Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@21:04:14 GMT

مردم به شایعات فضای مجازی درباره کرونا توجه نکنند

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۳۶۳۶

مردم به شایعات فضای مجازی درباره کرونا توجه نکنند

ایسنا/خراسان رضوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه مردم نباید به شایعات و اخبار منتشر شده در فضای مجاری در زمینه کرونا ویروس توجهی کنند، گفت: تنها مرجع موثق در زمینه این بیماری وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند.

دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی در نشست بیماری کرونا که با حضور معاونان، رؤسای بیمارستان‌ها و مدیران کنترل عفونت مراکز درمانی برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و اطلاع رسانی بهترین راهکار در زمینه پیشگیری از بیماری کرونا به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: مردم ضمن بی توجهی به اخبار درج شده در فضای مجازی، از انتشار اخباری بدون اساس و منبع علمی نیز اجتناب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمامی بخش‌های مختلف دانشگاه برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در آمادگی کامل است و تمام سازمان‌ها نیز آماده همکاری با دانشگاه در این زمینه هستند، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر دارای آزمایشگاه مرجع است که پس از تهران در جایگاه دوم کشور قرار دارد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر حفظ سلسله مراتب نظام ارجاع و مراجعه بیماران به مراکز جامع سلامت، اظهار کرد: به منظور انتقال بیماران احتمالی به مراکز درمانی،  آمبولانس ویژه در  کنار مراکز جامع سلامتی مستقر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی  با تاکید بر اینکه تا این لحظه موردی  برای  حتی  نمونه ‌گیری از  نظر آلودگی به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشاهده نشده است از آحاد  مردم  خواست با رعایت موارد پیشگیری به شایعات توجه نکنند.

دکتر شاپور بدیعی، معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با تاکید بر اینکه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا نیاز به ماسک‌های خاصی نیست، اظهار کرد: استفاده از ماسک‌های معمولی با رعایت  تعویض هر  ۲ ساعت  و همچنین شست‌وشوی  مرتب دست‌ها و رعایت  فاصله مناسب با  افراد مهمترین رکن در پیشگیری است.

وی با تاکید بر آمادگی مراکز درمانی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای پرسنل بیمارستانی، خاطرنشان کرد: کمیته کنترل عفونت هر بیمارستان، فوکال پوینت درحوزه درمان و هر بیمارستان محسوب  می‌شود.

دکتر مهدی قلیان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست، اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا افراد بایستی توصیه‌های بهداشتی  را جدی بگیرند  و بهداشت فردی از جمله  شست‌وشوی دست‌ها وعدم دست زدن به چشم‌ها را رعایت کنند.

وی با اشاره به شاخص‌ترین علایم کرونا که شامل ؛ تب ،تنگی نفس و سرفه است، خاطرنشان کرد: افرادی  که  این علائم را دارند،  جهت  کنترل به مراکز جامع سلامت مراجعه نموده  و حتی ‌الامکان در مکان‌های  پر تردد  حضور نداشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۳۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، زنده یاد ام البنین حق بین، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.   دکتر ابراهیم خالقی افزود: یک کلیه این بانوی مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۳۸ ساله ساکن نیشابور که سال ها از نارسایی کلیه در رنج بود، اهدا و پیوند شد.   مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بانوی مرگ مغزی به بانوی ۶۰ ساله ساکن تربت حیدریه که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، در بیمارستان منتصریه پیوند شد.   خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.   واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • تراکتور شایعات را تکذیب کرد؛ گزینه‌های پرافتخار مدنظرمان است
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل