Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت با کمک وزارت بهداشت و درمان با افزایش قیمت ماسک و ژل‌های ضدعفونی مقابله کرده و جلوی سودجویان را بگیرد.

حسینعلی شهریاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعلام وزارت بهداشت مبنی بر کشف چند مورد بیمار مبتلا به ویروس کرونا گفت: در این فضا مهم‌ترین موضوع اطلاع‌رسانی دقیق به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به مردم آموزش‌های لازم از جمله نحوه صحیح شستن دست‌ها داده شود و این‌که آنها از روبوسی کردن و دست دادن پرهیز کنند. اگر کسی بیمار است ماسک بزند و همچنین به هشدارهای وزارت بهداشت توجه شود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به برخی سودجویی‌ها در بازار مبنی بر احتکار ماسک و یا افزایش قیمت آن، اظهار کرد: دولت و وزارت بهداشت قیمت‌ها را کنترل کرده و با کمک تعزیرات با سودجویان برخورد شود. کسانی که از این وضعیت و نگرانی‌های مردم سوء استفاده کرده و می‌خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند.

شهریاری ادامه داد: وقتی مردم نگران و بیمار هستند هیچ دلیلی ندارد که ماسک‌ها را به قیمت چند برابر بفروشند باید با این افراد از خدا بی‌خبر برخورد شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه فروش اینترنتی دارو به زودی ابلاغ می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری، با اشاره به تسهیل دسترسی بیمار به دارو با اجرای فروش اینترنتی دارو، افزود: در طول یک سال حدود ۵۰۰ میلیون نسخه الکترونیکی در کشور ثبت می‌شود.

وی گفت: با اجرای این طرح، وقتی نسخه الکترونیکی برای بیمار تجویز و کد رهگیری ارسال شود، سامانه‌هایی در اختیار بیمار قرار می‌گیرد که محدوده‌ی جستجو و محل تحویل داروی مورد نیاز را انتخاب می‌شود.

مظهری با اشاره به مشمول شدن فروش اینترنتی دارو در حوزه سرپایی، افزود: در این سکوها حتی امکان ارتباط صوتی و تصویری بین مسئول فنی داروخانه با بیمار فراهم می‌شود تا در صورت نیاز برای مصرف دارو آموزش‌های لازم را دریافت کنند.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: با اجرای این طرح سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز افزایش خواهد یافت.

مظهری با بیان اینکه داروهایی که حمل آنها نیاز به شرایط ویژه (سرما) دارد مشمول این سرویس‌ها نمی‌شوند، گفت: برای بیماران خاص که داروهای بسیار حساس و گران‌قیمت مصرف می‌کنند با ورود نهادهای حاکمیتی و وزارت بهداشت، سرویس دهی متفاوت در نظر گرفته می‌شود.

کد خبر 6083931 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت به دنبال افراد سالم است که بیمار نشوند
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • برخورد با هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • آیین‎نامه فروش اینترنتی دارو به زودی ابلاغ می‌شود
  • آیین نامه فروش اینترنتی دارو به زودی ابلاغ می‌شود
  • هر سال حدود ۵۰۰ میلیون نسخه الکترونیکی در کشور ثبت می‌شود
  • آیین نامه فروش اینترنتی دارو به زودی ابلاغ می شود