Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین نتایج شمارش آراء انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی استان گیلان در "یازده" حوزه انتخابیه، در حالی اعلام می‌شود که تنها 2نماینده مجلس توانست بار دیگر به بهارستان راه پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، یازدهمین دوره انتخابات مجلس در گیلان از ساعت 8 صبح روز جمعه 2اسفند آغاز و ساعت 23 به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس آخرین نتایج غیررسمی شمارش آراء انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی استان گیلان در "یازده" حوزه انتخابیه،  اعلام می‌شود.

با بررسی نتایج تاکنون نماینده 11 حوزه انتخابیه مشخص شدند.

بنا بر این گزارش در آستارا، غلامرضا مرحبا، در آستانه اشرفیه، محمدعلی رمضانی دستک، در لاهیجان و سیاهکل، رسول فرخی، در حوزه انتخابیه رودسر و املش محمد صفری، در انزلی احمدنیامالی، در لنگرود پرویز محمدنژاد، در صومعه سرا کاظم دلخوش، در مهرداد گودرزوند چگینی، در حوزه انتخابیه شفت و فومن، خلیل بهروزی فر  و در حوزه انتخابیه تالش، ماسال، رضوانشهر حسن محمدیاری موفق شدند به بهارستان راه پیدا کنند.

در حوزه انتخابیه رشت نیز آقایان، کوچکی نژاد، آقازاده و احمدی سنگری نیز توانستند با کسب ۲۰درصد آرا به بهارستان راه پیدا کنند

 

حوزه انتخابیه آستارا

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی ۱

غلامرضا مرحبا

  10,200 غیرقطعی مستقل 2

اسد معانی

  9,700 غیرقطعی اصولگرا. جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت گیلان 3

ولی داداشی

  8,800 غیرقطعی مستقل                    

 

حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

محمد علی رمضانی دستک

  16,310 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 2

ریحانه احمدی دهکا

  15,186 غیرقطعی  مستقل                              

 

حوزه انتخابیه انزلی

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

احمد دنیامالی

  16,735 غیرقطعی اصلاح طلب 2

حسن خسته بند

  8,256 غیرقطعی     حسن دادرس 3,284 غیرقطعی                      


حوزه انتخابیه تالش، ماسال و رضوانشهر

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

حسن محمدیاری

  31,500 غیرقطعی مستقل 2

محمود شکری

  25,500 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 3

علی فتح اللهی

  24,500 غیرقطعی مستقل 4

محمد رضا سلامی

  19,000 غیرقطعی            

 

حوزه انتخابیه رشت

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

جبار کوچکی نژاد

  50.685 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 2 آقازاده 47057 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 3

محمدرضا احمدی سنگری

  33.992 غیرقطعی اصولگرا 4 ولی الله عظمتی 32.194 غیرقطعی اصولگرا  

سیدرضا مطهری

  19774 غیرقطعی اصولگرا

 

حوزه انتخابیه رودبار

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

مهرداد گودرزوند چگینی

  15,439 غیرقطعی مسنقل 2

منوچهر جمالی

  6,276 غیرقطعی اصلاح طلب 3

امین بابایی

  6,700 غیرقطعی   4 محمدمیرزایی 7,274 غیرقطعی   5 کاظم ارجمندی 6,454 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

 

حوزه انتخابیه رودسر

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

محمد صفری

  19,174 غیرقطعی اصولگرا 2

اسدالله عباسی

  16,232 غیرقطعی اصولگرا 3

نظر علی علیزاده

  8,939 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب                    

 

حوزه انتخابیه فومن و شفت

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

خلیل بهروزی فر

  47,851 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 2

ناصر عاشوری

  27,973 غیرقطعی مستقل                              

 

حوزه انتخابیه صومعه سرا

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

سید کاظم دلخوش اباتری

  28,170 غیرقطعی مستقل 2

محمدتقی رنجبر چوبه

  24,034 غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب                              

 

حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

ذبیح الله نیکفر

  ۱۸۲۱۱ غیرقطعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 2

رسول فرخی

  ۱۸۶۳۷ غیرقطعی   3

سلمان زارع

  4,034 غیرقطعی                      

 

