Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به عربستان در مصاحبه‌ای مدعی شد ایران نه فقط تهدیدی برای آمریکا بلکه برای کل جهان است و نباید در مقابل آن کوتاه آمد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به عربستان سعودی به مقامات این کشور در خصوص کوتاه آمدن در برابر ایران هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پامپئو در مصاحبه با روزنامه «تاون هال» مدعی شد: «رهبران این منطقه به‌طور بنیادین می‌دانند که قاسم سلیمانی تروریست بود که نه تنها صدها آمریکایی که از آن خبر داریم بلکه هزاران نفر از مردم خودشان را کشته بود. آن‌ها عمیقاً قدردان اقدام رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ هستند که فردی را کشت که در مرکزیت خشونت‌های این منطقه قرار داشت. آن‌ها قدردان کاری هستند که ما انجام دادیم».

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «آن‌ها (سران کشورهای منطقه) قدردان توانایی آمریکا در حمایت از موضعی بازدارنده هستند که اتخاذ کرده‌ایم و می‌دانند که اگر کوتاه بیاییم، اگر در مقابل امپریالیسم عقب برویم، از این رژیم انقلابی تئوکراتیک که جان مردم عادی را می‌گیرد، چه در اردن باشد چه بحرین یا اینجا در عربستان سعودی یا امارات، بدترین اتفاق ممکن رخ خواهد داد».

وی افزود: «آن‌ها (سران کشورهای منطقه) قدردان حضور ما، حمایت ما و تلاش ما به‌عنوان بخشی از این ائتلاف هستند، خواه در تنگه هرمز باشد یا در اروپا یا در اینجا بر روی زمین».

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: «تهدید ایران همچنان پا برجا است و نه فقط آمریکا بلکه تمام جهان باید هوشیاری، بازدارندگی و فشار بر رژیم ایران را ادامه دهند تا مردم ایران بتوانند در نهایت موفق شوند». پامپئو درباره تعریف خود درباره موفقیت مردم ایران توضیحی نداد.

ادعاهای پامپئو علیه دموکراسی در ایران در حالی بیان شد که روز گذشته (پنجشنبه) «برایان هوک» نماینده دولت آمریکا در امور ایران گفت:‌ «اعلام می‌کنم که آمریکا پنج مقام ارشد رژیم [ایران] را تحت فرمان اجرایی ۱۳۸۷۶ تحت تحریم قرار می‌دهد. این پنج مقام مانع از دسترسی مردم ایران به انتخابات مجلسی آزاد و منصفانه شدند».

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: عربستان سعودی آمریکا قاسم سلیمانی مایک پامپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شادا، "سید احسان خاندوزی" شامگاه سه‌شنبه (۷ فروردین ماه) در نشست مشترک با "محمد مهدی اسماعیلی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع تبیین شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) که در حاشیه بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد، اظهار داشت: به دلیل نقش و کار ویژه‌های چندگانه، نمایشگاه قرآن به یک محفل فرهنگی و معنوی ویژه تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: یک غفلت راهبردی پنهان در دهه‌های گذشته وجود داشته که آن منحصر کردن حوزه اداره امور به یک طبقه خاص از دیوان سالاران کشور بوده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه این رویکرد به طور روشن مغایر با ایده‌های بنیانگذارانه جمهوری اسلامی است، افزود: بر اساس فرمایشات امام خمینی و همچنین مهم‌ترین سند حقوقی کشور یعنی قانون اساسی، اداره امور باید به نحوی صورت گیرد که آحاد مردم، فرصت خودسازی معنوی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و مشارکت در رهبری کشور را پیدا کنند.

خاندوزی گفت: ما میراث‌دار یک انحراف جدی در اداره امور و سیاستگذاری‌ها در دهه‌های گذشته هستیم که آن انحراف نه تنها به فراهم کردن مشارکت مردم در مدیریت اقتصادی کشور اعتقادی ندارد، بلکه آن را مخل پیشبرد اهداف و منافع خود می‌داند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: به همین جهت ساختار‌هایی را در دهه‌های اخیر شکل داده‌اند که به واسطه آنها انگیزه مشارکت مردم در امور اقتصادی کشور و سایر حوزه‌ها کاهش یابد.

