Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@09:50:49 GMT

قیمت برنج هندی در بازارچنداست؟

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۸۰۴۵

رئیس اتاق اصناف تهران در مورد قیمت برنج هندی در بازار گفت: یک نوع برنج به ازای هرکیلوگرم شش هزار و ۵۰۰ تومان و نوع دیگر به ازای هرکیلوگرم هشت تا هشت هزار و ۱۰۰ تومان است. ناطقان: قاسم نوده فراهانی با بیان این که برنج هندی وارداتی است و بر مبنای نرخ ارز قیمت گذاری می شود  افزود: کالاها  پس از ورود به کشور بوسیله سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان مورد ارزیابی و قیمت گذاری قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به اینکه دو نوع برنج هندی در بازار وجود دارد، اظهارداشت: یک نوع برنج به ازای هرکیلوگرم شش هزار و ۵۰۰ تومان و نوع دیگر به ازای هرکیلوگرم هشت تا هشت هزار و ۱۰۰ تومان است.


رئیس اتاق اصناف تهران گفت: ضرایب سود تمامی کالاها از جمله برنج وارداتی هر ساله در کمیسیون های تخصصی وزارت امور اقتصاد و دارایی کارشناسی، تعیین و ابلاغ می شود.

وی افزود: برای مثال سود بنکدار یا خرده فروش برنج مشخص است که بر مبنای قیمت خریدچه درصدی سودباید با آن اضافه و به مصرف کننده عرضه کند.

نوده فراهانی تصریح کرد: تمامی کالا ها در سطح عرضه و فروشگاه ها بایدقیمت داشته باشد.

وی ادامه داد: اکثر کارخانجات روی کالا های خود قیمت درج می کنند و کالاهای که قیمت ندارند واحدهای صنفی طبق فصل هشتم قانون نظام صنفی موظفند روی این کالاها قیمت بگذارند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: فروشندگان بر مبنای فاکتور خرید و سود مصوب باید قیمت مصرف کننده را تعیین کنند اگر غیر از این باشد مطابق قانون با آنان برخورد خواهد شد. منبع: تسنیم برچسب ها: قیمت ، برنج هندی ، بازار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قیمت برنج هندی بازار برنج هندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۸۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکود در بازار برخی اقلام غذایی با تخفیف‌ هم شکسته نشد

به گزارش خبرنگار مهر، رصد هفتگی بازار در دومین ماه سال نشان می‌دهد وضعیت بازار برخی کالاهای اساسی از جمله تخم مرغ و روغن شرایط به نسبت بهتری دارد اما در سایر بازارها شاهد نوسان قیمت اقلام خوراکی هستیم. امروز وارد هر فروشگاه زنجیره‌ای شوید فروش بعضی اقلام همراه با تخفیف است که این موضوع برای صنایع غذایی بیشتر صدق می‌کند.

هنگامی که محصولات به تاریخ انقضا خود نزدیک می‌شوند فروشگاه‌ها برای جلوگیری از زیان کالاها را با تخفیف به فروش می‌رسانند اما در دو سه سال اخیر این گونه نیست. با وجود اینکه تا زمان انقضا کالا ماه‌ها فرصت است اما فروشگاه داران مبادرت به فروش با قیمت کمتر از قیمت درج شده روی کالا می‌کنند. وقتی علت از این فروشندگان پرسیده می‌شود برخی عنوان می‌کنند محصولات را با حجم بالا خریداری کرده‌اند.

یکی دیگر از دلایل امر افزایش قیمت مصرف کنندگان از سوی تولیدکنندگان بوده و هنگامی که در بازار با ریزش تقاضا مواجه می‌شوند تخفیف گذاشته می‌شود تا آرام آرام ذهن خریدار را با قیمت جدید آماده کنند. اما سال گذشته در بازار لبنیات تا روزهای پایانی بیشتر فروشندگان ناچار بودند برخی محصولات کم مصرف تر را که در شرایط فعلی از سبد کالایی خانوارها حذف شده با قیمت بسیار کمتر از روی کالا به فروش برسانند. به عنوان مثال برخی دبه‌های ماست که روی آنها قیمت مصرف کننده ۹۹ هزار تومان درج شده بود در بیشتر فروشگاه‌ها با نرخ ۷۵ هزار تومان به فروش می‌رسید.

