Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی غفوری مقدم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باتوجه به تجربیات هر سال به منظور تنظیم بازار شب عید سیاست‌هایی در ۲ بخش توزیع کالاهای اساسی و افزایش اقدامات نظارتی در سطح بازار اتخاذ و اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا اقدامات نظارتی از سوی بازرسان این سازمان با همکاری بازرسان اتاق اصناف و اتحادیه‌ها و همکاری نهادهایی مانند تعزیرات حکومتی، مراکز بهداشت، پلیس آگاهی و برخی نهادهای مرتبط دیگر در استان در حال انجام است که تا ۱۵ اسفند ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در خصوص توزیع کالاهای اساسی به قیمت مصوب، ذخایری در زمینه شکر، برنج، گوشت و برخی اقلام دیگر از سوی ستاد تنظیم بازار کشور برای این استان در نظر گرفته شده که بخش عمده‌ای از آن تخصیص یافته است.

غفوری مقدم افزود: در حال حاضر ۸۰۰ تن گوشت قرمز منجمد به خراسان رضوی اختصاص یافته است که توزیع ۱۵۰ تن از این میزان به قیمت هر کیلوگرم ۴۰۰ هزار ریال در شبکه‌های مورد نظر در مشهد توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: توزیع باقی سهمیه گوشت نیز در اواخر اسفند ماه و اوایل فروردین ماه سال آینده انجام خواهد شد.

وی گفت: کالاهای اساسی با قیمت مصوب در مناطق محروم و کم برخوردار از طریق فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای توزیع می‌شود.

غفوری مقدم افزود: سهمیه مناسبی از برنج پاکستانی و برنج هندی برای توزیع در اواخر اسفند ماه و اوایل فروردین ماه برای خراسان رضوی در نظر گرفته شده که توزیع برنج پاکستانی به قیمت هر کیلو ۸۹۰ هزار ریال خواهد بود.

وی ادامه داد: توزیع چهار هزار تن شکر طرح تنظیم بازار نیز به قیمت هر کیلوگرم حداکثر ۵۰ هزار ریال در بخش‌های صنعت و صنوف خراسان رضوی آغاز شده است.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ و مقدار آن در بازار خراسان رضوی مناسب است گفت: با این حال ۸۰۰ تن گوشت منجمد مرغ به قیمت مصوب طرح تنظیم بازار برای استان در نظر گرفته شده است که در صورت نیاز توزیع خواهد شد.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره را جزو برنامه‌های طرح تنظیم بازار ذکر کرد و افزود: این نمایشگاه نیمه دوم اسفند در مشهد برپا می‌شود.

وی ادامه داد: به سایر شهرستان‌های خراسان رضوی نیز اعلام شده است در صورت برخورداری از امکانات و فضای مناسب، نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره را برپا کنند.

وی گفت: در تلاش هستیم بخشی از کالاهای اساسی طرح تنظیم بازار خراسان رضوی در نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره عرضه شود.

برچسب‌ها قیمت کالا ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قیمت کالا ستاد تنظیم بازار قیمت کالا ستاد تنظیم بازار طرح تنظیم بازار کالاهای اساسی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • امروز ۴ اردیبهشت؛ قیمت ریال عربستان در بازار آزاد
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • خبر‌هایی از عرضه کالاهای تنظیم بازار در بیارجمند
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود