Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزدهای بخش مسابقه نمایشنامه نویسی دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی در آستانه اختتامیه این رویداد معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از  امور ارتباطات رسانه ای دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی، گروه داوری بخش مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره متشکل از : محمد چرمشیر، علی عابدی و مهدی کوشکی پس از بررسی آثار رسیده به مرحله نهایی، سه نمایشنامه را به عنوان نامزدهای نهایی بخش مسابقه نمایشنامه نویسی معرفی کردند که عبارتند از:

1- "نهنگ تنها در ساحل پهلو می گیرد " نوشته مهدی میرباقری

2- "غبار روبی از خاطرات ماه سیما در بایگانی عدلیه " نوشته مجید دیندار

3- "آسوکه  زرنج در آخرین ملاقات نفس گز " نوشته ابوالفضل هاشمی

از بین سه نمایشنامه یاد شده یک اثر در روز پایانی جشنواره توسط گروه داوران به عنوان اثر برتر انتخاب و معرفی شده و نخستین نشان اکبر رادی به این اثر برگزیده اهدا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودرضا رحیمی، آیین پایانی دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی را کارگردانی می‌کند

آیین پایانی دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی ساعت 18 روز شنبه سوم اسفند ماه سالجاری در تالار استاد ناظر زاده کرمانی مجموعه ایرانشهر با کارگردانی محمودرضا رحیمی، نویسنده،کارگردان و بازیگر تئاتر برگزار می شود.

 آیین پایانی  جشنواره که از ساعت 18 روز شنبه سوم اسفند ماه با حضور هنرمندان، اصحاب رسانه و مدیران فرهنگی در تالار استاد ناظر زاده کرمانی برگزار می شود، دکتر قطب الدین صادقی به عنوان سخنران ویژه مراسم به ایراد سخن می پردازد، پخش تیزر جشنواره به کارگردانی علی رضا قانونی ، پخش فتو کلیپ از فعالیت های بنیاد اکبر رادی و دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی، اجرای قطعاتی از نمایش های مونولوگ و رادیو تئاتر جشنواره  و تقدیر از نمایشنامه نویسان و کارگردانان بخش مونولوگ جشنواره از بخش های دیگر این آیین است.

بر اساس این گزارش اهدای مدال اکبر رادی و دیپلم افتخار ، لوح سپاس و لوح تقدیر به برگزیدگان بخش مسابقه نمایش‌های رادیویی و رادیو تئاتر های بخش رادیو رادی توسط گروه داوران این بخش متشکل از دکتر بهروز محمودی بختیاری ، بهزاد فراهانی و رویا فلاحی ، اهدای دیپلم افتخار و نخستین نشان اکبر رادی به نمایش نامه نویس برگزیده بخش مسابقه نمایشنامه نویسی با حضور گروه داوران این بخش شامل :محمد چرم شیر، علی عابدی و مهدی کوشکی ، یادمان اکبر رادی با سخنان دکتر محمد جواد حق شناس، رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران، رونمایی از کتاب ارثیه باشکوه آقای گیل نوشته محمد ولی زاده از نشر بامدادنو  و پخش فیلم کوتاهی درباره اکبر رادی به کارگردانی کیوان مهرگان سایر بخش های آیین پایانی دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی را تشکیل می‌دهند.

همچنین اجرای موسیقی زنده توسط گروه کر و ارکسترفیلارمونیک "ایران" به رهبری علیرضا شفقی نژاد، کنسرت مایستر: آلوین آوانسیان، مدیرمسئول: افسانه جابری پایان بخش این مراسم است که گروه و ارکستر مذکور قطعات : هال لویا ( هندل) میهن( لوریس چکناواریان) رکوییم (دوورژاک) و ای‌ایران(روح الله خالقی) رابرای حاضران اجرا میکنند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اکبر رادی دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی بخش مسابقه نمایشنامه نویسی آیین پایانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۳۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه

هشت اثر از ایران به عنوان نامزد فهرست کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه معرفی شدند. 

به گزارش ایسنا، گروه جوایز کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه شورای کتاب کودک در جلسه داوری اسفندماه ۱۴۰۲ از میان آثار رسیده، هشت اثر را برای معرفی به دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) انتخاب کرد. 

