Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل الف، همزمان با شکست های سنگین عناصر مزدور در استان های مارب ( محور غرب) و الجوف ( محور جنوب غرب) ائتلاف غربی - عربی - صهیونیستی به تکاپو افتاده تا سرعت پیشروی رزمندگان یمنی را در این محورها کاهش دهد.

به گفته منابع میدانی، ائتلاف از پیروزی های گسترده اخیر رزمندگان یمنی در مناطق مرکزی ( پاکسازی صدها کیلومتر مربع از مناطق اشغالی) به شدت نگران شده و با باز کردن جبهه های جدید درگیری تلاش می کند از شکست بیشتر نیروهای مزدور تحت فرمانش جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعات به دست آمده، افزایش دامنه درگیری ها در استان الحدیده در غرب یمن یکی از دستور کارهای ائتلاف غربی - عربی - صهیونیستی برای متوقف کردن پیشروی نیروهای یمنی است تا مزدوران بتوانند ابتکار عمل را در استان های مارب و الجوف دست گیرند.

یک منبع میدانی در گفت وگو با گروه بین الملل الف به جزئیات درگیری ها در استان الحدیده اشاره و اعلام کرد: دهها تن از مزدوران ائتلاف حملات گسترده ای را علیه رزمندگان یمنی در شهر « الدریهمی» در مرکز استان الحدیده ترتیب دادند.

این منبع میدانی با بیان این که نیروهای یمنی مستقر در منطقه در آماده باش کامل بودند و به سرعت واکنش نشان دادند، گفت: حملات مزدوران ائتلاف در حالی صورت گرفت که براساس توافق «استکهلم» در استان الحدیده آتش بس برقرار شده بود.

وی افزود: رزمندگان یمنی پس از چند ساعت درگیری سنگین و نفس گیر موفق شدند حملات مزدوران ائتلاف را در ورودی های شهر الدریهمی به طور کامل دفع کنند و ضربات مهلکی را به آنان در این محور وارد آورند.

به گفته این منبع میدانی، دهها تن از عناصر مزدور ائتلاف غربی - عربی - صهیونیستی در جریان درگیری ها در محور شهر « الدریهمی» کشته و زخمی شدند و خسارت هایی به تجهیزات نظامی آنان وارد آمد. 

این منبع میدانی تصریح کرد: حملات علیه مواضع رزمندگان یمنی از سه محور صورت گرفت و عناصر مزدور ائتلاف برای اشغال شهر الدریهمی از 35 تانک و خودروی نظامی استفاده کردند اما با واکنش قاطع مواجه شدند.

وی با بیان این که عناصر مزدور حملات را با پشتیبانی یگان توپخانه و موشکی ائتلاف انجام دادند، گفت: بیش از 60 موشک و خمپاره به سمت مناطق مسکونی و مواضع رزمندگان یمنی در محور شهر الدریهمی شلیک شد اما نتیجه ای برای مزدوران ائتلاف نداشت.

این منبع میدانی افزود: همزمان با حملات عناصر مزدور، جنگنده های ائتلاف غربی - عربی - صهیونیستی نیز چندین مرتبه شهر الدریهمی را هدف قرار دادند و پهپادها و هواپیماهای جاسوسی نیز بر فراز آسمان این شهر به پرواز درآمدند.  

شهر راهبردی الدریهمی از محور غربی به ساحل (جاده شمال غرب استان تعز به شهر الحدیده) متصل می شود و از محور شمال غربی به شهر الحدیده می رسد و همین مسئله بر اهمیتش افزوده است.

به گزارش گروه بین الملل الف، شهر الدریهمی حدود یک سال و 3 ماه است که در شبه محاصره نیروهای مزدور ائتلاف است اما رزمندگان یمنی به همراه نیروهای مردمی با وجود تمام سختی ها موفق شده اند این شهر را حفظ کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: رزمندگان یمنی منبع میدانی مزدوران ائتلاف استان الحدیده شهر الدریهمی ائتلاف غربی عناصر مزدور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تل‌آویو: قصد داریم برای رسیدن به توافق تبادل اسرا، از شدت حملات در غزه بکاهیم

در حالی که یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد تل‌آویو در راستای رسیدن به توافقی برای تبادل اسرا تصمیم گرفته از شدت حملات در غزه بکاهد، رسانه‌های این رژیم مدعی شدند که حماس در مقابل آزادسازی ۲۰ اسیر صهیونیست، آتش‌بسی شش هفته‌ای را خواستار است.