وی اظهار داشت: نهاد سازی‌هایی که در طول دهه‌های گذشته انجام شده برای این بوده که عامه مردم را کم توجه و بی‌تفاوت کرده و آنها را در موضع دفع قرار دهند و فضا را برای مشارکت آنها ایجاد نکرده و حتی سنگ‌اندازی کنند.

وی خاطرنشان کرد: در نتیجه این اقدامات با طیف گسترده‌ای مواجه هستیم که اساساً انگیزه و تمایلی برای مشارکت در اداره کشور ندارند.

خاندوزی ادامه داد: نهاد سازی‌های نادرستی که در گذشته انجام شده هزینه مشارکت را بالا برده و مانع نقش آفرینی مردم شده است.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: در نتیجه این اقدامات، ظرفیت‌های گسترده انسانی فکری و سرمایه‌های خرد به حاشیه رانده شده است، در حالی که این ظرفیت‌ها و سرمایه‌ها می‌توانستند در اداره کشور نقش آفرینی کنند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم گفت: با تاکید رئیس جمهور بر اجرای سند تحول دولت، تلاش‌هایی در دو سال گذشته برای بازگرداندن امور به سوی مردم و مشارکت آنها در اداره کشور انجام شد.

خاندوزی خاطرنشان کرد: تلاش شده است با روش‌های مختلف موانع مشارکت زدوده شده و هزینه‌های مشارکت ۸۵ میلیون نفری در ساخت اقتصاد کاهش یابد.

وی افزود: در عرصه اقتصاد، جلوه تحول این است که بسیاری از اموری که مردم از آن مطلع نبودند و سال‌های طولانی در نهانخانه‌ها باقی مانده بودند در دولت سیزدهم درهایشان گشوده شد تا بدین ترتیب مردم از اطلاعات آنها آگاهی یابند.

خاندوزی با بیان اینکه تلاش کردیم مردم بدانند که بدهکاران بانکی چه افراد و شرکت‌هایی هستند، اضافه کرد: بر اساس اطلاعات منتشر شده مردم دانستند که بیشترین میزان چرخش مالی در چه بخش‌هایی صورت گرفته است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: اطلاعات ارزشمندی از شرکت‌های دولتی وجود داشت که به دلیل قرار گرفتن در نهان خانه‌ها کسی از آنها مطلع نبود، به طوری که مشخص نبود که از محل دارایی‌های مردم چه میزان زیان توسط این شرکت‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: برای اولین بار اطلاعات مربوط به حوزه عمومی اقتصاد که حق عموم مردم است را منتشر کردیم.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: البته این اقدامات تازه اول کار است ما تلاش می‌کنیم پس از این بتوانیم مسیر‌های نظارت عمومی و پاسخگو کردن مدیران را هموار کنیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه گام دوم اقدامات مجاز کردن مردم عامه مردم برای نقش آفرینی بیشتر بود، ادامه داد: در گذشته آنها باید التماس کرده یا رشوه می‌دادند تا بتوانند سرمایه خود را وارد یک حوزه اقتصادی کرده و پروژه‌ای را اجرا کنند، اما با فعال سازی درگاه ملی مجوز‌ها این مشکلات برطرف شد.

وی گفت: در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) که خیرین با رئیس جمهور جلسه داشتند پیشنهاد دادند که به دلیل دستاورد دولت در تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، آنها نیز بتوانند مجوز انجمن‌های خیریه را از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اخذ کنند.

خاندوزی ادامه داد: با تسهیلات صورت گرفته شرایط برای ورود صد‌ها هزار جوان و شرکت به عرصه کار فراهم شده است.

وی ادامه داد: گام سوم اقدامات مربوط به بخش‌هایی است که مالکیت و نظارت داشتند، اما امکان مدیریت برای آنها فراهم نبود.

خاندوزی افزود: شرکت‌های سهام عدالت دارای ۵۰ میلیون سهام‌دار بودند که که فقط در پایان سال اطلاعاتی از آنها منتشر می‌شد، اما این ۵۰ میلیون نفر هیچ نقشی در مدیریت آنها نداشتند.

