Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@21:09:55 GMT

آخرین وضعیت جسمی محمدرضا شجریان

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۴۰۵۲

آخرین وضعیت جسمی محمدرضا شجریان

آفتاب‌‌نیوز :

عضو هیات مدیره بیمارستان جم تهران گفت: در حال حاضر استاد شجریان بی هوش بوده و به دستگاه تنفس مصنوعی متصل است. به هیچ عنوان دستگاه‌های تنفسی از وی قطع نمی‌شود و شرایط او نسبت به شب گذشته پایدارتر است.

مهرداد بهلولی عصر جمعه در گفت‌وگو با ایرنا درباره آخرین وضعیت استاد محمدرضا شجریان بیان کرد: استاد شجریان روز گذشته (پنجشنبه) با دیسترس شدید تنفسی و در حالت بسیار نامناسبی به وسیله آمبولانس به اورژانس بیمارستان جم منتقل شد و همان لحظه لوله تنفسی برای وی گذاشته و به آی سی یو منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فشارها و شرایط استاد شجریان بسیار نامناسب بود. پست توییتری همایون شجریان نیز به خاطر همین شرایط دیشب استاد شجریان بود.

وی ادامه داد: نیم ساعت قبل نزد استاد شجریان بودم. شرایط ایشان از دیشب بهتر شده، اما هنوز پایدار نیست. داروهایی که به وی دادیم را کمتر کردیم و شرایط او نسبت به دیروز حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بهتر شده، اما شرایط عمومی استاد شجریان جالب نیست.

بهلولی درباره شایعه‌های مطرح شده در مورد قطع دستگاه تنفسی از استاد شجریان تا فردا اظهار کرد: موضوع مطرح شده در زمینه قطع دستگاه‌های تنفسی به هیچ عنوان صحت ندارد و کذب است. ما تا لحظه آخر تلاش می‌کنیم و به هیچ عنوان حق قطع دستگاه تنفسی را نداریم. این شایعه به این دلیل ایجاد شد که یکی از خبرنگاران با یکی از همکاران مصاحبه کرد و همکار ما در مقابل سوالی گفت که حاضرم قلب خود را به جای قلب استاد شجریان بگذارم، اما دستگاه قطع نشود. این موضوع به این طریق مطرح و وارد شده است. در حالی‌که ما حق قانونی و انسانی این کار را به هیچ عنوان نداریم.

عضو هیات مدیره بیمارستان جم تهران بیان کرد: احتمال ترخیص استاد شجریان در روزهای آتی خیلی زیاد نیست، اما احتمالش وجود دارد.

خبرگزاری ایسنا نیز در همین باره نوشته است: امروز (جمعه، دوم اسفند) خبرهایی در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها درباره وضعیت سلامتی محمدرضا شجریان منتشر شد که ایسنا برای اطلاع از صحت و سقم خبر با حسن عباسی، از پزشکان معالج وی گفت‌وگویی انجام داد.

عباسی اظهار کرد: در حال حاضر استاد شجریان وضعیت جسمانی خوبی دارند.

او همچنین در این گفت‌وگو که عصر جمعه انجام شد، تاکید کرد: استاد امروز به مراتب بهتر از دیروز هستند. ایشان مکرر بستری و ترخیص می‌شوند و بنده و بستگان ایشان خواهش می‌کنیم که هر بار این خبر رسانه‌ای نشود. بنده و تمام همکاران شبانه‌روز در خدمت ایشان هستیم و متخصصان مختلف، خدمات گوناگون را انجام می‌دهند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فضای مجازی رسانه ها شجریان استاد شجریان هیچ عنوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۴۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • چرا خلبانان و مهمانداران نمی‌توانند به خودشان عطر بزنند؟
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • مودریچ: خیلی خوشحالیم، برد حق ما بود
  • آخرین وضعیت تردد کامیون ها در گمرک مرزی آستارا | تردد به حالت عادی برگشت
  • اجرای طرح واکسیناسیون علیه عفونت تنفسی و گوش در بوشهر
  • تصویرِ سندِ ساواک: هدیه‌ی پدر علی شریعتی، به‌محمدرضا شریفی‌نیا