Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-29@11:36:38 GMT

تاکید «تاکایف» بر ضرورت وحدت و انسجام جامعه قزاقستان

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۱۴۶۹

تاکید «تاکایف» بر ضرورت وحدت و انسجام جامعه قزاقستان

رئیس جمهور قزاقستان در بازدید از مسجد «حضرت سلطان» این کشور بر ضرورت وحدت و انسجام جامعه قزاق تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور قزاقستان از مسجد حضرت سلطان شهر نورسلطان بازدید و با «نوریزبای کاژی تگانولی» مفتی اعظم و رئیس اداره مسلمانان این کشور ملاقات کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکایف در دیدار مفتی جدید مسلمانان قزاقستان  انتخاب وی به این سمت را تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

طرفین طی این ملاقات مسائل مربوط به نقش اداره مسلمانان قزاقستان در تقویت وحدت و ثبات در کشور و همچنین مبارزه با گسترش جریان های مخرب مذهبی را بررسی کردند.

رئیس جمهور قزاقستان تصریح کرد: ما باید جامعه را بر اساس اصول درک متقابل، وحدت و انسجام متحد کنیم.

تاکایف با اشاره به فرآیندهای منفی در حال وقوع در جهان امروز بر لزوم موانع گذاشت بر سر راه آنها تاکید کرد.

وی در ادامه بر ضرورت انجام کارهای کیفی به نفع کل مردم این کشور تاکید کرد.

مفتی جدید مسلمانان قزاقستان به نوبه خود رئیس جمهور را با فعالیت های سازمانی و بشردوستانه اداره مسلمانان این کشور آشنا کرد.

بنابر صحبت های نوریزبای فعالیت اداره مسلمانان قزاقستان بر اساس هفت پایه معنوی از جمله اخلاق، میهن پرستی، تربیت، وحدت، سخت کوشی، فرهنگ بالا و عدالت صورت می گیرد.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: وحدت قزاقستان مسجد رئیس جمهور مسلمانان قزاقستان اداره مسلمانان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم افزایی و تحکیم وحدت مسلمانان در ماه مبارک رمضان، دشمنان اسلام را تضعیف می کند

مولوي غلام حیدر فاروقی مدیر حوزه علميه الصدیق و امام جمعه اهل سنت بیرجند در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم، فلسفه ماه مبارک رمضان را بیان نموده است که می فرماید: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا كُتِبَ عَلَيكُمُ الصِّيامُ كَما كُتِبَ عَلَى الَّذينَ مِن قَبلِكُم لَعَلَّكُم تَتَّقونَ»؛ ای افرادی که ایمان آورده‌اید روزه بر شما نوشته شده، همان‌گونه که بر کسانی که قبل از شما بودند نوشته شد؛ تا پرهیزکار شوید و هدف از روزه و این عبادت بزرگ "لعلکم تتقون" است.

مولوی فاروقی در ادامه پیرامون واژه "تقوا"، افزود: تقوا تعریف های مختلفی دارد؛ امام علی (ع) تعریف بسیار زیبا و جالبی در این رابطه دارند و می فرمایند: «التقوى هي الخوف من الجليل ، والعمل بالتنزيل ، والقناعة بالقليل ، والإستعداد ليوم الرحيل»؛ تقوا ترس از جلال ، کار با فداکاری ، قناعت با اندک و آماده سازی برای روز عزیمت است، یکی از شرایط تقوا این است انسان از خدا بترسد.

امام جمعه اهل سنت بیرجند، عنوان کرد: وقتی انسان ترس از خدا داشته باشد مسلما نافرمانی نمی کند؛ در واقع یکی از شرایط مومن ترس از خدا است.

وی اضافه کرد: ترس از خدا یعنی خدا را ناظر بر اعمال خود ببینیم "والعمل به بالتنزیل"، یعمی عمل کردن به قرآن برای رستگاری است که در نهایت به سعادت مسلمان منجر خواهد شد.

این عالم اهل سنت تصریح کرد: متاسفانه امروزه شاهد هستیم یکی از عواملی که موجب تضعیف امت اسلامی شده است ، سبک شمردن قرآن کریم یعنی کتاب هدایت است؛ "والإستعداد ليوم الرحيل" انسان باید برای مردن و سفر از این دنیا آمادگی داشته باشد و به اصطلاح امروز چمدان خود را آماده کرده و هر زمان که واقع گردید به آخرت سفر کند.

مدیر حوزه علمیه الصدیق اهل سنت اذعان داشت: در واقع فلسفه ماه مبارک چهار شرطی است که امام علی(ع) بیان نموده اند؛ پیامبر اسلام نیز در ارتباط با ماه مبارک رمضان می فرمایند: «إنه قد أظلكم شهر عظيم، شهر مبارك، فيه ليلة خير من ألف شهر، فرض الله صيامه، وجعل قيام ليله تَطَوُّعًا، قیام شب های آن را مستحب قرار داده است، فمن تَطَوَّع فيه بخصلة من الخير، کسی که دو رکعت نماز نافله بجا می آورد به مقدار دو رکعت نماز واحب که در روزهای دیگر می خواند دارای ثواب است، كان كمن أدى فريضة فما سواه ومن أدى فيه فريضة كان كمن أدى سبعين فريضة فيما سواه، انجام هر فریضه در ماه مبارک رمضان به اندازه هفتاد فریضه روزهای دیگر نوشته خواهد شد، وهو شهر الصبر، والصبر ثوابه الجنة، ماه تمرین صبر و شکیبایی است که انسان ها ساعاتی را برای خداوند ریاضت می کشند.

وی ضمن ادامه روایت پیامبر اسلام پیرامون فضائل و مناقب ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: وشهر المواساة، ماه همدردی و مواسات است، در واقع اغنیا با فقرا همنشین خواهند شد، وشهر يزداد فيه رزقُ المؤمن، روزی مومن در این ماه ازدیاد پیدا خواهد کرد، من فطر صائمًا، كان مغفرةً لذنوبه، هر فردی که در این ماه روزه می گیرد گناهانش بخشوده می شود و برای او اجر و و پاداشی است، وعتقَ رقبته من النار، وكان له مثل أجره من غير أن يُنتَقَصَ من أجره شيءٌ و قیام شب های این ماه عزیز را مستحب قرار داده است.

وی در پایان تاکید کرد: در پایان باید تاکید کنم این روایت فلسفه ای خلاصه از برکات و فضائل ماه مبارک رمضان است که در آیات و روایات دیگر نیز به آن تاکید شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس جمهور ترکمنستان درباره فعالیت اقتصادی شرکت های ایرانی | جزئیات دیدارهای امیرعبداللهیان با ۳مقام عالیرتبه کشور همسایه
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزیرخارجه و رئیس جمهور ترکمنستان
  • دعوت رئیس جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی
  • دعوت رئیس‌جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی برای فعالیت بیشتر در این کشور
  • اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی کلید حل مسئله فلسطین است
  • هم افزایی و تحکیم وحدت مسلمانان در ماه مبارک رمضان، دشمنان اسلام را تضعیف می کند
  • تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت استفاده از ظرفیت اساتید پیشکسوت
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی
  • ضرورت اعلام نیاز‌های واقعی وزارت بهداشت به خیرین
  • ضرورت اعلام نیازهای واقعی وزارت بهداشت به خیرین