت باشند و برخی از شرکت‌کنندگان اروپایی گوشی‌هایی را از آفریقا سفارش دادند که در بازار محلی موجود نبود.» در جوامع، انواع ترفندها باید ابداع می‌شد تا زندگی بدون گوشی هوشمند ممکن شود."

 

این تحقیق نشان داد که همه شرکت کنندگان در این تحقیق از محیط هایی هستند که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود، در حالی که دلایل امتناع آنها متفاوت است، در حالی که برخی از شرکت کنندگان گفتند که می‌خواستند از حواس‌پرتی اجتناب ناپذیر ناشی از گوشی‌های هوشمند دوری کنند، برخی دیگر نیز می‌خواستند از نظارت بر فعالیت آنلاین در امان باشند.

برای والدین کودکان زیر سن قانونی، دلایل اصلی کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تمایل به دور نگه داشتن فرزندانشان از رسانه‌های اجتماعی و دوری از وسوسه گوشی هوشمندی بود که باعث می‌شد زمان کمتری را با فرزندانشان سپری کنند.

امتناع از داشتن گوشی‌های هوشمند باعث ایجاد انواع نقصان‌ها در زندگی روزمره مردم شده است، از مشکل در یافتن یک تلفن قدرتمند "صامت"، خرید آسان، بروز مشکل در برخورد با احراز هویت دو مرحله‌ای، برآورده کردن انتظارات کارفرمایان تا دسترسی به کارکنان در خارج از ساعات کاری، و... از سوی دیگر، عملی بودن زندگی بدون گوشی‌های هوشمند، به دانش فنی یا انعطاف پذیری در برخورد با دوستان و خانواده نیاز دارد.

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • «نشان سبز» درباره زندگی پیامبر اکرم (ص) منتشر شد
  • خلاقیت و نوآوری در میان دانش‌آموزان تقویت شود
  • درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه زینب کبری (س) ارومیه
  • از انتشار آهنگ جدید خواننده انقلابی تا غوغای دروازه بان تیم ملی
  • پویش «زندگی با آیه‌ها» طرح جدیدی برای فهم قرآن
  • ایران امروز قوی و مقتدر شده است
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم
  • پوتین: همه طرف‌ها خویشتن‌داری نشان دهند/ رئیسی: این حمله محدود بود و تمایلی به گسترش تنش ها نداریم