امسال هم این امر برای حبوبات در حال تکرار است و در حالی که قیمت مصرف کننده روی بسته ۹۰۰ گرمی لوبیا قرمز ۱۴۴.۹۰۰ خورده با تخفیف ۱۱۸.۹۰۰ به فروش می‌رسد. همچنین در بازار روغن مایع هم تخفیف‌ها مطلوب است.

اما بازار برنج که در دو سال اخیر با حجم زیادی از برنج‌های خارجی مواجه بود و به دلیل جهش قیمت برنج ایرانی و کاهش قدرت خرید مردم موجب رکود بازار محصولات داخلی شده بود امسال کاهش بسیاری دارد. کمتر فروشگاه زنجیره‌ای دارای برنج هندی یا پاکستانی است و همچنین دیگر خبری از برنج‌های تایلندی و تایوانی ارزان قیمت در برخی فروشگاه‌های دولتی نیست. سال گذشته که برنج شمشیری هر کیلو گرم بین ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان عرضه می‌شد امسال به حدود ۹۰ هزار تومان رسیده است در حالی که برنج هاشمی به عنوان گران‌ترین برنج داخلی سال گذشته به مبلغ ۸۸ هزار تومان هم خرید و فروش می‌شد.

در حال حاضر هر کیلو گرم برنج هاشمی ۱۲۰، طارم ۱۱۰، فجر ۱۰۰ و شمشیری ۹۰ هزار تومان است.

در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی در بسته بندی فروشگاهی می‌آید (تمام قیمت‌ها به هزار تومان است).

قیمت کالاهای اساسی

کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت هفته گذشته
گوشت ران مرغ بسته بندی فروشگاهی (۱.۶ کیلو گرم) ۲۲۰.۸۰۰ ۲۲۰.۸۰۰
گوشت گوساله دولتی ۲۹۹ -
تن ماهی ۱۵۰ گرمی ۷۹.۹۰۰ ۷۹.۹۰۰
تخم مرغ (شانه ۳۰ عددی) ۱۱۰-۱۱۶ ۱۱۶-۱۱۹
شیر بطری کم چرب ۲۶ ۲۶
شیر بطری پر چرب ۲۷ ۲۷
پنیر سفید ۴۰۰ گرمی ۴۴.۴۰۰ ۴۴.۴۰۰
کره ۵۰ گرمی ۱۸.۵۰۰ ۱۸.۵۰۰
ماست پر چرب (دو کیلویی) ۶۵ ۶۵
خامه ۲۰۰ گرمی ۳۲.۵۰۰ ۳۲.۵۰۰
شکر (یک کیلو گرم) ۳۴-۳۵ ۳۴-۳۵
قند (۷۰۰ گرم) ۳۷ ۳۲.۵۰۰
برنج هاشمی (هر کیلو گرم) ۱۲۰ ۱۲۰
ماکارونی ۵۰۰ گرمی قطر ۱.۵ ۱۹ ۱۹
ماکارونی ۷۰۰ گرمی قطر ۱.۵ ۲۷ ۲۷
رب گوجه فرنگی (قوطی ۸۰۰ گرمی) ۵۴.۹۵۰ ۵۴.۹۵۰
روغن نیمه جامد ۴ کیلویی ۲۶۱.۷۰۰ ۲۶۱.۷۰۰
روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (سرخ کردنی) ۹۱.۹۰۰ ۹۱.۹۰۰
روغن آفتابگردان ۱.۸ لیتری (پخت و پز) ۹۷.۹۰۰ ۹۷.۹۰۰
نخود (۹۰۰ گرم) ۱۰۱.۹۰۰ ۱۰۱.۹۰۰
عدس (۹۰۰ گرم) ۱۱۹.۹۰۰ ۹۴.۹۰۰
لوبیاچیتی (۹۰۰ گرم) ۱۴۴.۹۰۰ ۱۳۳.۹۰۰
لوبیا قرمز (۹۰۰ گرم) ۱۴۴.۹۰۰ ۱۱۸.۹۰۰
کد خبر 6084057 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • برنج هم از تورم جا نماند!
  • کاهش قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان
  • نحوه محاسبه قیمت مترو به ازای مسافت طی‌شده
  • قیمت برنج ایرانی سقوط کرد
  • قیمت میوه در میادین تره بار
  • کاهش قیمت برنج ایرانی
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • سقوط قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان
  • رکود در بازار برخی اقلام غذایی با تخفیف‌ هم شکسته نشد
  • نحوه محاسبه قیمت مترو به ازای مسافت طی شده چطور است؟