Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایشگاه تصویر سال در هفدهمین دوره برگزاری عصر جمعه دوم اسفند ۱۳۹۸ در گالری‌های بهار، تابستان، پاییز، زمستان، نامی، میرمیران و ممیز خانه هنرمندان ایران برگزاری شد.

اما این همه‌ ماجرا نبود؛ تصویر سال دو افتتاحیه دیگر دارد. هشتم اسفند تصاویر بخش ایران ما در گالری «میرمیران» به‌صورت مالتی مدیا روی دیوار می‌رود و همزمان در این گالری شش پروژه منتخب تصویر سال ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش ویژه هفدهمین دوره‌ نمایشگاه تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر با عنوان «چهل سال، تهران» که با حمایت و همراهی سازمان زیباسازی شهرداری تهران برگزار می‌شود، دربر گیرنده آثار تجسمی هنرمندان سراسر کشور از شهر تهران در طی چهل سال گذشته (۱۳۵۷-۱۳۹۸) است.

آثار تجسمی بخش ویژه چهل سال تهران از ۱۵ اسفند ماه، در خانه اتحادیه واقع در میدان امام خمینی، خیابان لاله زار، انتهای بن‌بست اتحادیه، پلاک ۱۲ به نمایش گذاشته شوند. «خانه و باغ اتحادیه» یا «خانه امین‌السلطان» همان لوکیشن سریال دایی‌جان ناپلئون، عمارتی از دوره قاجار به عنوان تنها بازمانده از خیابان لاله‌زار قدیم که یکی از باارزش‌ترین معماری‌های دوره قاجار شناخته می‌شود، میزبان آثار بخش عکس، پوستر و کاریکاتور خواهد بود.

امسال نیز آثار هنرمندان راه‌یافته در بخش جوان به‌صورت مستقل در طبقه نخست خانه هنرمندان ارائه شده‌اند و همچون همه‌ دوره‌های گذشته گالری ممیز به پوستر و کاریکاتور هنرمندان مدعو و آزاد و جوانان زیر ۲۵ اختصاص پیدا کرده است. همچنین دربخش گزیده کارتون و کاریکاتور‌های مطبوعاتی سال ایران همچون چهار سال گذشته، به کوشش آروین گردآوری شده است که به‌صورت مالتی‌مدیا از طریق ویدئو پروژکتور ارائه می شود.

در گالری پاییز، راهروی شرقی طبقه‌ همکف، عکس‌های خبری، ورزشی و مستنداجتماعی بخش جوانان زیر ۲۵ سال ارائه شده‌اند و گالری زمستان در راهروی غربی خانه، میزبان عکس‌های جوانان زیر ۲۵ سال در بخش نگاهی دیگر و هنر و هنرمندان است؛ تصاویر بخش آزاد هنر و هنرمندان هم در گالری نامی روی دیوار رفته است.

اما در طبقه دوم خانه، گالری تابستان به منتخبی از رویداد‌های مهم سیاسی، اجتماعی و ورزشی ایران و جهان از سیل بهار تا تشییع سردار سلیمانی، قربانیان هواپیمای اکراینی و ... با عکس‌های بخش خبری و ورزشی سال اختصاص داده شده است.

تصاویر راه‌یافته در بخش مالتی مدیای هفدهمین جشن تصویر سال نیز در دو نمایشگر مستقر در طبقه دوم در دو بخش آزاد و جوان نمایش داده می‌شوند.

اما گالری میرمیران، دربرگیرنده بیش از ۲۴۰ قاب عکس‌های موبایلی است.

جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر تا ۲۳ اسفندماه ۱۳۹۸ ادامه دارد.

تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم تصویر برای عموم آزاد و رایگان است.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی خانه هنرمندان تصویر سال چهل سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش تهران و اسلام‌آباد برای تقویت روابط دو جانبه

به گزارش قدس آنلاین، روابط تاریخی و دیرینه ایران و پاکستان به‌عنوان دو همسایه با اشتراکات فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی همواره محیط امنی برای هر دو کشور رقم زده است، در حال حاضر با توجه به شرایط حساس منطقه‌ای و جهانی قطعا سفر رئیس‌جمهور به اسلام آباد از اهمیت ویژه ژئوپلیتیکی و بین‌المللی برخوردار است. 

شاید بتوان این سفر را آغاز روابط راهبردی میان ایران و پاکستان عنوان کرد که منجر به تقویت مناسبات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور شود و توطئه‌های دشمنان را خنثی کند. 

مبارزه با تروریسم، امنیت مرزها، موضوعات اقتصادی به ویژه خط لوله گاز، مسائل دو جانبه و موضوعات مرتبط با همسایگان به ویژه افغانستان مهم‌ترین مسائلی است که مقامات دو کشور می‌توانند درباره آن‌ها رایزنی کرده و نتایج آن موجب تقویت مناسبات ایران و پاکستان شود. 

