Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذر محرابی با اشاره به موفقیت فیلم‌های اجتماعی در سال‌های اخیر تأکید کرد که سرگرم‌کننده بودن فیلم‌ها در اکران نوروزی مهم است اما سرگرم‌کننده بودن لروزماً به معنی کمدی بودن نیست.

آذر محرابی منتقد سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: با توجه به اینکه سرگرمی یک اصل جدایی‌ناپذیر در سینما و از اولویت‌های اصلی مخاطبان برای انتخاب فیلمی است که می‌خواهند در سینما ببینند، باید در انتخاب فیلم‌های اکران نوروز نیز جنبه سرگرم‌کننده بودن آثار مدنظر قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرابی خاطرنشان کرد: گروه‌های سینمایی مختلف در ایام نوروز سعی دارند آثار اصطلاحاً بفروش خود را اکران کنند و آثار بفروش نیز فیلم‌هایی هستند که جذابیت بالایی داشته و می‌توانند مخاطبان خود را سرگرم کنند. این نگاه که آثار سرگرم‌کننده قطعاً کمدی هستند، تصور غلطی است و طی سال‌های اخیر شاهد فروش فیلم‌های اجتماعی نیز بودیم و حتی بسیاری از فیلم‌های اجتماعی از فیلم‌های کمدی موفق‌تر عمل کردند.

او افزود: امروز جامعه ما از لحاظ روحی شرایط مساعدی ندارد و ما در حال سپری کردن روزهای بسیار سختی هستیم. سینما نیز یکی از گزینه‌های مردم برای رسیدن به آرامش است که مردم در بسیاری مواقع برای رسیدن به آرامش، به سینما پناه می‌برند، این شرایط باعث شده تا بسیاری از فیلمسازان که شاید گیشه اولویت اصلی‌شان نبوده نیز بیش از هر چیز به گیشه و فروش فیلمشان توجه کنند. یکی از این فیلمسازان مصطفی کیایی است که همیشه در گیشه آثارش موفق بوده اما هیچگاه فیلمش را صرفاً برای موفقیت در گیشه نساخته و می‌بینیم که «مطرب» اینگونه نیست و اثری است که فقط برای موفقیت در گیشه ساخته شده است.

این منتقد در پایان اظهار داشت: متأسفانه وضعیت اقتصادی رویکرد کارگردان‌ها را تغییر داده و توجهات به کیفیت هنری آثار از بین رفته و بیش از هر چیز به نکاتی توجه می‌شود که می‌تواند به فروش فیلم در گیشه کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اکران نوروزی سینما کمدی سرگرم کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۷۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان

۶۷ درصد از فروش کل سینمای ایران در فروردین ماه ۱۴۰۳ مربوط به ۴۰ سینمای اول کشور در این ماه بود و جمع کل فروش این سینما‌ها بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان اعلام شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ۶۷ درصد از فروش کل سینمای ایران در فروردین ماه ۱۴۰۳ مربوط به ۴۰ سینمای اول کشور در این ماه بود و جمع کل فروش این سینما‌ها بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان اعلام شد.

براساس این گزارش، پردیس سینمایی «کوروش» تهران با فروش بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومان، پردیس سینمایی «ایران‌مال» تهران با فروش بیش از ۸ میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان، پردیس سینمایی «آزادی» تهران با فروش بیش از ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان در جایگاه اول تا سوم قرار دارند.

دیگر خبرها

  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • ماجرای جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • تاخت و تاز سینمای ژاپن در چین
  • فیلم سینمایی آپاراتچی ،روایتی از سینما برای سینما