به گزارش ایسنا، «میکی زوهار» وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی که چهره‌ای نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم است، گفت، «اسرائیل اخیرا به دلیل تمایل کابینه به تحقق توافقی که به امضای قرارداد تبادل اسرا با حماس منجر شود، تصمیم گرفته که از شدت حملات در غزه بکاهد.»

به نوشته روزنامه عبری زبان «یسرائیل هیوم»، زوهار پس از جنجالی که در جلسه عمومی پارلمان رژیم صهیونیستی با موضوع عقب‌نشینی نظامیان از خان‌یونس برگزار شد، گفت: «می‌دانید چرا تعداد نظامیان کاهش یافت؟ چون ما می‌خواهیم به توافقی برسیم، نظر شما در این مورد چیست؟ اینگونه بود که کابینه با توجه به اینکه تعدادی ربوده شده بودند، تصمیم گرفت حملات را کاهش دهد، دلیل آن هم این است که ما می‌خواهیم به توافقی برسیم. اگر به توافق نرسیم، به راه‌حل نظامی بازخواهیم گشت.»

وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی در جلسه کنست با انتقاد از اعضای اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به دلیل حضور نیافتن در جلسه بررسی وضعیت خانواده‌های اسرای صهیونیست و شرایط موجود در شمال اراضی اشغالی، گفت: ائتلافی در جلسه عمومی وجود ندارد، تنها مخالفت وجود دارد.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی و شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم به نقل از برخی مسوولان کابینه نتانیاهو اعلام کردند این کابینه با پاسخ حماس به پیشنهادی که اخیرا میانجی‌ها به آن ارائه کردند، مخالفت کرده و مدعی شده که حماس در پاسخ خود خواستار برقراری آتش‌بس شش هفته‌ای در مقابل آزادسازی ۲۰ اسیر صهیونیست شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد که جنبش حماس اعلام کرده حاضر است ۲۰ اسیر صهیونیست را مطابق شروط تبادل در مرحله اول شامل اسرای زنده مانده از زنان، سالمندان و بیماران آزاد کند.

بر اساس گزارش این شبکه عبری، کاهش تعداد اسرای صهیونیستی از ۴۲ به ۲۰ تن که حماس ملزم به آزاد کردن آن‌ها در مرحله اول خواهد شد، به این دلیل است که مابقی اسرا یا زنده نیستند یا حماس با توجه به شرایط دشوار لجستیکی ناشی از حملات مستمر اسرائیل به نوار غزه از ۱۹۲ روز قبل، به آن‌ها دسترسی ندارد.

طبق گزارش رسانه‌های عبری‌زبان، حماس بر موضعگیری خود درباره تعداد اسرایی که خواستار آزادی آنهاست از جمله تعداد اسرای فلسطینی محکوم به حبس ابد که می‌خواهد قرارداد تبادل شامل آن‌ها هم باشد، تاکید دارد و خواستار آن است که در چارچوب مرحله اول تضمین‌های بین‌المللی برای توقف جنگ علیه غزه بگیرد.

این رسانه‌های عبری‌زبان درباره بازگشت آوارگان فلسطینی به مناطق مسکونی‌شان و استقرار نظامیان در منطقه محاصره شده نوار غزه، اعلام کردند حماس خواستار بازگشت آوارگان به مناطقشان در سراسر نوار غزه است که از آنجا کوچانده شدند و همچنین می‌خواهد در چارچوب مرحله اول تبادل اسرا، اشغالگران از نوار غزه عقب‌نشینی کنند.

در مقابل برخی منابع نزدیک به حماس بر خلاف آنچه رسانه‌های عبری گزارش دادند، اعلام کردند حماس در پاسخی که شنبه به پیشنهاد آمریکا داد و میانجی‌ها آن را روز دوشنبه ارائه کردند، بر پایبندی خود به چارچوب پیشنهاد شده برای برقراری آتش‌بس در سه مرحله که هر مرحله ۴۲ روزه است، تاکید کرد.

