Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سازمان نظام پزشکی، در مجموع ۱۷۰ بیمارستان در کشور ارائه دهنده خدمت به مبتلایان به ویروس کرونا هستند.

فهرست این بیمارستان‌ها به تفکیک هر استان (بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی در هر استان) به شرح زیر است:

در استان گیلان، بیمارستان رازی رشت به عنوان بیمارستان ریفرال، بیمارستان‌های امینی لنگرود، شهید نورانی تالش، نیکوکار املش، رسالت ماسال، شهدای رضوانشهر و قدیمی لاهیجان به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان خراسان رضوی، مرکز آموزشی درمانی امام رضا به عنوان بیمارستان ریفرال، بیمارستان‌های دکتر شریعتی، ثامن الائمه(ع) چناران، حضرت زهرای فریمان، خاتم الانبیا(ص) باخرز، ابن سینا حجازی مشهد، خاتم الانبیا(ص) خلیل آباد، امام خمینی (ره) درگز و موسی بن جعفر (ع) قوچان به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شده است.

در استان مازندران، بیمارستان‌های رازی قائم شهر، خاتم الانبیا(ص) بهشهر، امام خمینی (ره) آمل و امام خامنه‌ای عباس آباد به عنوان بیمارستان‌های ریفرال، بیمارستان‌های امام خمینی (ره) آمل، امام خمینی (ره) عباس آباد، قدیم بهشهر، شهید بهشتی نوشهر و امام خمینی (ره) فریدونکنار به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شده است.

در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان‌های امام خمینی(ره)، سینا، مدائن به عنوان بیمارستان‌های ریفرال، بیمارستان‌های جدیدالتاسیس رازی، ضیاییان و محب یاس به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شده است.

در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیمارستان شهدای یافت آباد، شهرام و آتیه به عنوان بیمارستان‌های ریفرال، بیمارستان‌های شهدای یافت آباد، شهید فهمیده، فاطمه الزهرا(س) رباط کریم و لولاگر به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شده است.

در استان البرز، بیمارستان امام علی (ع) به عنوان بیمارستان ریفرال، بیمارستان‌های کوثر، ثارالله(ع) مهرشهر، امام حسن مجتبی (ع) نظر آباد و فاطمه الزهرا (س) اشتهارد به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شده است.

در لارستان، بیمارستان امام رضا (ع) به عنوان ریفرال و بیمارستان با قابلیت تخلیه اضطراری خواهد بود.

در استان یزد، بیمارستان شهید صدوقی یزد به عنوان ریفرال، بیمارستان‌های شهید بهشتی تفت، فاطمه زهرا (س) مهریز و حکیم بهاباد به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات آزادراه تهران شمال اف ای تی اف انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب پذیرش بیمارستان ها کرونا کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات آزادراه تهران شمال اف ای تی اف انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی انجام آزمایش در آزمایشگاه بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • بازگشت اهالی ۴ روستای تخلیه شده جاسک به منازل خود
  • سیل و آبگرفتگی در ۸ استان جنوبی کشور/ تخلیه آب از واحدهای مسکونی و اسکان اضطراری ۶۶۳ نفر
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • افتتاح دستگاه سی.تی.اسکن بیمارستان امام رضا(ع) تبریز
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • بانوی مرگ مغزی به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد