Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@22:45:16 GMT

تاثیر زعفران از افسردگی تا آلزایمر و اختلالات روانی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۱۲۳۳

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر الهام خداوردی با اشاره به طراحی و ساخت داروی کروسینا با استفاده از ماده موثره زعفران توسط محققان این مرکز اظهار کرد: خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری از مهمترین ویژگی های این دارو به شمار می رود.

وی با بیان اینکه این دارو از سال ۹۴ با دریافت پروانه تولید وارد بازار شده است، خاطر نشان کرد: کروسین بعنوان یک مکمل دارویی دارای خاصیت ضد افسردگی و شادی آور است و در مطالعات بالینی اثرات بارز درمانی کروسین بر افسردگی، اضطراب و سلامت روانی بیمار در مقایسه با دارونما به اثبات رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مطالعات بالینی مختلف که در گذشته و حال بر روی زعفران و کروسین انجام شده خواص درمانی متعددی را برای این دارو به اثبات رسانده است، تصریح کرد: کروسینا از منشاء زعفران بدست می آید و اصلی ترین آنتی اکسیدانت زعفران به شمار می رود و بسیاری از خواص درمانی زعفران به این جزء نسبت داده می شود .از جمله این خواص می توان به اثر درمانی آن در آلزایمر و بهبود حافظه، افزایش قوای بینایی در سالمندان، پیشگیری و درمان اختلالات شبکیه چشم در بیماران دیابتی، پیشگیری و کنترل سرطان، درمان اختلالات جنسی، کنترل و تنظیم قند خون اشاره کرد.

رییس مرکز تحقیقات دارو رسانی هدفمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به مطالعات بالینی گفت: قرص کروسینا توانست در مدت سه ماه میزان HbA۱C بیماران دیابتی را کاهش داده، از التهاب شبکیه چشم کاسته و میزان دید بیمار را افزایش دهد.

وی تهیه فرمولاسیون سامانه های دارورسانی کارآمد در درمان بیماری‌های مختلف مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و ... را الویت های پژوهشی این مرکز برشمرد و خاطر نشان کرد: تهیه فرمولاسیون سامانه های دارورسانی کارآمد، با رهش اصلاح شده و هدفمند در درمان بیماری‌های مختلف بالاخص بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان، بیماری‌های دستگاه تنفسی و تهیه فرمولاسیون سامانه های دارورسانی کارآمد، با رهش اصلاح شده و هدفمند در درمان بیماری‌های سیستم اعصاب مرکزی، دیابت و انواع بیماری‌های التهابی از جمله اولویت های پژوهشی این مرکز به شمار می رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زعفران افسردگی آلزایمر اختلالات روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۱۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی

دکتر مریم مشهود رئیس اداره دارو سنتی اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر تبلیغات تهیه کرده و بدون بررسی کیفیت، به صورت مستقیم برای بیمار تجویز یا مصرف می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: این کار خلاف مقررات بوده و همانند دیگر دارو‌ها و کالا‌های سلامت که هیچ پزشکی اجازه ندارد خود به صورت مستقیم اقدام به تهیه و تجویز و مصرف برای بیمار کند، زالو هم مانند دارو و سایر ملزومات پزشکی باید از طریق داروخانه تهیه شود و سپس در زنجیره مصرف قرار گیرد.

مشهود همچنین در رابطه با خطرات تهیه زالو از مسیر‌های غیرقانونی و بی‌ضابطه نیز اظهار کرد: زالویی که خارج از زنجیره سلامت و تأمین سازمان غذا و دارو تهیه می‌شود ممکن است که از زالو‌های صید شده در تالاب‌ها و مرداب‌ها بوده و یا زالویی باشد که پس از مصرف بر روی یک بیمار به درستی معدوم نشده و به طبیعت بازگشته باشد.

وی ادامه داد: چنانچه بیمار قبلی که زالودرمانی کرده دارای بیماری‌های عفونی مسری مانند ایدز، هپاتیت یا سایر بیماری‌های قابل انتقال باشد، زالو‌های صیدشده می‌توانند این بیماری‌ها را به افراد دیگر منتقل کند.

رئیس اداره دارو سنتی خاطرنشان کرد: با توجه به دستورالعمل‌های ثبت شده در سایت سازمان غذا و دارو، تنها ۲ روش استفاده از الکل ۷۰ درصد و فریز کردن در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد برای معدوم‌سازی زالوی مصرف‌شده قابل قبول است.

مشهود گفت: در مواردی دیده شده که زالوی مصرفی را در آب نمک یا نمک گذاشته و پس از قی کردن زالو به اشتباه فرد استعمال‌کننده تصور می‌کند که زالو از بین رفته در حالی که اینطور نیست و در صورتی که معدوم نشود، در طبیعت دوباره به چرخه باز می‌گردد و می‌تواند عامل انتقال بیماری‌ها باشد.

دیگر خبرها

  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است
  • افرادی که این اختلالات را دارند بیشتر افسرده می شوند
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟
  • هشدار؛ انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی