Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت: مجموعاً ۲۸ نفر تشخیص قطعی کرونا در کشور تائید شده است که متأسفانه تاکنون ۵ نفر از هم‌وطنانمان در اثر ابتلا به این ویروس جان‌باخته‌اند در همین راستا مسئولان استان قم به‌منظور پیشگیری از شیوع این بیماری نسبت به تعطیلی مراکز آموزشی اقدام کردند.

قدس آنلاین-گروه استان ها:  مسئولان بهداشت کشور و استان قم، با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا بیشترین آمار ابتلا به این بیماری را در قم معرفی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت روز شنبه اعلام کرد تا این لحظه ۷۸۵ فرد مشکوک به ویروس کرونا از بین هزاران فرد مراجعه‌کننده از مطب‌ها و کلینیک‌ها به مراکز وزارت بهداشت تحت آزمایش قرارگرفته‌اند و ظرف روز گذشته تعداد ۱۰ فرد مبتلای جدید به ویروس کرونا تشخیص قطعی شد که با توجه به آمار ۱۸ نفر روز گذشته مجموع این مبتلایان به ۲۸ تن رسید.

وضعیت کرونا در قم بحرانی نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بابیان اینکه شیوع کرونا در قم بحرانی نیست و برنامه‌ای برای قرنطینه کردن شهر وجود ندارد اظهار کرد: در بیمارستان‌های کامکار و فرقانی با کنترل دقیق ورود و خروج قرنطینه نسبی ایجادشده است.

دکتر قدیر بهترین راه کنترل این بیماری را ایزوله خانگی و ماندن افراد در خانه دانست و گفت: تعطیلی موقت و روزانه مراکز آموزشی در روزهای آینده به‌منظور ارزیابی درست وضعیت پیشنهادشده، اما بهترین حالت کنترل بیماری، ماندن افراد در خانه است چراکه بسیاری از افراد ناقل این بیماری‌اند و در تماس با گروه‌های حساس بیماری را به این افراد منتقل می‌کنند.

وی بیماران ریوی، دیابت و مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی و افراد مسن را گروه‌های حساس در برابر این ویروس دانست و یادآور شد: تنها کسانی که دارای تب‌های طولانی، ضعف و بی‌حالی شدید، سرفه و تنگی نفس هستند باید برای آزمایش‌های مربوط به کرونا مراجعه کنند.

کشندگی کرونا فقط ۲ درصد است

وی بابیان اینکه  مرگ‌ومیر براثر کرونا ۲ درصد است و افرادی که در قم براثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند در سنین بالا و پرخطر بودند اضافه می‌کند: در حال حاضر ۱۳۰ نفر در بیمارستان بستری هستند که اکثر آن‌ها از بیماران دارای سرماخوردگی و آنفولانزا هستند و در کنار این افراد معدودی مبتلابه کرونا وجود دارد چراکه علائم این بیماری‌ها مشابه است.

وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از گسترش این بیماری در سطح کشور شهروندان باید از هرگونه سفر غیرضروری جلوگیری کنند افزود: عدم حضور مردم در اجتماعات ازجمله حرم، جمکران و همایش‌ها کمک شایانی به جلوگیری از گسترش این بیماری می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به محدودیت زمان و لزوم کنترل هرچه سریع‌تر این بیماری گفت: محموله‌های مناسبی ازجمله ماسک تهیه و به استان واردشده است.

دانشگاه‌ها تعطیل شدند

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور نیز گفت: دانشگاه‌های قم در هفته جاری تعطیل اعلام شد و لذا غیبت تمام دانشجویان قمی که نزد خانواده‌های خود رفته‌اند، تا اطلاع ثانوی موجه است و در صورت بازگشت به دانشگاه، تحت کنترل قرار می‌گیرند.

مجتبی صدیقی روز شنبه اظهار داشت: در حال حاضر تست کرونای یک دانشجو در دانشگاه خواجه نصیر طوسی منفی اعلام‌شده است و دو مورد مشکوک در دانشگاه ایلام نیز،  در حال بررسی است.

وی تأکید کرد: برگزاری تمام گردهمایی‌ها و نشست‌های غیر اولویت‌دار در دانشگاه‌های وزارت علوم انجام نمی‌شود و واحدهای عملی تربیت‌بدنی ازجمله استفاده از سالن‌های ورزش که امکان تماس زیاد است، تا اطلاع ثانوی به تأخیر افتاد.

معاون  وزیر علوم همچنین نتیجه آزمایش کرونای یک دانشجو در استان ایلام را منفی اعلام کرد.

معاون وزیر علوم در مورد توزیع ماسک در خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: تمام دانشگاه‌ها ملزم به تأمین امکانات موردنیاز ازجمله ماسک و مواد ضدعفونی برای دانشجویان هستند.
 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان قم ویروس کرونا دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟

به گزارش «مبلغ»، در سال ۲۰۰۲ میلادی، اسلام آباد پایتخت پاکستان گام مهمی در مسیر علوم دینی برای پیروان اهل بیت(ع) برداشت که این گام مهم تاسیس مدرسه نمونه دینی به نام «دانشگاه الکوثر» است که با تلاش موسسه خیریه خوئی محقق شد.

شبستان نوشت: این اقدام، آغاز یک پروژه علمی و فرهنگی بزرگ و یکپارچه بود که از اهمیت بالایی به منظور حمایت و نشر معارف اهل بیت(ع) و رساندن معارف اهل بیت(ع) به نسل های جدید مسلمان برخوردار است.