 در بخش کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه:  

«افسانه نمکی» (کتاب حسی – لمسی) طراحی و اجرای ستاره اقتداری. این کتاب براساس روایتی از روستای کبودر آهنگ همدان بازنویسی شده. برای فعال کردن کودکان نابینا و کم‌بینا درحین خواندن کتاب از المان‌های معماری ایرانی  و ابزارهای سنتی استفاده شده است. 

«خاله می‌بافه من می‌پوشم» (کتاب حسی – لمسی) طراحی و اجرای سودا آزادی، نویسنده خط بریل ناصر مرادی. از ویژگی‌های کتاب راویت داستان توسط ﮐودکی نابیناست. از بافت‌های متنوع و حجم‌های گوناگون در ساخت اثر استفاده شده است. ظرافت اجرا و تنوع در بافت‌ها برای کودک با آسیب بینایی جذاب است. 

«روباه و زاغ» (کتاب حسی – لمسی) طراحی و اجرای سمانه نادری. بازسازی یک روایت کلاسیک  به شکل حسی - لمسی. استفاده از بافت‌های متنوع برای نمایش شخصیت‌ها و فضای داستان. ابتکار عمل در ساخت کتاب برای حرکت شخصیت‌ها به وسیله مخاطب.

 «من مترسکم ولی می‌ترسم» نویسنده احمد اکبرپور، تصویرگر مریم طهماسبی، انتشارات فاطمی، کتاب‌های طوطی. (اثر صوتی گروه جیکو، وابسته به کمیته خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) 

 «تو یک جهانگردی» نویسنده شهرزاد شهرجردی، تصویرگر غزل فتح الهی، انتشارات فاطمی، کتاب‌های طوطی. (اثر صوتی گروه جیکو، وابسته به کمیته خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) 

 «موزی که می‌خندید» نویسنده حمیدرضا شاه‌آبادی، تصویرگر حسن موسوی، انتشارات افق.(اثر صوتی گروه جیکو، وابسته به کمیته خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) 

در این سه اثر صوتی در کنار خواندن متن از موسیقی و جلوه‌های صوتی برای انتقال بهتر مفاهیم استفاده شده و برای شنونده‌ با آسیب بینایی فضایی ایجاد می‌کند که می‌تواند داستان و تصاویر کتاب را از طریق صدا در ذهن خود تصور کند. 

در بخش کتاب با شخصیت‌های معلول:   

 «جهان مال من است» نویسنده تهمینه حدادی، تصویرگر هاله قربانی، انتشارات فاطمی، کتاب‌های طوطی. داستان با روایتی ساده به جزئیاتی از تجربیات خیال‌انگیز کودکی می‌پردازد. شخصیت‌پردازی در متن پویاست و عدم آشکارسازی و عدم تمرکز بر معلولیت کودک دیده می‌شود. 

«ترسناک‌ترین کاری که تا حالا انجام دادی چه بوده؟» نویسنده سولماز خواجه‌وند، تصویرگر مرجان وفاییان، انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان. داستان با شخصیتی باورپذیر، به دور از کلیشه‌ها و با برانگیختن حس پذیرش معلولیت به موضوع ترس از دیدن و بینایی می‌پردازد. 
  
داوران گروه جوایز کودکان با نیازهای ویژه شورای کتاب کودک، مرضیه شاه کرمی، سوده کریمی، مرجان ریحانیان، ماندانا رضوی زاده، میترا مؤدب، فریبا کیهانی و طاهره بشیر هستند. مسعود طاهریان( عضو نابینای گروه‌ خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) نیز به عنوان مشاور در گروه حضور دارد. 

دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان هر دو سال یک بار فهرستی از کتاب‌های مناسب برای کودکان ویژه را به منظور ایجاد فرصت لذت از کتاب برای کودکان ویژه، تشویق ناشران و توسعه این نوع محصولات منتشر می‌کند. داوری نهایی در تورنتو کانادا برگزار می‌شود و آثار برگزیده در فهرست دوسالانه‌ای تحت عنوان کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه منتشر و در نمایشگاه کتاب کودک بولونیا ۲۰۲۵ به نمایش گذاشته می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «اکبر زنجانپور» در نوزدهمین دوره شب کارگردان تجلیل خواهد شد
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • معرفی نامزدهای دومین جشنواره «عروسک‌خونه»
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود