Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس یافته‌های اخیر محققان کارآزمایی بالینی روی قطره چشم حاوی نانوذرات دگزامتازون را روی ۱۴۴ بیمار مبتلا به ورم ماکولا انجام و نتایج مثبتی به‌دست آمده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری یافته‌های اخیر نشان می‌دهد که می‌توان قطره چشم برای درمان موثر بیماری ورم ماکولا دیابتی (DME) تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نتایج یک مطالعه بالینی نشان می‌دهد که استفاده از فرمولاسیون نانوذرات دگزامتازون می‌تواند ضخامت ماکولا مرکزی را کاهش دهد و منجر بهبود بینایی بیماران DME می‌شود.

پراوین دوگل، مدیر بخش مشاوره علمی شرکت اکولیس (Oculis) می‌گوید: «استاندارد کنونی برای درمان این بیماری شامل تزریق داخل چشم است. OCS-۰۱ به‌عنوان داروی موضعی، روشی نوآورانه و غیرتهاجمی است که می‌تواند پارادایم درمانی برای DME باشد.»

نتایج مطالعه ۱۲ هفته‌ای انجام شده روی این فناوری نانوذرات در کنفرانس Angiogenesis, Exudation, and Degeneration ۲۰۲۰ ارائه شده‌است. در این پروژه که از قطره چشم برای بیماران مبتلا به DME استفاده شده، ۱۴۴ بیمار دیابتی نوع یک و دو شرکت داشتند. این بیماران از قطره چشم حاوی نانوذرات سه بار در روز استفاده کردند و این کار به مدت ۱۲ هفته ادامه یافت. میزان تغییر توانایی بینایی بیماران در این پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

از ۱۴۴ بیمار تصادفی که در این پروژه شرکت داشتند، ۱۳۳ بیمار فرآیند آزمایش را به اتمام رساندند. پس از تجزیه و تحلیل نتایج، محققان دریافتند که استفاده از OCS-۰۱ با کاهش ضخامت CTM همراه بوده است. همچنین فاکتور‌های مربوط به بینایی در این بیماران بهبود یافته است.

براساس اطلاعیه‌ای که شرکت اکولیس منتشر کرده است، این نتایج با اثرات شناخته شده دگزامتازون همخوانی دارد و هیچ‌گونه عارضه جانبی چشمگیر یا غیرمنتظره‌ای در چشم این بیماران در طول انجام کارآزمایی بالینی مشاهده نشده‌است.

زیاد شریف از مدیران اجزایی شرکت اکولیس می‌گوید: «ما از این نتایج بسیار خوشحال هستیم. این پروژه نشان داد که OCS-۰۱ دارای پتانسیل بالایی برای درمان بیماری DME است.»

بالا بودن میزان قند خون در فرد، معمولاً باعث ضعیف شدن رگ‌های خونی در چشم می‌شود و همین مسئله می‌تواند باعث حساس شدن کنترل شبکیه از دسترسی در مناطق حساس به نور در مناطق پشت چشم شود که به این عارضه رتینوپاتی دیابتی گفته می‌شود. زمانی که مایعات ترشح شده به داخل شبکیه وارد شود، معمولاً سبب ایجاد ورم ماکولا خواهد شد. این مسئله موجب متورم شدن شبکیه می‌شود و قسمت‌های اصلی و حساس بینایی فرد در معرض آسیب قرار می‌گیرد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قطره چشم دیابت قطره چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حدادی: عدد شش برای ما مقدس است!
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • بیش از ۷۲ هزار معاینه بالینی پزشکی قانونی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • عملیات موفقیت‌آمیز «قسام» علیه عناصر صهیونیست در غزه
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟
  • این شکلات سطح کلسترول بد را افزایش می‌دهد | چه نوع شکلاتی انتخاب کنیم؟