Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اکنون پیگیر و در حال رایزنی با مجلس شورای اسلامی برای قانون دائمی شدن احکام محاسبه نرخ صفر مالیات بر ارزش افزوده در بخش حمل‌ونقل ریلی در برنامه هفتم توسعه هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، «سعید رسولی» یادآور شد: پیشنهاد تایید نرخ صفر مالیاتی برای خدمات حمل‌ونقل ریلی تا پایان برنامه ششم توسعه و قرار گرفتن در برنامه هفتم‌ توسعه نیز مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: براساس برنامه ششم توسعه در اجرای سیاست‌های بند ۲۴ و ۲۵ مبنی بر توسعه حمل‌ونقل ریلی دولت اهتمام دارد، احکامی را به مجلس پیشنهاد کند و مجلس نیز ضمن رسیدگی به این احکام، بندهایی را اضافه کرد.

 

مدیرعامل راه آهن اضافه کرد: یکی از این احکام محاسبه نرخ صفر برای مالیات بر ارزش‌افزوده در حمل‌ونقل ریلی بود که به تصویب رسید و سرانجام پس از برگزاری چند جلسه کارشناسی با سازمان امور مالیاتی، رأی معاونت حقوقی رییس‌جمهوری در این زمینه صادر و ابلاغ شد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه «این قانون هم‌اکنون عملیاتی است» گفت: برپایه اجرای این قانون ۹ درصد مالیات بر ارزش‌افزوده به‌طورکلی از سبد هزینه خدمات دهندگان حمل‌ونقل ریلی کاسته شده که این امر موجب نزدیک شدن به مزیت رقابتی ریل می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت راه‌آهن تصریح کرد: این قانون برای مجموع خدمات حمل‌ونقل ریلی دیده شده بود، اما تفسیری که از خدمات حمل‌ونقل ریلی شد فقط شامل حمل‌ونقل بار بود،  اکنون این قانون عملیاتی است.

 

رسولی خاطرنشان کرد: آنچه امروز خواسته شرکت‌ راه‌آهن و شرکت حمل‌ونقل ریلی کشور است، توسعه مبنی بر اولویتِ ‌بخشِ ریلی در توسعه‌ حمل‌ونقل و ایجاد مزیت رقابتی برای آن است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: محاسبه نرخ صفر برای مجموعه خدمات حمل‌ونقل ریلی با حمل‌ونقل جاده‌ای در شرایط برابری قرار می‌گیرند و سپس می‌توانند در شرایط برابر در موارد دیگر به رقابت با یکدیگر بپردازند.

 

مدیرعامل راه‌آهن تاکید کرد: خواسته این شرکت، قرار گرفتن در برنامه هفتم توسعه و لحاظ شدن درقانون دائمی است که در حال پیگیری و رایزنی با مجلس شورای اسلامی هستیم.

 

چندی پیش فرهنگ طلوعی رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی با ارسال نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خواستار تایید نرخ صفر مالیاتی برای شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی تاپایان برنامه ششم توسعه شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: قطار راه آهن خط راه آهن راه آهن خدمات حمل ونقل ریلی مجلس شورای اسلامی راه آهن نرخ صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • دلیل توقف قطار افغانستان _ترکیه / تکذیبیه مسئولین راه آهن از سر بی اطلاعی بود+فیلم
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال