Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@03:54:57 GMT

هوش مصنوعی آنتی‌بیوتیک تولید کرد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۳۴۵۶

هوش مصنوعی آنتی‌بیوتیک تولید کرد

محققان دانشگاه ام آی تی برای نخستین بار از هوش مصنوعی برای کشف آنتی بیوتیک‌های جدیدی استفاده کرده‌اند که می‌تواند مقاوم‌ترین باکتری‌ها را شکست دهد.

به گزارش مشرق به نقل از اخبار هوش مصنوعی، محققان دانشگاه ام آی تی برای نخستین بار از هوش مصنوعی برای کشف آنتی بیوتیک‌های جدیدی استفاده کرده‌اند که می‌تواند مقاوم‌ترین باکتری‌ها را شکست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم از هوش مصنوعی برای کشف یک آنتی‌بیوتیک برای کمک به مبارزه با افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی استفاده کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: خبر جهرمی از راه‌اندازی «مرکز توسعه نوآوری هوش مصنوعی ایران»

محققان مؤسسه فناوری ماساچوست با استفاده از یک الگوریتم توانستند یک ترکیب جدید آنتی بیوتیکی را کشف کنند که در طی یک دوره ۳۰ روزه درمانی روی موش‌ها هیچ مقاومتی ایجاد نمی‌کند.

برای تولید آنتی‌بیوتیک‌های جدید با استفاده از هوش مصنوعی ۶ هزار نوع پیوند مولکولی مختلف از طریق یک سیستم خودآموز رایانه‌ای آزمایش شده است.

در آزمایش‌های انجام شده آنتی‌بیوتیک تولید شده از هوش مصنوعی موفق به نابودی دو باکتری بسیار مقاوم به نام‌های Acinetobacter baumannii و Enterobacteriaceae شده است.

جیمز کالینز، استاد مهندسی پزشکی و علوم در انستیتوی MIT توضیح می‌دهد: «ما می‌خواستیم بسترهایی را ایجاد کنیم که به ما امکان می‌دهد تا از قدرت هوش مصنوعی در عصر جدید برای کشف داروهای آنتی بیوتیکی استفاده کنیم».

به نظر می‌رسد تا سال ۲۰۵۰ باکتری‌های امروزی در برابر آنتی‌بیوتیک‌های عادی موجود در بازار مقاوم می‌شوند و این مساله زندگی حداقل ده میلیون نفر را به خطر می‌اندازد.

داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) حاکی از آن است که باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک و قارچ‌های مقاوم به ضد میکروبی سالانه باعث ۲.۸ میلیون عفونت و ۳۵ هزار مرگ در ایالات متحده می‌شوند.

کالینز می‌گوید: «ما در برابر مقاومت آنتی بیوتیکی با یک بحران فزاینده روبرو هستیم»؛ محققان MIT ادعا می‌کنند که هوش مصنوعی می‌تواند بیش از ۱۰۰ میلیون ترکیب شیمیایی را در طی چند روز بررسی کند تا آنتی بیوتیک‌های بالقوه‌ای را که باعث از بین رفتن باکتری‌ها می‌شود را شناسایی کند. این بررسی سریع مدت زمان لازم برای کشف درمان‌های جدید نجات بخش را کاهش می‌دهد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: انتخابات98 کرونا لیگ قهرمانان آسیا هوش مصنوعی فناوری فناوری اطلاعات اخبار فناوری آنتی بیوتیک مشرق ایالات متحده دارو آنتی بیوتیک هوش مصنوعی آنتی بیوتیکی باکتری ها برای کشف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل

پژوهشگران «دانشگاه متروپولیتن اوزاکا» در پژوهش جدیدی نشان داده‌اند که می‌توان باکتری‌های ایجادکننده بوی زیر بغل را با استفاده از لیزین به‌دست‌آمده از باکتریوفاژ هدف قرار داد.

به گزارش ایسنا، ساطع شدن بوی بد از زیر بغل، یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد را آزار می‌دهد.

به نقل از ساینمگ، بوی بد زیر بغل ناشی از متابولیزه شدن عرق توسط باکتری‌های تولیدشده توسط غدد «آپوکرین»(Apocrine) است. این باکتری‌ها بومی پوست ما هستند اما بوی تولیدشده در بدن افراد گوناگون، متفاوت است. به طور کلی، مردم از دئودورانت‌ها برای زیر بغل خود استفاده می‌کنند اما شاید راهی برای خلاص شدن از شر باکتری‌ها وجود داشته باشد.

برای کشف این راه حل، یک گروه پژوهشی به سرپرستی پروفسور «ساتوشی اوماتسو»(Satoshi Uematsu) استاد «دانشگاه متروپولیتن اوزاکا»(OMU) و «کوسوکه فوجیموتو»(Kosuke Fujimoto) دانشیار دانشکده پزشکی این دانشگاه، نمونه‌های مایع بدن را از زیر بغل ۲۰ مرد سالم جمع‌آوری کردند.

یک پنل بویایی ذهنی، بوها را به دو نوع طبقه‌بندی کرد که ۱۱ نوع بوی قابل توجه را در بر داشت. پژوهشگران، مواد تولیدشده از متابولیسم باکتری‌ها و DNA میکروفلور پوست را تحلیل کردند و افزایش حضور پیش‌سازهای ایجادکننده بو را در آن ۱۱ نمونه دیدند که با تکثیر باکتری «استافیلوکوکوس هومینیس»(Staphylococcus Hominis) همراه بود.

پژوهشگران، آمینواسید «لیزین»(Lysine) را از یک باکتریوفاژ تولید کردند که باکتری استافیلوکوکوس هومینیس را آلوده می‌کند. طی بررسی‌های آزمایشگاهی مشخص شد که لیزین فقط باکتری استافیلوکوکوس هومینیس را هدف قرار می‌دهد، نه باکتری‌های دیگر که معمولا روی پوست وجود دارند.

«میهو اوماتسو»(Miho Uematsu) دانشیار گروه ایمنی‌شناسی و ژنومیک دانشگاه متروپولیتن اوزاکا گفت: ما با استفاده از ابررایانه «SHIROKANE» در «دانشگاه توکیو»(UTokyo)، یک تحلیل متاژنومیک را در مقیاس بزرگ روی میکروفلور پوست انجام دادیم و دریافتیم که باکتری استافیلوکوکوس هومینیس در ایجاد بو مهم است. شناسایی کردن لیزین که به باکتری استافیلوکوکوس هومینیس حمله می‌کند نیز نتیجه تحلیل جامع ژنوم بود.

دکتر «میکی واتانابه»(Miki Watanabe) از اعضای گروه ایمنی‌شناسی و ژنومیک و گروه پوست دانشگاه متروپولیتن اوزاکا گفت: بوی زیر بغل یکی از معدود اختلالات پوستی است که باکتری‌ها عامل اصلی آن هستند. اگرچه بسیاری از بیماران از بوی زیر بغل رنج می‌برند اما گزینه‌های درمانی کمی وجود دارند. ما معتقدیم که این پژوهش به ارائه یک درمان جدید می‌انجامد.

این پژوهش در «Journal of Investigative Dermatology» به چاپ رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل
  • قد هوش مصنوعی کی به قامت دانایی انسان می‌رسد؟
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • خرید بتن آماده در تهران | با مقاوم‌ترین بتن پروژه‌های خود را اجرا کنید
  • ۷ داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است
  • هفت داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است