«نوذر شفیعی» کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به اسلام آباد اظهار داشت: تقریبا در میان همسایگان ایران هیچ کشوری به اندازه پاکستان روابطش با ایران امن و آرام نیست، این مساله نیز ریشه در تاریخ، جغرافیا و فرهنگ دارد. اساسا پاکستانی‌ها برای ایران ارزش و احترام بالایی قائل هستند و  پاکستان خود را بخشی از گهواره تمدنی ایران می‌داند، در واقع نگاه احترام‌آمیزی برای ایران قائل هستند. 

وی تصریح کرد: به لحاظ پیشینه تاریخی روابط دو کشور ایران اولین کشوری بود که در سال ۱۹۴۷ پاکستان را به رسمیت شناخت، حتی ایران در زمان جنگ‌های میان هند و پاکستان به نوعی جانب پاکستان را گرفت. همچنین پاکستان اولین کشوری بود که بعد از انقلاب، نظام جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت شناخت. در جریان جنگ تحمیلی نیز اگر نگوییم از ایران جانبداری کرد اما عملکردش نوعی جانبداری از ایران بود. 

این استاد دانشگاه همچنین بیان کرد: در زمانی هم که پاکستان آزمایش اتمی خود را انجام داد، ایران اولین کشوری بود که به پاکستان تبریک گفت حال آن‌که کشورهای دیگر پاکستان را تحریم کردند. بنابراین این تحولات نقاط عطفی را در روابط دو کشور رقم زده است.

شفیعی در ادامه اظهار داشت:‌ لازم است در جریان سفر رئیس‌جمهور به پاکستان به این نکته توجه شود که اسلام آباد در شرایط فعلی با چه چالش‌هایی مواجه است. پاکستان چه ظرفیت‌هایی را به لحاظ قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری دارد. بهبود شرایط اقتصادی پاکستان به عنوان بخشی از امنیت ملی این کشور در نظر گرفته شده است،‌ ایران با درک این واقعیت می‌تواند به پاکستان کمک کند و زمینه‌های لازم برای گسترش مناسبات اقتصادی فراهم شود. 

شفیعی همچنین گفت: پاکستان به شدت به انرژی نیاز دارد و برای صلح و ثبات در پاکستان مهم است بخشی از انرژی خود را از طریق قطر با هزینه بالا به صورت نامطمئن وارد می‌کند اما خط لوله زمینی می تواند منبع مطمئن‌تری باشد. البته پاکستان در این زمینه دو مشکل دارد یکی نیاز به گاز دارد دیگری فشار آمریکا به پاکستان است. بنابراین پاکستان باید بین این دو دست به انتخاب بزند و بهتر که آمریکا را وادار کند به دلیل نیاز مبرم پاکستان به گاز آن را از تحریم‌ها معاف کند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل همچنین درباره روابط منطقه‌ای ایران و پاکستان نیز ابراز کرد: باید این مساله میان مقامات دو کشور ایران و پاکستان مطرح شود که این دو کشور رقیب نیستند پاکستان مسائل خودش را در افغانستان دارد، ایران نیز همین‌طور. بهترین گزینه تهران و اسلام‌آباد در مورد افغانستان همکاری است. در واقع کلید حل مساله افغانستان در دست سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان است. اگر کشورها بخواهند انفرادی عمل کنند، ممکن است چنین تصور شود که در رقابت با یکدیگر عمل می‌کنند.

شفیعی درباره تاثیر نفوذ و دخالت‌های آمریکا در سیاست‌های پاکستان در ارتباط با همسایگان به ویژه ایران گفت: به نظر می‌رسد پاکستان هنوز مساله دوره جنگ سرد  روابطش را با قدرت‌های بزرگ تنظیم می‌کند و اکنون نیز دستور کار سیاست خارجی‌اش موازنه‌بخشی میان آذربایجان و چین، روسیه و چین و ... است درواقع روابط خود را به گونه‌ای تنظیم می‌کند که از همه استفاده کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحریم غرفه رژیم صهیونیستی در بینال ونیز از طرف هنرمندان اسراییلی
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • سخنگوی شورای شهر: باید به نمای خانه ها دقت بیشتری شود | معماری خیلی از ساختمان ها در شان شهر ایرانی اسلامی نیست
  • تلاش تهران و اسلام‌آباد برای تقویت روابط دو جانبه
  • درخشش هنرمندان لردگانی در ششمین جشنواره آسمان هشتم
  • آغاز به کار جشنواره فجر «معماری» / فراخون جایزه ۴ میلیاردی برای طراحی خانه جشنواره
  • آغاز هفتمین دوره مسابقات قرآنی جامعه کارگری
  • درخشش هنرمندان چهارمحال و بختیاری در جشنوراه آسمان هشتم
  • آغاز ثبت‌نام ترم تابستان دوره‌های مرکز آموزش هنر جهاد دانشگاهی تهران
  • درخشش هنرمندان لنده‌ای در ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم