Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- «تهران پس از کرونا» روز گذشته بود که خبر رسیدن کرونا به تهران توسط وزارت بهداشت رسما تایید شد و امروز را شاید به عنوان اولین روز تهران پس از ورود کرونا دانست. تاریخ انتشار: 17:14 - 03 اسفند 1398 - کد خبر: ۵۹۹۰۹۸

گروه جامعه خبرگزاری میزان|احسان گل محمدی: «تهران پس از کرونا»؛ روز گذشته بود که خبر رسیدن کرونا به تهران توسط وزارت بهداشت رسما تایید شد و امروز را شاید به عنوان اولین روز تهران پس از ورود کرونا دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانوش جهانپور، رئیس روابط عمومی وزارت بهداشت، صبح امروز (شنبه ۳ اسفند) گفت که در فاصله ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ مورد قطعی جدید ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شده است، دو نفر از این افراد از میان بیمارانی بودند که در تهران از آن‌ها آزمایش کرونا گرفته شد؛ علاوه بر این روز گذشته نیز بستری شدن ۴ مورد مبتلا به این ویروس در شهر تهران تایید شده بود.

کرونا در شبکه‌های اجتماعی پر رنگ‌تر از سطح شهر است

گزارش میدانی خبرنگار میزان از این موضوع حکایت دارد که حضور کرونا در پایتخت در شبکه‌های اجتماعی بیشتر حس می‌شود تا سطح شهر و آنطور که در برخی از رسانه‌های اجتماعی مطرح می‌شود فعالیت مردم تحت الشعاع کرونا قرار نگرفته است.

ویروسی که زورش به شلوغی مترو نرسید!

با وجود اینکه توصیه شده مردم از حضور در میان ازدحام جمعیت پرهیز و فاصله منطقی را با همه افراد (یک متر) رعایت کنند تب کرونا مترو و وسائل نقلیه‌های عمومی را خلوت نکرده است و همچنان وسائل نقلیه عمومی در پایتخت پرطرفدارند؛ هرچند تغییر نحوه استفاده مردم از مترو محسوس است و در هنگام استفاده از این وسائل نقلیه مراقبت بیشتری به خرج می‌دهند.

زنان بیشتر از مردان ماسک می‌زنند

نکته‌ای که بر پایه آمار علمی و دقیق نیست، اما جالب به نظر می‌رسد این بود که با بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار ما از ده ایستگاه مترو، ماسک در میان زنان پرطرفدارتر است و مردان کمتر از ماسک استفاده می‌کنند.

ماسک کمیاب شد

ماسک و انواع مواد ضدعفونی‌کننده مانند پنبه‌الکلی و اسپری و ژل ضدعفونی کمیاب شده است و دسترسی به این وسائل نسبت به قبل هم سخت و هم گران‌تر شده است؛ البته این چالش احتمالا با تدابیر جدید وزارت بهداشت تا چند ساعت دیگر رفع خواهد شد.

حمایت مردم از پویش نه «به دست دادن»

فرهنگ سازی رسانه‌ها در پویش نه به دست دادن گویا تا حدی جواب داده است این موضوع با مشاهده برخورد ابتدایی مردم با یکدیگر در سطح شهر تقریبا محسوس است.

اخبار ضد و نقیضی از حضور افراد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سطح پایتخت به گوش می‌رسد، اما انچه که به طور رسمی اعلام شده تنها در چند بیمارستان از جمله بیمارستان‌های مدائن، شهرام، آتیه و شهدای یافت آباد افراد مبتلا به این ویروس بستری خواهند شد.

کرونا و ممنوع الخروجی محسن هاشمی و تعطیلی احتمالی شورای شهر

خبر تعطیلی شورای اسلامی شهر و ممنوع الخروجی محسن هاشمی رئیس این شورا هم حسابی خبرساز شده بود؛ ماجرا از بستری شدن مرتضی رحمان‌زاده، شهردار منطقه ۱۳ شهرداری تهران به دلیل علائمی مشابه کرونا آغاز شد، اما این پایان ماجرا نبود و چرا که چند روز قبل محسن هاشمی و چندی دیگر از اعضای شورا با شهردار این منطقه دیدار کرده بودند.