شیخ انور نجفی، نماینده آیت الله سیستانی، مرجعیت عالیقدر دینی در اسلام آباد و رئیس دانشگاه الکوثر و یکی از همراهان تاسیس دانشگاه الکوثر درباره اهداف اصلی این دانشگاه، می گوید: اهداف اصلی در سه نقطه محوری دارد که یکی از آنها جذب طلاب با هوش و با درک ممتاز از تمام مناطق پاکستان و آموزش آنها با علوم متعدد و روش‌های نوین است، علاوه براین آموزش علوم دینی هدف ضروری این دانشگاه است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از این اهداف فراهم کردن ابزار و وسایل آموزشی مدرن متناسب با مقتضیات این عصر و سومین هدف، فضاسازی و دادن فرصت به دانشجویان برای سخنرانی و مصاحبه از طریق رسانه‌های رسمی و غیررسمی به منظور مشارکت شان در زندگی عمومی به خصوص نقش آفرینی در زمینه ارشادی، رسانه ای و آموزشی در کل جامعه است.

شیخ نجفی درباره انواع علوم و مطالعات تحصیلی در این دانشگاه و جذب اتباع خارجی، گفت: دانشگاه الکوثر، اولین مدرسه دینی شیعی تخصصی برای آموزش عالی در علوم دینی در پاکستان است که در آن فقه و اصول، علوم قرآنی، حدیث، رجال و کلام تدریس می‌شود. این دانشگاه امروز بیش از ۹۰ درصد دانشجوی در مقطع کارشناسی و بالاتر در پاکستان دارد، باتوجه به اینکه این دانشگاه درحال حاضر دانشجوی خارجی ندارد، اما آمادگی جذب و ثبت نام دانشجویان خارجی را دارد.

وی ادامه داد: هرساله از طریق آزمون براساس شایستگی دانشجو پذیرفته می‌شود. در اینجا دانشجو کتاب کفایة الاصول و کتاب المکاسب را کامل می‌کنند و سپس بحث خارج را می آموزند.

وی ادامه داد: در نتیجه این تلاش‌ها طلاب فارغ‌التحصیل از این دانشگاه، در عرصه‌های مختلف از جمله تدریس در مدارس علمیه، مدارس سنتی، دانشکده‌ها و دانشگاه‌های دولتی و خصوصی، روضه خوانی و سخنرانی مجالس حسینی، نگارش مقالات علمی، ترجمه کتب به زبان‌های خارجی و ارائه خدمات در ادارات مؤثر بر زندگی اجتماعی و فرهنگی کشورخدمت رسانی می‌کنند.

شیخ نجفی افزود: دانشگاه از طریق مطالعات دینی و انسان‌گرایانه به دنبال ارتقای درک فرهنگ‌ها و ارزش‌های معنوی و اخلاقی و توسعه تفکر انتقادی و تحلیلی است. همچنین آماده‌سازی دانشجویان برای مشارکت مؤثر در جامعه از طریق انواع تخصص‌ها همچون تاریخ، فلسفه، ادبیات و غیره را دنبال می کند.

نماینده مرجعیت عالیقدر دینی درباره دستاوردهای این دانشگاه می گوید: دانشگاه الکوثر با گذشت بیش از بیست سال از زمان تأسیس خود، جایگاه علمی ممتاز و محکمی را در بین مؤسسات آموزشی پاکستان به خود اختصاص داده است و این دانشگاه ترکیبی ایده آل بین تحصیلات حوزوی و دانشگاهی به شمار می آید. علاوه بر این، توجه به تحصیلات تکمیلی، با عث شده نزدیک به ۷۰ نفر در راه اخذ مدرک دکتری علوم دینی باشند. تعدادی از آنها در حال حاضر در دانشگاه های دولتی و غیردولتی مشغول به کار هستند و همچنین بیش از ۸۰ نفر در این دانشگاه مشغول به کار هستند.

شیخ نجفی درباره فعالیت‌های خیریه خارج از چارچوب دروس حوزوی، می‌گوید: دانشگاه الکوثر مقر نماینده مرجعیت عالی دینی در نجف‌الاشرف به‌شمار می‌رود و فعالیت‌های دیگری نیز خارج از حوزه دارد. این فعالیت‌ها مانند حمایت از ۳۴ مدرسه دینی پسرانه و دخترانه در استان های مختلف پاکستان، ساخت بیش از ۱۰۰۰ مسجد، تعدادی بیمارستان، مجتمع های مسکونی برای مستمندان و سایر اقدامات خیرخواهانه برای مسلمانان است.

شیخ انور نجفی درباره چشم انداز همکاری با عتبات عالیات، می گوید: دانشگاه الکوثر روابط نزدیکی با عتبات عالیات عراق به ویژه حرم امام حسین(ع) دارد. دانشگاه الکوثر مفتخر به میزبانی جشنواره هایی از جمله هفته فرهنگی «نسیم کربلا» برای حرم امام حسین(ع)، «فاطمه راه نجات» برای حرم حضرت عباس(ع)، جشنواره جهانی الغدیر برای آستان مطهر علوی است. ما امیدواریم که دایره همکاری در زمینه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و حوزه رسانه و ارتباطات مجازی گسترش یابد.

وی ادامه داد: آستان مقدس امام حسین(ع) از طریق مرکز بین المللی رسانه در معاونت رسانه تصمیم دارد مرکز فرهنگی و رسانه ای امام حسین(ع) را در دانشگاه الکوثر پاکستان افتتاح کند. این اقدام با توجه به حضور نمایندگی رسمی آستان مقدس در این کشور، گامی بسیار مهم خواهد بود تا به عنوان حلقه پیوندی بین عتبات عالیات در عراق و پیروان اهل بیت علیهم السلام در پاکستان باشد. همچنین افق های همکاری بیشتر از جمله برپایی دوره ها، برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای کادر تدریس و دانشجویی با نظارت و اجرای آستان مقدس امام حسین(ع) وجود دارد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897965

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج