Web Analytics Made Easy - Statcounter

واکین فینیکس بازیگر فیلم «جوکر» پس از دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اصلی مرد اسکار ۲۰۲۰ در صحبت‌هایی نسبتا طولانی از افراد خواست تا از جنگ با یکدیگر و غارت منابع طبیعی دست بردارند و حالا چند روز پس از پایان مراسم اسکار با حضور در یک کشتارگاه یک گاو و گوساله سه روزه‌اش را نجات داد. 

او در بخشی از صحبت‌هایش در مراسم اسکار عنوان کرده بود: «فکر می‌کنم وقتی درباره نابرابرهای جنسیتی، نژادی، حقوق بومیان، حقوق حیوانات و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صحبت کنیم در واقع درحال صحبت کردن درباره مبارزه با بی‌عدالتی هستیم. درباره جنگ علیه این باور صحبت می‌کنیم که چرا یک ملت، یک فرد، یک نژاد، یک جنسیت، یک گونه و ... این حق را دارد که با مصونیت بر دیگری غالب شود، از آن استفاده و آن را کنترل کند. معتقدم که ارتباط ما با دنیای طبیعی بسیار گسسته شده است. بسیاری از ما متهم به داشتن دیدگاه‌هایی خودخواهانه و اعتقاد به قرار داشتن در مرکز جهان هستیم. به دنیای طبیعی قدم می‌گذاریم و آن را برای کسب منابعش غارت می‌کنیم. احساس می‌کنیم این حق را داریم که از لقاح مصنوعی بر روی گاوها استفاده کنیم و سپس بچه آن را بدزدیم و پس از آن شیر گاو را که برای بچه‌اش است را می‌گیریم و در قهوه خود استفاده می‌کنیم. از ایده تغییر شخصی هراس داریم، چرا که فکر می‌کنیم باید چیزی را فدای چیز دیگری کنیم. اما بشر در بهترین حالت خود بسیار خلاق و نوآور است و می‌توانیم سیستم‌های تغییری را ایجاد کند، توسعه دهد و به کار بندد تا به نفع همه موجودات و محیط زیست باشد.»

فینیکس که یک گیاهخوار است پس از بیرون بردن یک گاو و گوساله از کشتارگاهی در کالیفرنیا آنها را لیبرتی و ایندیگو نامگذاری کرد و گفت: لیبرتی و ایندیگو دیگر هرگز خشونت و لمس دستانی خشن را تجربه نمی‌کنند. امیدوارم همانطور که بزرگ‌شدن ایندیگو را در کنار مادرش لیبرتی می‌بینیم به یاد داشته باشیم مهربانی و محبت فارغ از تفاوت‌ها باید بر تمامی محیط پیرامون ما حکمفرما شود.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1355697

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکین فینیکس اسکار ۲۰۲۰ بازیگران سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار کسب و کاری که اطراف کشتارگاه تهران سکه بود

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: زهتاب‌ها افرادی بودند که با زحمت و مشقت فراوان روده‌های گوسفند را به‌صورت دستی و با چوب‌های مخصوص پاک می‌کردند و به همین دلیل مدام در معرض ابتلابه بیماری‌های پوستی و عفونی بودند. برخی پژوهشگران معتقدند شغل زهتانی حدود ۸۰ سال قبل توسط مهاجرانی که از شوروی آمده بودند در تهران رواج پیدا کرد و کارگرانی که در صنعت زه‌سازی مهارت داشتند تحت نظر آنها آموزش دیدند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

البته باستان‌شناس‌ها معتقدند ایرانیان باستان برای ساخت تیر و کمان و برخی دیگر از ادوات جنگی و دفاعی از روده گوسفند استفاده می‌کردند و برخی دیگر از روده گوسفند برای تهیه‌آلات موسیقی بهره ‌می‌بردند که سابقه آن به حدود ۵ هزار سال قبل برمی‌گردد، اما تبدیل شدن فرایند پاکسازی روده گوسفند به شغل زهتابی پدیده‌ای است که دست‌کم در پایتخت، عمرش به یک قرن هم نمی‌رسد.

کار زهتاب‌ها بلافاصله بعد از ذبح گوسفند و انتقال روده‌ها به کارگاه‌های زهتابی شروع می‌شد. آنها در مرحله نخست محتویات داخل روده‌ها را خالی می‌کردند که اصطلاحا به آن «دستکشی» می‌گفتند. بعد روده‌ها را داخل حوضچه‌ای به نام «کباد» می‌ریختند و با چوب مخصوص به آنها ضربه می‌زدند تا از هم باز شوند. بعد از خارج شدن روده‌های گوسفند از داخل کباد، دهانه آنها را داخل شیر آب می‌گرفتند و یک بار دیگر با چوب مخصوص ضربه می‌زدند تا مواد اضافه به‌طور کامل از روده خارج شود. در مرحله آخر هم دسته‌های ۵ تا ۱۰ عددی روده‌ها را روی قلاب می‌چیدند و بعد داخل نمک قرار می‌دادند تا فاسد نشود.

صفر تا صد این این فرایند نسبتاً پیچیده توسط زهتاب‌ها انجام می‌شد و در تهران قدیم هم کار زهتاب‌ها، پاکیزه کردن و تابیدن روده گوسفند بود؛ شغلی به‌غایت دشوار که کاردانی و تخصص می‌خواست و با گذر زمان و آموختن بسیار حاصل می‌شد. زهتاب‌ها همیشه از ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در هراس بودند و شاید به همین خاطر خیلی‌ها از آنها عطای زهتابی را به لقایش بخشیدند و نسل‌های بعدی سراغ چنین شغل پرمخاطره‌ای نرفتند.

راسته زهتاب‌های تهرانی تا چند دهه قبل در محله‌های نزدیک به کشتارگاه تهران مثل جوانمرد قصاب و نازی‌آباد بود، اما بعدها در اسلامشهر، ورامین و شهرری پراکنده شدند. زهتابی امروز به حرفه‌ای صنعتی تبدیل شده و روش‌های سنتی آن آرام‌آرام از بین رفته و با اینکه کسب و کار ازرونق‌افتاده‌ای به شمار می‌رود، اما هنوز تک وتوک در حاشیه تهران انجام می‌شود.

کد خبر 843766 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • روزانه حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود
  • عکس جدید احسان علیخانی در کنار مه‌لقا باقری
  • درخواست آمریکا از ایران: اجازه بدهید اسرائیل «یک حمله نمادین» انجام دهد + سند
  • بسکتبال NBA | پادشاه به جوکر رسید؛ پایان راه برای نسل طلایی گلدن استیت
  • انتقاد فرماندار بستان آباد ازوضعیت کشتارگاه نیمه صنعتی دام
  • اقدام جالب محافظان نخست وزیر ژاپن در خیابان
  • بازار کسب و کاری که اطراف کشتارگاه تهران سکه بود
  • اولین مرد سیاه‌پوستی که اسکار گرفت
  • اولین مرد سیاه‌پوستی که اسکار گرفت/ عکس
  • حمله اسرائیل به ناو آمریکایی یو‌اس‌اس لیبرتی / سید حسن نصرالله از کجا ظهور کرد؟ / چگونه گوگل همه کاربران را شنود می‌کند؟ / چالش بالا رفتن از ۹۹۹ پله با رنج‌رور هیبریدی ۲۰۱۸