حوزه انتخابیه لنگرود

ردیف نام کاندیدا تعداد رای قطعی/غیرقطعی گرایش سیاسی 1

پرویز محمد نژاد

  22,633 غیرقطعی اصولگرا /شورای ائتلاف نیروهای انقلاب 2

مهرداد لاهوتی

  22,408 غیرقطعی فراکسیون امید                              

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حوزه انتخابیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام موحدی دادستان کل کشور با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ۱۱ اسفند سال گذشته اظهار داشت: مردم ایران زیر بمباران تبلیغاتی دشمنان، آگاهانه و با احساس مسئولیت در پای صندوق‌های رأی حضور یافته و بحمدالله انتخابات در امنیت کامل برگزار و مقدمات تشکیل مجلس بعدی را فراهم ساختند.
وی گفت: این امنیت با لطف خدا و با تلاش تمام نیرو‌های انتظامی، اطلاعاتی و بسیج مردمی حاصل گردید که جای تقدیر از همه دست اندرکاران این حوزه دارد.
رئیس ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی افزود: در انتخابات اخیر شاهد یک همکاری و هماهنگی خوب بین مسئولان مختلف دستگاه‌های ذی‌ربط در سراسر کشور بودیم و بحمدالله این تجربه هم به تجربیات قبل افزوده شد.
موحدی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای در دبیرخانه ستاد مرکزی را داده و گفت: ما در بخش‌هایی در حال نظام‌سازی هستیم و اگر نقاط ضعفی در بخشی از کار‌ها باشد باید با همفکری آن را رفع نمود. برخی از ضعف‌ها و اشتباهات شاید اجتناب‌ناپذیر باشد که باید آنها را برای آینده رفع کنیم؛ لذا پیشنهاد می‌کنم در دبیرخانه، کمیته‌ای تشکیل شود و با گرفتن گزارش آماری و تحلیلی به بررسی نقاط ضعف و نقاط قوت پرداخته شود. سپس از همه موارد گزارش جامعی تهیه و به بخش‌های مختلف ارائه گردد تا برای انتخابات بعدی از تجربیات کسب شده استفاده شده و آسیب‌ها کاهش یابد.
موحدی ادامه داد: با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی در این خصوص بودیم. همچنین با توجه به قانون شفافیت مالی تا حدودی از اسراف و تبذیر جلوگیری شد.
وی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات در برخی استان‌ها تصریح کرد: در حوزه‌هایی که انتخابات به دور دوم کشیده شده است باید ستاد‌های استانی و شهرستانی کماکان فعال باشند و به وظیفه نظارتی خود عمل کنند. پیش‌بینی ما این است که در این دوره مشارکت مردمی بیشتر باشد، چرا که حلقه رقابت تنگتر شده و انتخاب کاندیدا‌ها آسان‌تر است. در خیلی از حوزه‌ها از جمله تهران هم دستگاه‌های الکترونیکی مستقر می‌شود و زمان کمتری برای رأی دادن صرف خواهد شد.
دادستان کل کشور خطاب به دادستان‌های سراسر کشور عنوان کرد: به تخلفات مهم در شعب ویژه، با سرعت رسیدگی کرده و در مواردی که قانون تکلیف کرده یا اجازه می‌دهد در حد لزوم اطلاع‌رسانی مناسب صورت پذیرد. چراکه اینگونه اقدام کردن در قانون‌مندتر شدن جامعه اثرگذار بوده و به ارتقاء نظم عمومی و امنیت روانی جامعه کمک می‌کند.
موحدی در ادامه این جلسه به وظایف و اختیارات منتخبین در قانون اساسی هم اشاره کرده و گفتند: اصل ۷۱ تا ۹۰ قانون اساسی به اختیارات نمایندگان پرداخته است و می‌توان گفت بسیاری از امور داخلی و خارجی کشور با اجازه و تصویب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی رقم می‌خورد. به عبارتی مجلس حق دارد در تمام امور کشور قانون وضع کند.
وی تصریح کرد: باید دانست که یک نماینده مجلس صرفا نسبت به حوزه انتخابیه خود تکلیف ندارد؛ بلکه او در واقع نماینده کل ملت ایران است؛ لذا اینکه امام خمینی (ره) فرمود: "مجلس در رأس امور است" یک حقیقت است و نیز اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: «مجلس باید ریل گذاری کند و مشکلات را حل کند» کاملا انتظار به حقی است.
رئیس ستاد مرکزی پیشگیری از تخلفات انتخاباتی خاطرنشان کرد: امروز مردم چشم به اقدامات منتخبین خود در مجلس شورای اسلامی دوخته‌اند. البته که مجلس فعلی هم نباید در این مدت باقیمانده از عمر خویش تعطیل و نیمه تعطیل شود، بلکه باید فعالیتش چند برابر شده و لوایح و طرح‌های عقب مانده را در حد امکان بصورت جهادی پیگیری کرده و به سامان برساند تا دین خود را به ملت و خانواده شهدا ادا نماید.
دادستان کل کشور ادامه داد: منتخبین کنونی هم باید تا زمان تشکیل مجلس بعدی با همفکری و شناخت مسائل و موضوعات مرتبط، مشکلات موجود را بررسی و در جهت تحقق شعار سال جاری یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» برای حل مشکلات کشور طرح و ایده داشته و با آمادگی کامل وارد مجلس شده و فرصت خدمتگزاری به مردم را ازدست ندهند.
وی در پایان گفت: مردم عزیز کشورمان از منتخبان خود انتظارات مهم و مختلفی دارند؛ لذا در جنگ اقتصادی تحمیلی کنونی درنگ و فوت وقت اصلا جایز نیست.
گفتنی است در ادامه این جلسه، نمایندگان وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، معاون سیاسی و امنیتی دادستان کل، مدیرکل امور مجلس قوه قضائیه و سایر اعضا به ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری انتخابات پرداخته و برای هرچه بهتر برگزار شدن دور دوم انتخابات، پیشنهادات خود را مطرح کردند.
همچنین اصغر جهانگیر دبیر ستاد مرکزی پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی، گزارشی از روند طی شده در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ و برنامه‌های دبیرخانه برای دور دوم انتخابات ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس دفتر سیاسی حماس
  • وزیر کشور: مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم در 8 حوزه انتخابیه، تمام الکترونیک برگزار خواهد شد
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • شریعتی: پایگاه رأی قالیباف در انتخابات شرکت نکرد/ اگر شورای نگهبان و رئیسی بیعت کنند، اصول‌گرایان هم در انتخابات بعدی رای نمی دهند
  • شورای وحدت به‌دنبال تشکیل فراکسیون وحدت در مجلس است
  • مردم در کدام انتخابات به زنان بیشتر اعتماد کردند؟
  • بررسی سهم زنان در انتخابات ادوار مجلس شورای اسلامی