به گفته منابع یاد شده، حماس عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا خط تقسیم در تمامی مناطق طی مرحله اول را شرط خود اعلام کرده و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه و تضمین آزادی رفت‌وآمد آن‌ها در تمامی مناطق را خواستار شد.

این منابع افزودند، حماس اعلام آتش‌بس دائمی در مرحله دوم پیش از آغاز تبادل اسرا را شرط خود اعلام کرده و خواستار عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا بیرون نوار غزه در این مرحله شد.

طبق اظهارات منابع ذکر شده، حماس درباره تبادل اسرا نیز پیشنهاد داد در مقابل هر اسیر غیرنظامی از صهیونیست‌ها ۳۰ اسیر فلسطینی آزاد شود، همچنین این جنبش آزادی ۵۰ اسیر فلسطینی مقابل هر سرباز زن اسرائیلی را خواستار شد که از این تعداد ۳۰ تن دارای حکم حبس ابد بوده و در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برند. همینطور حماس لغو تحریم‌های اعمال شده از هفتم اکتبر به بعد بر تمامی اسرای فلسطینی را خواستار شد. علاوه بر این‌ها حماس خواستار آن شده که مرحله سوم شامل پایبندی به لغو محاصره و آغاز روند بازسازی نوار غزه باشد.

در همین رابطه «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی حماس در سخنانی گفت: برقراری آتش‌بس دائمی تنها ضامن حفاظت از مردم ما و توقف حمام‌های خون و کشتارهاست.

عزت الرشق با تاکید بر اینکه هیچگونه انصرافی از عقب‌نشینی کامل و بازگشت آزادانه آوارگان وجود ندارد، گفت: تلاش‌های نتانیاهو و کابینه‌اش برای آزاد کردن اسرا به شدت شکست خورده و هیچ جایگزینی برای قراردادی واقعی با مقاومت وجود ندارد.

این عضو دفتر سیاسی حماسی اظهار کرد: رژیم اشغالگر به دنبال توافق موقتی برای آزاد کردن اسرای خود است تا پس از آن جنگ و نسل‌کشی را ازسربگیرد. پس از گذشت بیش از شش ماه از حملات، رژیم اشغالگر هنوز دستپاچه است و هیچ پیروزی را رقم نزده و نخواهد زد.

او در ادامه نیز تاکید کرد: حمله رژیم اشغالگر به غیرنظامیان و تمامی عناصر زندگی غیرنظامی، نشانه شکست است، نه مقدمه پیروزی. اسرائیل طرد شده و افکار عمومی جهان همسو با مردم و مساله عادلانه ماست.

پیش از این حماس اعلام کرده بود پاسخ خود به پیشنهادی را که روز دوشنبه دریافت کرده، به میانجی‌ها در مصر و قطر داده است. این جنبش با اعلام آمادگی خود برای امضای قراردادی جدی و واقعی برای تبادل اسرا میان دو طرف، بر خواسته‌های خود از جمله برقراری آتش‌بس دائمی، عقب‌نشینی اشغالگران از کل نوار غزه، بازگشت آوارگان به مناطقشان، افزایش کمک‌رسانی‌ها و امدادرسانی‌ها و آغاز بازسازی نوار غزه تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • بکوشیم در راه خدا کار انجام دهیم
  • (تصاویر) دنزا زد ۹ جی تی؛ محصول جدید از ائتلاف ناموفق مرسدس بنز
  • ادعای فرماندهی مرکزی آمریکا درباره مقابله با دو پهپاد یمنی
  • توماری با ۷۰ هزار امضا برای توقف صادرات سلاح انگلیسی به رژیم صهیونیستی
  • ادعای سنتکام درباره مقابله با ۲ پهپاد یمنی
  • ادعای سنتکام درباره هدف قرار دادن دو پهپاد یمنی
  • نیروهای سپاه پیروزی درخشانی برای جبهه حق رقم زدند
  • تل‌آویو: قصد داریم برای رسیدن به توافق تبادل اسرا، از شدت حملات در غزه بکاهیم
  • حملات موشکی حزب الله به مرکز رادار و ۳ پایگاه نظامی صهیونیست‌ها
  • سناریوی رسانه عبری از نقشه نتانیاهو برای حمله احتمالی به داخل خاک ایران