وی افزود: برای اولین بار در شورای عالی بورس با همکاری بخش تعاون کشور زمینه‌ای فراهم شد تا کانون‌های سهام عدالت خودشان از بین افراد صاحب صلاحیت و از طریق ساز و کار پایین به بالا نمایندگان خود را برای تصدی صندلی‌های مدیریتی این شرکت‌ها انتخاب کنند.

خاندوزی ادامه داد: انتخابات مجامع استانی دو استان پیش از نوروز برگزار شد و قرار است تا پایان نیمه نخست امسال در ۲۹ استان دیگر نیز این انتخابات برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در نتیجه تغییر رویکرد مدیریتی که در دولت سیزدهم رخ داده بتوانیم یک شرایط جدید در نوع تعامل سرمایه‌گذاران با سیاستگذاران و نظام اقتصادی کشور فراهم کنیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه ضلع دیگر اقدامات مربوط به اصلاح فرهنگ اقتصادی و مناسبات بین اقتصاد و فرهنگ است، گفت: اصلاح فرهنگ اقتصادی بخش دولتی و دیوان سالاری مقدم بر اصلاح فرهنگ عامه مردم است، زیرا اثرگذاری بیشتری دارد.

خاندوزی افزود: بنابراین ما تمرکز خود را بر این قرار دادیم که مدیران و سیاستگذاران اقتصادی کشور خودشان با نگاه متفاوت، انتخاب‌های متناسب با فرهنگ انقلاب اسلامی و متناسب با شرایط تحریم اتخاذ کنند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در این راستا اصلاح فرهنگ دیوان سالاری اقتصادی کشور را در دستور کار قرار دادیم تا نوع مناسبات و ارزش‌هایی که باعث می‌شود مدیران با زد و بند و شیوه‌های نادرست ارتقا یابند اصلاح شود.

وی با بیان اینکه در گام بعد به سراغ اصلاح لایه فرهنگ اقتصادی عامه مردم رفتیم، گفت: متاسفانه بسیاری از ابزار‌هایی که می‌توانستیم برای اصلاح این فرهنگ استفاده کنیم تاکنون استفاده نکرده بودیم.

خاندوزی اضافه کرد: برای اصلاح فرهنگی باید علاوه بر ابزار‌های فرهنگی از ابزار‌های اقتصادی و نهاد سازی‌های سیاسی نیز استفاده کنیم؛ دلیل اینکه در برخی جوامع، فرهنگ اقتصادی قانونمند و منضبطی وجود دارد به دلیل بستر‌هایی است که در آن جامعه فراهم شده است.

وزیر اقتصاد گفت: ما باید از ابزار‌های بیرونی همچنین ابزار‌های بومی شده برای خلق ارزش‌هایی مانند تولید بیشتر، کار بیشتر و صادرات بیشتر بهره بگیریم.

وی با بیان اینکه تولید و صادرات در کشور باید مورد تکریم قرار گیرد، اضافه کرد: افراد تولید کننده و فاتحان بازار‌های سایر کشور‌ها باید مورد تکریم قرار گرفته و فرهنگ مصرف تولیدات داخلی و ملی نیز تقویت شود.

وزیر اقتصاد یادآور شد: در سال‌های گذشته از مسائل فرهنگی در طرح‌ها تعبیه شود..

دیگر خبرها

  • هشدار جدی مقام بلندپایه نظامی ایران به دشمنان؛ در جنگ نرم و فضای مجازی دستتان را کوتاه می کنیم
  • سفر امیر عبداللهیان به عشق‌ آباد
  • وزیر امور خارجه در راه ترکمنستان
  • امیرعبداللهیان به ترکمنستان می‌رود
  • بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود
  • دیدار سفیر ایران با معاون وزیر خارجه عربستان
  • رایزنی سفیر ایران با معاون وزیر خارجه عربستان
  • هشدار آلمان به اسرائیل در خصوص حمله جدید | مردم نمی توانند به یکباره ناپدید شوند
  • ملت یمن در برابر تجاوزگیری به رهبری آمریکا ایستادند
  • تغییر سیاست آمریکا در برابر رژیم اسرائیل/ نقش جمهوری اسلامی ایران در ثبات منطقه قابل تقدیر است