کیانوش جعفری مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ خبر ابتلاء «رحمان‌زاده» به ویروس کرونا را تکذیب و اعلام کرد شهردار منطقه ۱۳ از بعد از ۲۲ بهمن و به دلیل ناراحتی ریوی در بیمارستان بستری شده است.» این تکذیبیه در فاصله کوتاهی توسط شهرداری تکذیب شد و غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران در این خصوص اعلام کرد: «روابط عمومی منطقه۱۳ ⁧‫شهرداری تهران‬⁩ مرتکب خطایی فاحش گردید و چرخه اطلاع رسانی صحیح و صادقانه را مخدوش کرد. یقینا برخورد خواهد شد. جهت استحضار شهروندان؛ شهردار منطقه۱۳ که مشکوک به ابتلا به ویروس کروناست در بیمارستان تحت نظر می‌باشد و برای وی آرزوی سلامتی داریم.»

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران هم با رحمان زاده دیدار کرده بود امروز خود را در خانه حبس کرد و اعلام کرد: «امروز برای انجام تست به بیمارستان مراجعه خواهم کرد و فعلاً در خانه هستم، البته فعلاً علائم کرونا را ندارم، اما نتیجه تست بعد از ۴۸ ساعت مشخص می‌شود. دیگر اعضای شورا نیز حتماً تست کرونا خواهند داد.» آنطور که محسن هاشمی گفته شهردار منطقه ۱۳ درباره علت استفاده خود از ماسک به محسن هاشمی گفته به آنفلوآنزا مبتلا شده است.

به گفته علی اعطا سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، «در جلسه هیئت رئیسه شورای شهر تصمیمی مبنی بر تعطیلی شورا گرفته نشده و آنچه محل تردید است، احتمال به حد نصاب نرسیدن جلسه با توجه به تعداد غایبین احتمالی (همکارانی که با ناقلین بیماری جلسه داشته‌اند) است.»

بیشتر بخوانید: نکات کلیدی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/ اتمام حجت پلیس با شیادان کرونا/ خانواده مبتلایان به کرونا قرنطینه شدند 


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس وزارت بهداشت شهردار منطقه وزارت بهداشت محسن هاشمی منطقه ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۷۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوغات منشی ناصرالدین‌شاه برای تهرانی‌ها

پیچ امین‌الدوله گیاهی بوته‌ای و بالا رونده است و روی دیوار، تنه درختان و چَپَرها رشد می‌کند و بالا می‌رود. به همین دلیل از این گیاه برای پوشش آلاچیق‌ها و نرده خانه‌های قدیمی استفاده می‌شد و رویش آن در تهران از دوره ناصرالدین‌شاه شروع شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، نام‌گذاری این گیاه هم حکایت جالبی دارد. ماجرا از این قرار است که امین‌الدوله، منشی ناصرالدین‌شاه که معمولاً در سفر‌های پادشاه همراه او به کشور‌های اروپایی می‌رفت، در یکی از سفرهایش به اروپا با گیاهی به نام «کاپری فولیاسه» آشنا می‌شود و آن را با خودش به تهران می‌آورد.

امین‌الدوله مردی باسواد بود که به زبان فرانسه تسلط داشت و در سفر‌های ناصرالدین‌شاه به فرانسه حضور داشت. به همین دلیل، احتمال می‌رود که این گونه گیاهی را از فرانسه به ایران آورده باشد تا در باغی که آن موقع در دست احداث داشت بکارد. او این گونه گیاهی را ابتدا در باغ بزرگش در محله زرگنده کاشت و از آنجا که نام لاتینش سخت بود با گذشت زمان به پیچ امین‌الدوله معروف شد. این گیاه در باغ امین‌الدوله تکثیر شد و به سایر نقاط تهران انتقال پیدا کرد و امروز در بیشتر بوستان‌ها تهران اثری از آن دیده می‌شود.

یک روایت دیگر این است که امین‌الدوله با کارمندان سفارت انگلیس که برای تفرج به باغش می‌آمدند رابطه خوبی داشته و انگلیسی‌ها در این رفت‌وآمد‌ها گونه گیاهی «کاپری فولیاسه» را کاشته‌اند. این روایت چندان موثق نیست و به نظر می‌رسد پیچ امین‌الدوله را باید سوغات منشی ناصرالدین‌شاه از فرنگ بدانیم.

دیگر خبرها

  • اولین روز اردیبهشت؛ کیفیت هوا قابل قبول است
  • سوغات منشی ناصرالدین‌شاه برای تهرانی‌ها
  • هوای قابل قبول پایتخت در آخرین روز فروردین
  • کیفیت هوای پایتخت در آخرین روز از فروردین ماه قابل قبول است
  • هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول
  • تداوم کیفیت سالم هوا در تهران
  • خبر خوش زاکانی برای تهرانی ها | پله های برقی بالاخره نونوار می شوند
  • وضعیت کیفیت هوای تهران صبح روز ۲۹ فروردین
  • تداوم هوای قابل قبول در پایتخت